Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dadka1010 odpadávam tolko naraaaaaaaaaaz??? vieš čo sa hovori ak skoro vyjde zubok skoro bude aj druhe babatko xixixi a teraz je taky tehotensky boom tu ixixix
babulky ked tak čitam tie vaše miery detičiek tak sa mi malinká zda ako drobcek... stale nosime 68 velkosť.. ona nie je dlha ale taky macko je z nej zato...
xixixi a tu su dake fotecky ixixix zajacie zuubky este nemame ale pekne sa na tej fotke uz risuju xiixix a na tej prevej žužle jablčko ktore neskutocne miluje..
Takže hlásenie z tejto noci 😀 : Nebola najideálnejšia, ale dalo sa. Zaspal o pol ôsmej, o pol deviatej a pol desiatej ešte trošku papal, potom spal do pol druhej a potom až do rána sa budil zase každú hoďku 😠 . Ale tak mali sme 4-hodinový spánok, tak sme aj oddýchli.
@dadka1010 mate doma krasneho zajacika 😀
@asma gratulujem k malej bublinke v brusku, nech pekne rastie a pribera 😉 mate tiez krasnu bambulku
nas drobec ma v 5 mesiacoch 7kg, to je skoro najlahsi v tejto teme 🙂 ale hlavne aby bol zdravucky. zatial nema ziadne zuby, hoci uz skoro tri tyzdne mame nocne vstavanie kazdu jeden az dve hodiny, vcera to bol extrem, zaspal o osmej, troska sa napapal o 10ej a o 12ej a potom bol hore kazdu hodinu. takze dnes mam energie na rozdavanie 😵 neviem, co ho trapi, ked nechce v noci spinkat, cez den sa niekedy vyspi lepsie ako v noci.
pridavam sa do rotana-klubu 🙂 pozicala som si ju od kamaratky na nejaky ten tyzden, uvidime, ci ma to chyti a ci budu dake vysledky alebo ju po par dnoch supnem pod postel 😀
Ahojte, teda nechápem, kde som bola doteraz, keď som nevedela, že takéto fóra tu fungujú. Tak ak môžem aj ja sa k vám pripájam 🙂 Môj drobček sa narodil 7.3.2011, tak hádam som tu správne 😀 Ste ma ukľudnili, že to nie len my, tak horšie spinkáme posledné týždne. Teda, ale zúbok ešte nemáme ani jeden .... Čo sa týka váhy tiež máme len 7kg ale zato do kočíka sa už ledva zmestíme, používate už niekto aj športák? Ako sa drobčekom v ňom páči? 🙂
Krásny dníček
@ladytt ahoj, to máme skoro rovnakých drobcov.. ešte aj meniny oslavujú spoločne.. 😉 my používame stále hlboký kočík, má v ňom malá svoj pokoj, takže som jej ho nechala.. si tam vie niekedy lepšie pospinkať ako v posteli.. takže jej ho ešte nechávam kým môžem.. aj keď už začneme šporťak vyťahovať, nakoľko už princezná z vaničky zachviľku vyrastie.. už teraz si niekedy nožičky vykladá navrch, si ich tak za jazdy ľuftuje, to má asi po tatikovi.. 😀
Ďakujem za privítanie. Dnes sme skúsili šporťak, na moje prekvapenie si aj pospinkal, skoro 45 minút a vôbec sa nepýtal na ruky, celú prechádzku v ňom bol... to sa nám často nestáva asi už zostaneme pri ňom a vaničku zoberieme na balkonové spanie, kým z nej úplne nevyrastie, aj keď nožičky z kočíka sú strašne zlaté 😀
Aj nám trčia nožičky z kočíka, ale tiež ešte nechávam hlbokú vaničku. Je to chutné, hlavne teraz, keď mu trčia holé labky z kočíka ako si ich vykladá, aj keď teraz používame častejšie vajko 😉
My vyrážame s ponožtičkami, ale kym dôjdeme k rieke, kde sa s malým chodievam prechádzať, už ich má holé a tiež vyložené 😀 , je to straaašne krásne 🙂 .
