icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 po čom je v bile vinea? už mi veru došla.. treba doplniť stav.. 🙂 a mne lepšie zaberala biela..

adelaida33
12. aug 2011

@siss_sz to presne tiez ešte neviem 😀 (hlavne že uz ho mám v chladničke 😀 ), ale ak som pochopila, tak sa dá namiesto klasického octu do zeleninového šalátu..., hm... idem pohladať na nete 😀 .

adelaida33
12. aug 2011

@mianc juj, bloček som uz zahodila, ale tak cca - dnes bola akcia: 4 za 3,69 alebo 3,96€ v takých papierových škatuliach aj s drahokamami 😀 😀 😀 , inak stoji jedna asi 1,36 €. Ty si ten jablčný ocot len tak pila? 😕 Pýtam sa, lebo ja som ho ešte neotvorila, som myslela, že je do šalátov ako ten bezny ocot...

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 pôjdem sa tam veru kuknúť naň.. 🙂 sa to isto oplatí, neviem či je ešte akcia v jednote, bola tam za 89 centov.. no ja som ten jablčný skúšala všeliako.. aj do šaláta.. ale aj tak že som si ho rozrobila vo vode, vtedy vraj najlepšie účinkuje, ale som sa riadne premáhala.. a aj tak som to nedokázala.. ani v tom šalate mi to nešmakovalo.. 😒 ale tak vyskúšaj, možno tebe bude.. čo ľudí, to chutí.. 🙂 len mi daj vedie čo ty naň.. som zvedavá.. 😅

tinav
12. aug 2011

Malý už konečne spí no dúfam že dnešná noc bude lepšia ako tá včera. Zobudil sa okolo polnoci a začal jačať ako tur, nič nepomohlo ani cicík. Dnes som ho poriadne unavila boli sme na výlet po obchodných centrách v KE tak veľmi nenaspal. Inak mi pospí doobeda asi hodinku niekedy dva keď sme vonku, okolo 12 obedujeme a ideme spolu spať. Niekedy potiahne aj 3 hodky, potom ideme zase von a zase si schrupne asi 30 min. Zaspáva okolo 8 a budí sa každé 3 hod niekedy aj 4. Ja som jablčný ocot mala v tabletách no hrúza chuť. V tescu som bola na plienky aj detské kaše a príkrmi teraz sa oplatí. My máme 3 tesca takže nie je problém zohnať plienky alebo rotanu.

adelaida33
12. aug 2011

@mianc hej, dám ti vedieť a hlavne, ked ma bude skrúúúcat 😝 , 🙂 . ciii, tak ta akcia v jednote je super, ale ja tu jednotu nikde na okolí nemám, zdá sa mi, ze je u nas v Ke, ale na opačnom konci mesta, nez som ja.

dadka1010
12. aug 2011

Bože baby, dnes mi malý skoro spadol z postele. Krava som sprostá, ale len som sa otočila, že vezmem plienku a on z bruška na chrbátik sa v tom momente prevrátil a hlávka mu visela dole hlavou a on sa rehotal ako blázon 😕 , ale ja som skoro zamrzla, odpadla. Môj dubáčik malinký, som ho vystískala, vybozkávala a vyhrešila, nech mi nerobí stresy 🙄

dadka1010
12. aug 2011

@adelaida33 Fakt? A že kde ja som hľadela 🙄 . Ja väčšinou v Jednote kupujem a keď nie je akcia, tak cca 1,19€ 😠

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 Pane Bože! Musíme byť opatrné! Ja uz ho asi tiez nebudem mat vôbec na posteli a gauči, zažila som niečo podobné predvčerom, som sa z toho skoro po... 😲 ☹

mianc
12. aug 2011

@dadka1010 božinku, si sa riadne musela vyľakať.. tohto sa bojím aj ja.. aj keď sa mi ešte malá neotáča.. ale skúša všeličo.. hlavne keď nohy naťahá vtedy ju to gúľa na všetky strany.. asi je najlepšie ich dať na zem, keď človek potrebuje odbehnúť, či už na wc a pod.

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 baby neľakajte ma.. ja už sa od nej asi už ani nepohnem.. :-/

dadka1010
12. aug 2011

@adelaida33
@mianc Ani mi nehovorte, to som sa len otočila a o meter vzdialila od postele 😕 . Inak ho tiež vždy dám do postieľky, keď niekam idem. To ten môj sa už gúľa stále, manželská posteľ mu je málo 😀

mianc
12. aug 2011

@tinav inak tie kaše u nás v lekárni majú lacnejšie.. :-/ som sa na to kukala.. lebo som tiež myslela že kúpim do zásoby.. tak som ich nebrala.. ale zabudla som krém malej kúpiť.. 😒 tak ak budem mať ešte cestu tak ho zoberiem a aj tie plienky pozriem..
a ktoré plienky si brala? tie tesco u vás boli? myslím, tie giantpack či tak nejako.. u nás už 2 deň nie sú.. teda ako začala tá akcia.. ☹

mianc
12. aug 2011

@dadka1010 to máš teda riadneho šintera.. 🙂 máš teda veselo.. ja len striehnem, čo sa tej mojej darí.. 🙂))) otočí sa na bruško, ale iba keď jej podám prst a pritiahne sa.. to sa jej veľmi páči.. 😉

adelaida33
12. aug 2011

@mianc @dadka1010 ved ja som tiez bola na meter od neho. skoro mi oči vyliezli z jamôk, čo som ho naspät pohladom zatlačila do gauča. od sa strašne začal pretáčať z chrbátika a všelijako sa vytáča ako húsenička. no viete čo, kočky? tak ja uz ho budem mať od zajtra len na deke na zemi alebo ho šupnem do postielky alebo do kočíka. deku mám takú piknikovu - zospodu alobal - tiez sme to minule v bille kupili asi za 4€.

