icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
6. aug 2011

@mianc NO ja mám riadne mindráky, ja som síce nikdy nebola so svojou váhou spokojná, snáď len na strednej 😅 . Posledné 4 roky sa toho na mňa dosť nalepilo, aj keď nechápem prečo, ale asi nepravidelná strava 😠

dadka1010
6. aug 2011

@mianc
@adelaida33 Ja som si nefarbila od Vianoc, vtedy som bola naposledy u kaderníčky, teraz som sa chystala dať si urobiť melír, chcem trochu zmenu, ale strašne mi vypadávajú vlasy, tak sa bojím, že či nebudú ešte viac. Ale asi na to idem budúci týždeň, keď príde mm z práce. Lebo už mám asi 10 cm odrastok, mne strašne rýchlo rastú vlasy 😠

dadka1010
6. aug 2011

@mianc Inak aj môj svokor je divný, malého videl dokopy 3x a to 2x u nich doma, čiže len raz bol u nás. On ti mi normálne začne rozprávať ako ženy rodia, ako koja, ako sa majú starať o deti, akoby on rodil a bol žena 😕

adelaida33
6. aug 2011

Baby, ja som si dala vlasy ostrihat nakrátko, aby sa "zocelili" a spamätali, predtym rástli aj mne strasne rychlo, tak dufam, ze sa to nezmenilo 😎 . Ak je tak, tak ja si zafarbím hned zajtra, nech sa cítim o čosi "atraktivnejsie", lebo poviem vam, normálne mam prvý raz mindráky z váhy, vlasov, nechtov... 🙄 .

mianc
6. aug 2011

@dadka1010 xixi.. a čo ty vieš, možno aj v minulosti bol a si to odžil.. 🙂)))) a teraz ti môže predať drahocenné skúsenosti.. 😀 no čo sa týka môjho svokra ten u nás nebol ani raz.. a to doslovne ani pred svadbou, ani po svadbe a ani keď sa malá narodila.. akurát vstúpil do domu, keď sme mali svadbu a prišiel Michal pre mňa ako nevestu..

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 😀 😀 😀 Ktovie, čo pod šatami skrýva...

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 Ja s nechtami problém nemám, od tehotenstva ich mám parádne 😎 , to sa ma až pýtajú, či fakt kojím, keď mám také nechty. Síce ich mám teraz dolámané z toho drhnutia na stavbe 😠 . Horšie je to s tými vlasmi, síce mi to moc nevidno, lebo ich mám husté, ale normálne mám niekedy strach česať si ich, že koľko ich zostane na kefe 🙄 . Ja by som si ich nedala ostrihať ani za nič, mám ich skoro po pás 😎

mianc
6. aug 2011

@adelaida33 och.. ja už sa do zrkadla pozeram len priamo rovno.. z boku nehrozí... lebo tam trčí pneumatika tam zasa zadnica.. 😲 to je strašné.....

adelaida33
6. aug 2011

@mianc @dadka1010 Odpadnem. To moji svokrovci by u nas najradšej žili, pomóc 😝, a moji tiez radi chodia. A odkedy máme malého, tak na seba všetci štyria navzájom žiarlia, hahaha.

dadka1010
6. aug 2011

@mianc Fúúúha??? To fakt??? No to je iné kafé 😠 .

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 Žiarlia??? Nemyslíš vážne...

dadka1010
6. aug 2011

Baby to my keď sa presťahujeme, tak moja svokra nás navštívi možno raz za pol roka, nejdeme síce ďaleko, len o dve dediny ďalej, ale ona je už stará, ona nevládze, ona nemá čas a čo neprídeme my a blááá, blááá, blááá.

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 Hej, predbehujú sa a stále vyzvedajú kto z nich kedy u nás bol a ako malý, či sa tešil, či reval... 😀 a normálne vidim radost v ich očiach, ked poviem, ze hej rozplakal sa, ked ho dlhsie mal ten a ten... su hrozne smiešni, ale mna to dosť otravuje, tak im všetkym pekne sekam navstevy a hotovo, mám pokoj.

