Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
No kočky, my tiež túto horúčavu zvládame len tak tak, je to fakt održku, aj ja mám dosť 🙄 . von chodíme len ráno do 10ej a večer až po pol5. normálne mu dnes asi napustím vaničku, kym budeme doma, nech si počlapká a schladí sa... ako to urobila wilsonka včera. večer sme aj my ťažšie zaspavali, tak na dvakrát a ráno bol hore uz o 5 a tlačil 😝
Teda dnes sa k tlačeniu o 6 pridal aj nás Timko, síce by som bola radšej keby búval. Ťažko sa spí v takom teple.... vážne by sa zišiel bazénik aj nám, lebo kúpať sa pôjdeme asi zas až budúci týždeň....
inak moj tiez tlacil pekne rano.. a teraz tiez neviem, ci z tepla zblbnuty...chudak, pokakal sa NEVIEM KEDY V NOCI... a bol v tom celu noc..az o stvrtej som ho prebalila... ze len tak ovoniam, pre istotu... a sok 😲
a tiez padam odtialto..lebo bazenik nagfukany, ale ten moj maly tak kratko spi,ze ho nemam nikdy cas nafukat... tak idem 😀
ahoj ahoj, ja mam termin na 5.3 a vcera mi robili ekografiu a chcela by som sa spytat ake vysedky ste mali na velkost C.R.L ? diiik 😉
@lucka.lucy joj to som v zlej teme 😀
@siss_sz 😀 joj, môj krásny 😀 . môj pri tom tak funí, že sa furt zobudím 😀 inak vraj po zavedení príkrmov to už nebude "vôňa" acidka 😀
@adelaida33 😀 dnes som tu mala "prikrmovu" kamosku (sice sa narodili v ten isty den, co my, ale uz krmia) a uz viem, co to bude... 😀
@adelaida33 ak mas dost MM, tak v tom mozes varit aj obycajne kase...
@sirinka ved prave to riešime, že poniektoré ho tolko nemáme, a ked kašu nezje, tak mu potom nemám čo dať, ak odsajem MM a dam do kaše...hm. a tak varom sa zas z neho vela pozitív vytratí... joj...
@adelaida33 a ze som sa neozyvala, tak ze teraz skutocne nestiham, januska mi cez den takmer vobec nespi, magdulka mala teploty, trochu sme cestovali...obcas som vas kukla, ale ani citat nestiham, vsetko... 😅
tak neries a kase nedavaj, davaj zeleninove, ovocne a masove prikrmy a potom mu das jogurt, acidko, neskor syrceky....
ani ja kase nejako extra nepouzivam prave ze si neviem vela mliecka odsat...
@sirinka som na vas myslela, že čo vystrájate štyri baby v dome 🙂 . inak aj môj máva dni, napr. včera, že cez den vôbec nechce spať, také minútovky dáva 🙄 . hej, asi tak, nebudem kaše veľmi riešiť, a presne aj dokina mi tak kázala postupovať, ako píšeš... že kaše zavedieme, ked by bol stále veľmi hladoško a to všetko + MM by mu nestačilo, alebo ešte neskôr... a syrček aký okrem lučiny dávaš? a minule, čo si nechala MM pre janušku, čo si bola u kaderníčky, ako jej ho mali podať? lyžičkou či ako? už mam vlasy aj ja zafarbené konečne po sto rokoch, ale teraz mam nechty otras 😔 a postavu ešte furt...
@sirinka dakujem... asi to teda urobim tak...
ale asi skusim este tu instantu, teraz dosli vzorky... potom zacnem obed zeleninku a ked uz bude papat dost zeleninky, opdsajem a vecer - ked sa podari - dam tie kukuricne... alebo teda naozaj az po roku mu ich zacnem davat... ved ked uz sme vydrzali pol roka, este pol rok vydrzime, no nie? 😉 😀
@adelaida33 nie, normalne cez flasku, ale nevypila to, nechcela...vypila magdalenka
uz okolo pol roka pitie z flasky nepokazi techniku dojcenia a pokial to nebude UM, ale vodicka, ci cajik, tak sa nic nestane...
@sirinka jasné, rozumiem. a ten syr? inak, ja som malému kúpila tzv. prvý pohárik aj s vrchnákom na neskôr, ked uz začneme s príkrmami, aby sa naučil vzdy po jedle aj trochu vodičky zapiť 😉 .
@adelaida33 syr bud uplne obycajna lucina, alebo trosicku kvalitneho tvrdeho syra....ale ten ma cas...lucina je najlepsia
kočky, pijete kávu? ja hej, jednu nesku ráno (a potom okolo obeda caro). malý s tým nemá problém. ale včera som omylom vypila aj na obed nesku a môj maťušo mi to v noci vrátil - od 1 do 2 chcel ísť na diskotéku 😝 , hrkútal a zvrtal sa v postielke ako máčo na parkete 🙄 😝 . odteraz si dám bacha 😀.
@adelaida33 ja pijem dve pressa denne...jedno na ranajky a druhe na obed....uplne klasicke, 7 gramove kavy...a janulka spi ako sa jej chce...vcera napr. takmer vobec, dnes taha uz druhy hodinovy spanok... 🙂
@adelaida33 a v noci je to tiez vselijake, vela zalezi aj od toho, ako je teplo, aky bol den a podobne...
