icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
2. sep 2011

@dadka1010 počula som že aj surová šťavička z mrkvy je dobrá na stolicu.. tak neviem, skús si to ešte niekde chatnuť či hej.. a ak tak vyskúšaj možno aj do príkrmu zamiešať..
no dúfam, že dnešná noc sa zopakuje v blízkej dobe.. to by bola mamina veľmi šťastná... 😀 😀 😀 😀

mianc
2. sep 2011

@tanula84 no mne hormony haprujú stále aj keď nie som nebola tehu, takže neviem koľko to potrvá u mňa.. 😀 😀 😀 😀 a ešte aj k tomu tvár mam obsypanú, že až.. dnes som bola na čistenie u kozmetičky tak dúfam, že sa to už polepší...

slavetka
2. sep 2011

Joj, ja uz mam tiez lisiny na bokoch hlavy. Straaasne mi tiez padaju, su vsade kam sa pozrem. Dost ma to sve, ale tiez mi vytaminy vobec nezaberaju. 😝
A ako by to nestacilo uz asi tyzden sa mi drobec budi strasne casto v noci. Staci, ze ho vyberem z postielky, polozim na nasu postel a spi dalej. Nechapem o co mu ide. 😎 Dufam, ze su to zuby a ze to skoro prejde.... 😒

tanula84
2. sep 2011

@mianc ja som s týmto chvalabohu nikdy nemala problém a dúfam,že už ani mať nebudem 😀 u mňa sa tie vlasy už dostávajú do normálu 😎

tanula84
2. sep 2011

tak u nás dnes "padla za vlasť" takmer celá pripravená mrkvička 😀 ale tie ksichtíkyyyyy 😀 😀 😀 furt mi kukal po tričku,že mama daj sem cicy,čo ma tu cpeš,ked to ide tak ťažko dole hrdlom 😎 ale zvládol!!!

siss_sz
2. sep 2011

my dnes zemiak... este som mu aj tekvicu zamiesala, aj olej, ale furt mazlave to bolo... ale papal to pekne, len som zvedava na tu stolicu potom... 😕
a pocujte, aj vase deti napiina, ked papaju? akoze neviem, ci tym myslia, ze uz staci..alebo len to nevioe prehltnut dobre... ?

tanula84
2. sep 2011

@siss_sz my ideme na zemiak v nedeľu.mrkvu mal aj včera a aj si prdká,aj kakal tak ako vždy,tak to hádam znamená,že to dobre znáša 😉 a aj môjho "napína",lepšie povedané - ústa dokorán a robí také že ááááá,ako ked sa chlap napije piva a urobí ááááá,ale bolo dobréééé 😀 podľa mňa preto,že im to ide ťažšie dole hrdielkom,kým si zvyknú.

kvetka84
2. sep 2011

Ja dnes prvykrat robim kuracie masko. Dufam, ze bude mat uspech, pridam k nemu aj mrkvicku, tu uz mame overenu, ze po nej fajne prdka aj kaka, tak verim, ze aj masko mu zachuti 🙂 Na zaciatok mu nedam vela. Kedze papa 90g zeleninky a potom este 90ml mliecka, tak to rozdelim tak, ze dam iba 30g maska a 60g mrkvicky, nech som si ista, ze mu to stravi 🙂 Ked bude vsetko OK tak zajtra dam pol na pol s mrkvickou 😉 dam vam vediet, ako sme obstali 🙂
A inak ja som raz dala HIPP a cely den mi len vracal a hnackoval. Takze my ostavame u varenej stravy doma a nebudem kupovat. chcela som vyskusat, je to predsa jednoduchsie a rychlejsie, ale nakoniec sa ukazalo, ze maly Petko ma viac rozumu ako ja a vie co je najlepsie 😉

kvetka84
2. sep 2011

@siss_sz myslim, ze keby mu nechutilo alebo by uz nechcel tak by ti to dal urcite najavo tym, ze by otacal hlavku po stranach, neotvaral usta, vypluval a plakal. Ak nic z toho nerobi tak potom mu to chuti a zvyka si na nove chute 😉