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 😀 😀 😀 bože to musí byť smiešne, ale aj mňa by to otravovalo. Ja by som napríklad mojej svokre malého nenechala samého. Vôbec v nej nemám dôveru

adelaida33
6. aug 2011

@mianc teda tvoj svokor je ina liga, to je dost hrozne 😒

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 Chápem, moja je tiez dosť psycho, minule som ju musela nahať po dome (ich), čo predo mnou utekala, že jej vezmem malého a nakoniec ju mm našiel az pred domom na ceste - chudina, sa nabehala... - sa ukazovala, aby v dedine videli, ze ma dalsie vnúča...

dadka1010
6. aug 2011

Malý mi už od ôsmej spí, bola som sa naňho kuknúť a on sa krásne odkopal a spí si s holými nôžkami na perinke 😀 , ako sa oteplilo teraz tak ho nechávam spať len v body, lebo sa mi strašne potí.

mianc
6. aug 2011

@adelaida33 to naozaj??? 😀 no to máš ty iné zážitky... to majú prvé vnúča? asi aj preto, či? no comment čo sa týka môjho svokra.. kto nezažil nepochopí.. a kto ho nepozná, neuverí...

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 zlaty 🙂 . môj spinka od 18.45, uvidim zas, kedy zaháji budíček 🙄 . môj cez den tiez spinka len v body, ale teraz ma normalne cele pyzamko a dečku pod pazušky - to miluje od narodenia 🙂 . tiez som bola nanho kuk a pôjdem pomaly spať aj ja, aby som vladala žit jeho tempom od rána 🙄 😀

mianc
6. aug 2011

@dadka1010 mňa malá zasa predchvíľou volala.. sme na záhrade grilovali.. tak jej asi dym vadil alebo čo.. lebo o 19h papala a do pol hodky spinkala a teraz chcela zasa cicík.. nedala sa opiť ani čajíkom.. a ani dudlíkom...

adelaida33
6. aug 2011

@mianc ale kdeze prvé, nas maly je ich piate a za nim je dalsie sieste o dva mes. mladsie. a moji rodicia maju dve starsie, bratove. oni su take srdečné povahy. az mam z nich srdečné záchvaty 😀 😀 😀

dadka1010
6. aug 2011

@mianc Malá ti má cumlík? Môj ho nechce ani za pána

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 Aj ja už pôjdem, môj sa zobudí asi okolo 22 hod. Teda ak si to nerozmyslí a nenechá mamku dlhšie pospať 😀

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 Jój, nech tvoj vstava na nočné kojenie s mojim a môj nech vstava ráno s tvojim. Teda okrem toho šiši rána, čo si aj tvoj privstal 😝 😀

mianc
6. aug 2011

@dadka1010 hej má.. na začiatku ho nechcela, tak som jej ani nedávala.. ale keď ju to bruško boľkávalo, tak jej veľmi pomohol a teraz je to jej kamarát.. je mrzutá, tak si doň hryzne a pohrá.. a aspoň s cicíkom sa toľko nebaví.. aj keď teraz posledné dni sa čosi naň upozerá a ohmatá.. že čo to je.. ten údiv v tváričke, no niekedy sa naškerím... 😉

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 😀 😀 😀 No to ráno... Beze slov 🙄 .

dadka1010
6. aug 2011

@mianc Ano aj môj si ho hladká, mojká, že čo to je, usmieva sa popod fúz, no neľúb ho 😵 . Môj ho cmúľal keď bol menší, teraz ani za pána, sem tam mu ho skúsim dať, ale to ho vypľúva, že čo mu to dávam 😠

adelaida33
6. aug 2011

@mianc aj môjmu dudka veľmi pomohla pri kolike, upokojovala ho a moje ciciky si mohli oddychnut 😝 . a teraz, posledne dva tyzdne, ho uz má tiež len ako hračku 😅 , sa teším.

adelaida33
6. aug 2011

@dadka1010 ešte som sa ta chcela spýtať, či pokračuješ s príkrmami a ked tak ako?

dadka1010
6. aug 2011

@adelaida33 Začala som nanovo tento týždeň. Dva dni len mrkvička, teraz som mu pridala dva dni ku mrkvičke karfiol a zajtra skúsime zemiačik s mrkvičkou a takto to budem nejako obmieňať tie zeleninky. Trošku sa budem riadiť tou tabuľkou od sirinky. Na budúci týždeň chcem skúsiť jablko a banán. Uvidím, pomaly mu to ide, aj keď viac je toho na podbradníčku, ale nevadí, je zlatý ako sa snaží 😀