dadka1010
12. aug 2011

@mianc No je, už sa normálne aj posúva, zatiaľ len dozadu, ale aj to sa ráta 😀 . A keď je na brušku, tak precestuje celú posteľ 😎 . A gúľa sa stále. Len čo ho položím už je na brušku a potom zas na chrbátik 😵 . Je to krásne, keď sledujeme ako naši drobci robia pokroky 😉

tinav
12. aug 2011

@mianc Mne sa tie kaše oplatili lacnejšie som nenašla a plienky som brala tesco som s nimi spokojná používam ich hlavne na doma, teraz som brala už 4 do zásoby a mali ich dosť. Inak pozerám že si z okresu KM ja mám krsnu v Povine a chodím tam v lete aj teraz sa chystám asi o 2 ýždne, mne sa tam veľmi páči

dadka1010
12. aug 2011

@adelaida33 Aj môj je ako húsenica, vykrúca sa 😀

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 jéj, to je fakt krásne. inak aj ten môj sa začal v ľahu na chrbte posúvať vyššie a vyššie... normálne mi uteká pri prebaľovaní... 😀

dadka1010
12. aug 2011

@adelaida33 NO najhoršie je to prebaľovanie, to sa krúti ako paragraf a ja potom riešim, či má tú plienku dobre, aby neprecikal a neprekakal, ale to patrí k tomu, za chvíľu budeme v stoji za pochodu prebaľovať a oni nám budú utekať 😀

mianc
12. aug 2011

@tinav ja som rozbrala vyskúšať tie tesco.. tak som zvedavá či sa mi osvedčia.. 🙂 možno sa presedláme.. sú cenovo fakt dobre.. ja som tiež zobrala už 4.. 🙂 takže sa chystáš na Kysuce? 🙂 som rada, že sa ti tu páči.. takže sa možno uvidíme, len škoda že nemáš foto.. ale tak ak náhodou ma uvidíš, tak mi daj vedieť... 😉

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 hej to robí aj moja.. ale teraz sa jej viac zapáčilo naťahať tie svoje pahyľky.. myslím nožičky.. 😉 a snaží sa ich ťahať ku puse.. tak som zvedavá, či sa tam aj dopracuje.. 😉

tinav
12. aug 2011

@adelaida33 Ja malého dávam iba na zem lebo sa pretáča jedna radosť a teraz sa posúva na chrbte na všetky strany. No na zemi sa mu veľmi nepáči z postele má lepší výhľad, je zvedavý ako jeho mamina a nič mu nemôže ujsť. No najnovšie sa začína stavať na nohy keď mi sedí na nohách a hlavne keď ho chytia jeho nervičky 😀 . Ukľudní sa až keď mu začnem spievať a nevadí že niekedy aj falošne ale zaberá to 100%.

mianc
12. aug 2011

@dadka1010 xixi.. to máš teda riadného šintera... dívam sa, že si rodila deň predomnou.. 😉 ste tu asi najstarší, či je tu ešte nejaké babenko staršie od vás?

adelaida33
12. aug 2011

@dadka1010 😀 presne tak 😀 bude to inak riadna nahánačka... že načo chceme cvičiť na rotane? 😀

mianc
12. aug 2011

baby inak ja som si namiesto sladkého dnes kúpila pohankové tyčinky.. 🙂))) sú zeleninkové, takže keď mám chuť niečo zachrumať.. púšťam sa do nich.. ale to som si mohla aspoň 4 balenia kúpiť.. 😀DDDD

tinav
12. aug 2011

@mianc Ako deti sme chodievali v lete na prázdniny na Kysuce so sesterkami sme všetko pobehali, no najviac sme sa tešili na púť neviem ako sa to presne volá v Kysuckom Novom Meste a hlavne na korbáčiky mňam. Ja som už vyskúšala všetky značky plienok naj sú pampersky a najhoršie Hugies. Dievčatá aj vaše detičky si sťahuju ponožky z nožičiek? Ja nestíham dávať ponožky na nohy a sú ešte aj mokré od slín. A tá radosť keď sa to podarí rýchlo.

adelaida33
12. aug 2011

@mianc 😀 Ti poviem..., ja som si tie pohánkové so zeleninkou tiez kupila, minulý víkend, s tym, ze som bola spokojná, aku fajnotku zdravú budem jest miesto keksov. som zjedla jednu tu tyčinku a ešte hodinu sa mi odgrgávalo... mi bolo ťažko 😝 , ja som si totiž myslela, že su len pohánkové a som si nevšimla, že sú cibulovo-zelerové 😝 😕

mianc
12. aug 2011

@adelaida33 xixi.. vidíš, to som si až teraz všimla.. ale tak ja s týmto zasa problem nemám.. 🙂 takže už pol balenia lomozdím do seba.. asi dnes aj padnú.. 😀

mianc
12. aug 2011

@tinav aj mne sa pampersky zdajú najlepšie.. 🙂 a tak uvidím, kúpila som teraz tie tesco.. tak porovnám.. mala som aj hugiesky.. kúpila raz sestra v čechách lacnejšie.. ale tak ja jej to striedam, najprv som s nimi bola spokojná potom nie.. a teraz nám zasa vyhovujú.. chvíľku jej dávam tie potom zasa iné...