Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@brigus198754 :D :D no na tvoj opis zazitkov z porodu sa obzvlast tesim.... 🙂
taaak dievcata, drzte mi palce dnes 😀
@sunnygirl26 drzimeee!!!
2 dni do terminu a stale nic..som uplne zatvorena..snad si to este do soboty rozmysli nasa krpata 🙂
ahojte, volam sa Greta, narodila som sa 22.03 o 21:06 s mierami 47 cm a 2950 g som ako male maciatko uuuuuplne uuuuuuuuuuzasna 🙂
@brigus198754 rodis uz? 😉
@siss_sz nie moja stale nerodim vo stvrtok mi spravil sweep a poslali ma domov ze tu v anglicku nechavaju 14.dni prenasat a co ja vlastne chcem.nic so mnou inac nerozpravali ani na malu sa nepozreli ziadny monitor alebo gtg.takze parada 🙄
@brigus198754 ☹ joj, blbeee... ale tak vzdry a potom sa ti to vrati v ydravom dievcatku, don´t worry 😉
@siss_sz diky moja 🙂 a vy ako sa ma maly princ? 😉
@brigus198754 🙂 malý princ pekne papá, priberá... ale máme zapálené čká už dlho, tak nám dali antibiotické kvapky, snáď to pomôže... a v noci stále málo spíme...som zvedavá teraz, keď sa mení čas...to bude horor zase :-/
Ahojte tak máme dalšie marcovčiatko: Kodada mi písala :
Ahoj volám sa Simonka a prišla so na svet včera 26.3. o 23,45. Meriam 50cm a vážim 3100g. S maminkou sme obe vporiadku
Kodada
Blahoželám k babatku...
Babulky ako sa majú drobci... moja princeznička papka a pribera, výborne spinka robí nam velku radost..
ahojte tehuľky a mamičky
nám sa narodil 22.3. o 12.54 synček Tobias 3800g 52cm,rodila som v ružinovskej nemocnici a bola som nadmieru spokojná.....
@sunnygirl26 o osmej mi dali tabletku a o dvanastej prepichli plodovku, no a za necele tri hodinky bola mala vonku 🙂 epi mi dali az po prepichnuti plodovej vody , bola to neuveritelna ulava !
ahojte, volam sa Gabriela. narodila som sa 23.3.2011 o 15.25 🙂 s mierami 52cm 3580g.
chcem sa poradit mam veeeelmi vela mliecka za noc mam v chladnicke naodsavane viac ako 300ml. co s nim? mala ho nestiha papat a mne je luto ho vyhodit. da sa niekde darovat? ale tak aby som ja nemusela chodit ma mat s tym starosti naviac.
@anulik888 zisti si, ci funguje mliecna banka vo fakultnej nemocnici....
http://www.alinka.sk/c/banky-zenskeho-mlieka-74...
mozno presovsku by si mohla oslovit...
a gratulujem vsetkym novym babatkam...uz nam marec pomaly konci, kto este ostava?
baby tie čo kojíte, skúšali ste už paradajkovú polievku?? mám na nu straaašnu chuť a bojím sa, ako to dopadne 😕 😕
@nicky655 ja som nasla toto http://www.choredieta.sk/index.php/dojcenie/doj...
@sunnygirl26 no,ved podla toho clanku,ak som to spravne pochopila,tak sa viac-menej smie vsetko 🙂
lebo niekde som citala,ze jahody by sa tiez nemali a ani v tehotenstve,a ja som ich v pohode jedla vtedy 🙂
to platui,asi vtedy hlavne s tymi potravinami,ked mame aj my rodicia alergie na nieco.
tak teda prajem vsetkym mamickam vela mliecka 🙂

@anulik888 : držíme 😉