A nožičky v ústach? Aj pre vaše zlatíčka je to najlepšia hračka? 😀
My už používame šporťák asi 3 týždne malý je celkom spokojný lebo vidí pred seba aj si v ňom dobre pospí dá sa dať do ľahu a čo sa týka ponožiek no hrúza všetky si dokáže stiahnuť dole niekedy mám pocit že si zlomí aj nohu a potom cmúľa veľký palec o dušu 😀 😀 😀
Aj nášmu sa páčilo dnes v šporťaku, že vidí, lebo vo vaničke už nechcel veľmi byť, keď nespal.... stále sa ťahal na ruky, lebo ho všetko zaujíma 🙂
cavte koceny, my ideme asi vonku teraz kym je chladno, lebo vcera to bolo hrozne. mala bola hore do 22:30 - inokedy je o osmej v risi snov. tento tyzden bude kruty. nechavate deti bez ponoziek? ked je tak teplo? ( 26 °C o 23:00 v byte) ja nie lebo mne sa budi potom az okolo 3tej a to uz je chladno. moja si ponozky da dole ale moc sa nimi nezaobera- chvalabohu🙂 ale v postielke sa kruti, zapúpiera sa nohami, vyklada si ich na obrubu a kolotoc dam uz dole lebo ho odtrhne🙂)))
este sa chcem pochvalit...zaujal ma patchwork, strasne sa mi to paci, uz mam nastudovane ako nato, tak to chcem vyskusat🙂))) sijete niektora? raz som sa pokusila usit macka, ale skoncilo to fiaskom🙂))) tak ked daco stvorim aj ked to bude hroza , dam foto....aspon sa pobavite🙂
Aj my už vyrážame von 🙂 . My chodievame v hlbokom, tak v ňom je dosť teplo, ponožky mať nemusí, kym mu na ne svieti (hreje) slniečko. Inak v byte mávame ponožtičky tak striedavo... Na noc ich máva, lebo aj my máme nadránom chladno, kedze vetráme a on sa odkope. Môj malý si nôzky hladká a tlapká po nich, ale necmúľa si palčeky, čo som vzhľadom na to, ze sa mu teraz celkom kvalitne potia, aj rada 😉 . Najnovšie mi začal cestovať kade-tade krútivým pohybom, ked je na brušku, tak uz ho len musim nechávať na zemi stále na deke, lebo uz nebyva tam, kde ho nechám, ale o pár cm dalej. Včera, kym som pripravovala kúpeľ, sa mi posunul na kraj postele a otočil o 180 stupnov, som mala iné infarkty... Odteraz uz ani sekundu sám na vyvýšenom mieste.
My sme už boli von, len tu na dvore, lebo mama je zas nevyspatá a kým sa dám do poriadku... 🙄 . Teraz ideme spať, teda kým niekedy zaspí, tak je aj desať hodín 😠 . Môj je bez ponožiek skoro stále, na noc ich nemá vôbec a tiež aj vetrám cez noc, ale keďže mám záves, tak sa mi tam tak rýchlo nevychladí vzduch. To ťapkanie po stehienkách je zlaté, asi sa im páči ako im to pľaská 😀 . Dnes ráno som mala budíček o pol šiestej, malý na brušku v postieľke sa rozprával, ale neviem s kým, tak som ho vybrala, dala na cicík, lebo sa mi chcelo ešte spať 😎 . Rýchlo to pochopil a potiahli sme ešte do pol siedmej 😎
Ozaj k tomu poteniu nožičiek. Nám sa potia stále, niekedy ich má dokonca také mokré, akoby som mu ich práve umyla a zabudla ich utrieť a keď si ich do toho ešte pocmúľa, no koniec 😀 . Boli sme kvôli tomu aj na krvnom obraze, že či mu nechýba nejaký vitamín, ale ten môj junák je zdravý ako buk a nič mu nechýba, tak fakt neviem prečo sa mu tak potia. Aj vtedy, keď nie je teplo. Ale to má asi po mne, lebo aj mne sa potia a aj ruky 🙄
Aj my sme vacsinou bez ponoziek v takomto teple 🙂
@adelaida33 -presne to robí aj môj drobček infarktové stavy 😀 nikdy nie je tam kde som ho položila.... na posteli u len obložený perinami dookola krajov alebo len na deke na zemi. Dokonca aj v noci cestuje po postieľke a budí sa tým, že do niečoho narazí....
My sme sa dnes vyspinkali doruzova v porovnani s predchadzajucimi nocami, mali sme jedno 3,5hodinove spanie a rano sme potiahli do tristvrte na osem 😉
nasmu viac chutia ponozticky ako hola nozicka, hned co si stiahne ponozku, uz ho noha nezaujima a venuje sa druhej 🙂
po kupkani od obeda do 16:00 nasa mala spala ako dudok.
no moja herečka malá si posledné rána zmyslela maminu budiť pravidelne o šiestej a to je jedno kedy naposledy papala.. pravidelne sa zobudim na to ako o 6h ráno tlačí a kaká do pleny.. a to my už nedá, tak ju idem prebali.. niekedy sa mi ju podarilo ešte uspinkať.. ale teraz posledné razy veru nie.. takže mamina funguje od 6h rána do noci ... akosi sa jej posúva budíček tým nesprávnym smerom... 😒 o koľkej sa vám drobci budia?
@mianc môj sa budí posledné dni tiež okolo 6ej, resp. pol 6ej a tiež je to tým, že vtedy tlačí 😝 , ale aj ked ho potom prebalím a čičíkam, on sa už uspať nedá, pozerá na mňa, že o čo mi ide 😕 . ale ja sa nesťažujem, veď vieš, ako som doteraz vstávala päť mesiacov 😀 , takže ja som vďačná 😔 a bola by som šťastná, keby mu to vydržalo... zvykne sa niekedy ešte akoby zo zvyku prebudiť okolo 4ej, no potom ešte podriemka... 😔 .

@dadka1010 veru, mianc ma pravdu, vyzera, ze sa konečne uz vyspíš. fakt to tvoj maly znašal hrdinsky. azda uz budete mat pokojne noci. no aspon vies, v čom ten nočny nepokoj bol.