dadka1010
2. sep 2011

@siss_sz Aj môjho napína, dokonca aj teraz a to už papáme dosť dlho, možno sa mu to tam len zasekne. U nás mäsko kuracie chutilo veľmi aj s mrvičkou zatiaľ. Ja zeleninu, keď pripravujem nevážim vôbec, väčšinou hodím jednu malú mrkvu, malý zemiak a tak od oka. Mne sa to nechce vážiť 😒 a aj tak to nikdy nespapá celé. On to má ako predkrm, u nás ešte nemožno povedať o hlavnom jedle 😀

ladytt
2. sep 2011

@siss_sz áno napína aj môjho hlavne keď je to taká hustejšia konzistencia, najhoršie to bolo pri brokolici a zemiaku, nešlo mu to dolu krkom, trošku som pridala MM a už bolo lepšie.

siss_sz
2. sep 2011

@kvetka84
@ladytt
@dadka1010
@tanula84
ahaaa, vdaka za odpovede.. takze to neznamena, ze uz nechce...chi... tak budem pokracovat...hehe...
lebo sak aj on spapa malo a potom este ide mm... tak ale mozno kebyze neprestanem tak mu to aj staci..hehe..

sirinka
2. sep 2011

ahojte, tak aj janulka ma dnes za sebou prvu mrkvicku, celkom jej chutila... 🙂

optimistka
2. sep 2011

@wilsonka ja sa čudujem, že ešte niečo vôbec na hlave mám. TEraz som si na radu kaderníčky kúpila nejaký zázrak z rady Kerasten na podporu rastu vlasov, ale mám ich nejaké tvrdé a také ako chemlon 🙂 - ale vyzerajú bohatšie také načuchorené 🙂. Nanervy som z toho.

optimistka
2. sep 2011

ja som dala dnes mix: zemiak, cuketa a mrkva. Doteraz malý papal cca 80, tiež to presne nevážim a vôbec netuším koľko si potom ešte z prsa vytiahne. Proste dávam pokiaľ papá a potom asi o pol hodku ho nakojím, niekedy dá z jedného,niekedy z oboch. Ale posledné dva dni začal tak špúliť pery a tak prskať von sliny. Tak a dnes to praktizoval pri obede. Dala som lyžičku obedu, malý našpúlil pusu, ofrkal nielen seba ale aj mňa a náramne sa na tom bavil. Teraz neviem či akože zábavka, alebo nechutilo. Natlačila som do neho ledva 40, vypil obe prsia a bol spokojný. TAk neriešim. Ako skoro po tom čo ste začali so zeleninou pridávate maso?

asma
2. sep 2011

mi sme dnes mali jablcko a mrkvicku ix malej to straaaaaasne chutilo.. zajtra budeme mat cuketu...niekedy sa stane ze do nej ledva napcham dve lyzicky a niekedy spapa celu misku neviem cim to je.. pomaly si ale zvyka..

siss_sz
2. sep 2011

teraz som sa docitala, ze maso sa ma pridavat zhriuba 3-4 tyzdne od zavedenia zeleniny... a ze dieta si zvykne jest a zje celu porciu asi az po mesiaci..niektore skor, niektore az po dvoch mesiacoch..takze trpezlivost.. 🙂

dendy1
2. sep 2011

@kvetka84 ja malej tiež doma varím, ale tak zhruba každý tretí deň jej dávam aj tie kupované Hipp, Babylove a Hami. Suseda staršej dcére len varila doma a keď išli na dovolenku, úplne jej odmietla jesť tie kupované jedlá a mala s ňou problém. Takže ja ju chcem naučiť aj na tie, aby som sa mohla niekde vybrať aj tam, kde sa mi nebude dať / chcieť variť.