Baby prišla ROTANA 😀 . Brácho v puberte ju hneď musel vyskúšať, najskôr sme sa na tom smiali ako kone 😀 , ale po dvoch minútach vraví, že bude mať isto účinok 😉 . Ja som hneď skúsila dve minútky a pichalo ma pod ľavým rebrom. Môže byť??? Ak som to správne pochopila, tak mám byť v podrepe a robiť rukami akoby som behala?
@adelaida33 ja tiez pijem kavu...vacsinou bezkofeinovu, ale ked si dam s kofeinom, nebadam rozdiel... ani ked som si dala v cukrarni kofeinovu (a teda tam robia silnejsie) a bol 16hod...tak maly spal nastastie... 😅
@dadka1010 nemusíš mať nohy v podrepe najprv skús mať vzpriamene, ruky spusť dole a začni sa pomaly točiť a rukami udržiavať rovnováhu postupne sama nato prídeš ako to funguje, mne to tiež dlhšie trvalo ale už je to v pohode, nohy v podrepe skús trošku neskôr je to väčšia záťaž. Ja keď som kúpila rotanu tak bolo doma tiež veselo keď to skúšal môj syn ktorý je tiež v puberte 😀 😀 😀
ja pijem kávu bezkofeinovú ale aj klasickú nescu a malý je v pohode, my v poslednej dobe tiež zle spíme večer je problém zaspať v noci často vstávame a cez deň mi pospí max hodku ako teraz možno keď pominú tie horúčavy tak sa to nejak ustáli aspoň dúfam. Ráno sme hore už o 6, vysmiaty plný života. Teraz malý objavil čaro farebných časopisov a ich trhanie jedna radosť všade po byte sú potrhané letáky.
ja som kavu nepila ani pred tehotenstvom a nepijem kavu ani teraz, zatial mi to nechyba 😉
maly spal vcera cez den len raz, tak vecer zalomil uz o pol osmej, som si myslela ako bude krasne spinkat a kazdu chvilu bol hore, asi z toho tepla. V noci o tretej som ho prebalovala, lebo nalozil do plienky pri papani, tak sa prebral a hodinu recnil a mrnkal v postielke. Ale potom sme s papacou prestavkou potiahli skoro do pol osmej 😀 ma to potesilo,lebo vela dni po sebe vstaval o siestej bez ohladu na to, kedy predtym jedol...
teraz spinka uz dve hodiny, tak kazdu chvilku ocakavam krik z izby 😎
dneska sme boli na poradni, maly pribral skoro 600g za 4 tyzdne a mame vydrzat na MM este mesiac /do dalsej poradne/, ak sa bude dat a potom sa budeme bavit o prikmoch 😉
@sirinka presne, aj u nás záleží na všetkom možnom - počasie, zúbky, trávenie... či sme mali klasický den s prechádzkami alebo samé návštevy - kopec ľudí, čo sa naňho ksichtia 😅 , či cestujeme alebo sme doma atd. môj šuhaj mi dnes opláca včerajšok - dnes mu ide už klasika, tretí denný spánok 🙂 , och, kiežby aj noc bola klasická 😉
@dadka1010 😀 brácho sa namakal 😀 . fakt začni ako píše tinav - najprv normálne, nie v podrepe, teda aspon ja som tak začínala, najprv ako debko 😵 , kym som získala rovnováhu 😝 . a potom uvidíš, ako ti je lepsie. pichanie v boku je bežné 😀 , vtedy ja prestávam, ale postupne ten interval bude dlhší, uvidíš 😉 .
@adelaida33 ja tiež píjavam kávu ráno nesku a na obed kapučíno alebo ricore a malá zatiaľ nemá žiadne reakcie na ne.. tak možno to ani nebolo z kávy ale skôr z toho tepla čo teraz prevláda.. 😒

@sirinka 😀 si sa ozvala, že hrozí zdrav. katastrofa 😀 . asi som dala takú psycho-štylizáciu, takže vysvetlím... 😀 . v publikáciách aj na nete je to s odborníkmi asi tak, ze polovica odporúča KM do varenia od 6mes. (cca 1dc, nie 200ml5x denne 😀 ) a na pitie temer všetci od 1r. a odborníci veľkých spoločností (vyrobcovia UM) od 3r. Pri týchto info nerozlišujú či je dieťa dojčené alebo nie, takže všetko je opäť len na mamine. Ked som písala siss_sz, tak mi šlo o tie kaše, že ich malému môže variť aj ked bude mať 2r. no a že ja plánujem tiež tak, kedže mám takú doma, čo sa musí prevárať (a teraz mi je na nič) a nie je instantna, že do nej len odstriekam MM... no a v prípade, že by som mala vyrazny nedostatok MM (že by sme už dalsiu lakt.krizu nerozcicali 😒 ), tak mu v KM uvarím, ale najskôr, až ked bude mať 9-10mes., inak nie. ale že aj tak sa vždy poradím s dokinou, nejdem mu naliať zo škatule 😀 . a to o kysl-ml jog. a ostatné tiež tak viem 😉 .