adelaida33
3. sep 2011

Čaute žienky, tak mne vlasy po mesiaci akosi prestali tak hromadne vypadávat - zmenilo sa to po tom, čo som si na ne dala farbiaci šampon, ale tak najskôr je to indi-vindi a s tym to nemá nič spoločné. Ale tak zas, mám miesto toho iné "okrasy" - moje vyslovene otrasné nechty, pneumatika okolo stredu tela a najnovšie aj celulitída na zadku... to mam zato, ze sa mi neurobili strie na bruchu 😝 🙄 . takze moje sexi plavky spred tehu obdobia mozu ist rovno do koša. My este neprikrmujeme, sme stale len na MM, tak sa nemáme čím pochváliť, ale čítam vaše inšpiratívne začiatky veeeľmi pozorne 😉 . Čo sa týka spania-nespania, maly máva tak 3:1 horšie noci ku dobrej noci s cca 2 dojčeniami. Ale zo zúbkov mava teda poriadne nerváky 😖 , no robíme obaja čo môžeme. Včera som s ním bola aj s mm 8 hodín pri lese na lúke a striedavo tak trochu aj v lese, zvládli sme to obaja hravo, tak som sa tešila, že sú z nás takí prírodní ľudkovia 🙂 😉 .

mianc
3. sep 2011

@adelaida33 no krása.. tak ste si užili krásny dník.. teším sa s vami.. aj my plánujeme ísť na víkend do prírody, tak som rada, že tvoj to takto dobre znášal.. 🙂no buď rada, že máš pneumatiku okolo brucha nejakú celulitídu.. nakoľko mám ja tie strie a to nie trocha ale celé bruško dorasované, tak viem o čom hovorím.. ☹ to už v živote nepôjde dole oproti tomu čo máš ty.. ale tak beriem to reálne, teraz je zo mňa malá šelma.. ako to hovorí môj drahý.. 😀 aj keď len na bruchu.. ale je to otrasné, dúfam, že časom to aspoň zbledne.. a to som sa celé tehuľkovské obdobie natierala až až.. ale aj kozmetička mi povedala, že proste niekto má gény že sa mu strie neurobia a nemusí nič pre to robiť a iné ženy môžu mastiť čo chcú na seba budú ich mať.. to ako aj ja.. 🙄 je to nespravodlivé.. tak som ich nechcela mať a mám ich.. 😠

adelaida33
3. sep 2011

@mianc veru, boli sme vsetci 3 spokojní a ja ešte aj navyše, kedže malý v noci dobre spal. môj mm si zahral pingpong, aj futbal, a ja som si tam pocvičila akože pilates 😀 , kým malý dal dva spánky pri potôčiku v kočíku 😉 . na piknikovej deke potom koníčky popásol malý, aj mamka trošku poležala 🙂 . na jedenie bolo pečené prasiatko, guláš a všeličo možné, stôl bol fakt bohatý, no a malý ešte dostal tašku sladkostí - tak som mu to sprivatizovala 😝 a dostane to postupne cez MM 😀 . A najlepšie na tom všetkom bolo počasie, lebo nebolo ani horúco, ani zima, ba ani nepršalo, bolo tak polooblačno a to je na takéto akcie ozaj najlepšie.
😒 strie určite vyblednú, neboj, aj ked ani jedno z toho nie je žiadna výhra... hold, príroda si vyberá za materstvo svoje, ale tak je to malá cena za veľkú vec - život 😉 , no len keby sme stále boli poriadne kočky pre svojich mm 🙂 😉 .

mianc
3. sep 2011

@adelaida33 máš pravdu, je to len banalita.. to najcennejšie máme vedľa seba.. naše deti a to je naozaj malá cena za to, že ich máme.. 😎
tak to ste si inak parádne užili.. v dobrom závidím, aj ja by som hneď šla.. veru už sa teším na ďalší víkend.. 😀 😀 😀

adelaida33
3. sep 2011

@mianc no ale zas ked sú bábänká zdravé, tak sa môžeme "trošku" pozaoberať svojimi telami 😉 . teším sa, že pôjdete, už len počasie nech vyjde. aj ja by som veru šla znovu 😉 . škoda, že svokrovci byvaju síce na dedine, ale u nich niečo také nie je možné... 😝

sirinka
3. sep 2011

ahojte....tak nas drobcek ma dnes presne polroka.... 😵

adelaida33
3. sep 2011

@sirinka gratulujeme a prajeme dobrú chut aj k dnešnej narodeninovej mrkvičke 🙂

siss_sz
3. sep 2011

@sirinka joj, ci to letiiii..gratulujeme.. 😉

dadka1010
3. sep 2011

@siss_sz My už papáme skoro mesiac, už sme vyskúšali aj mäsko, ale stále nemôžem povedať, že by mu to stačilo. Takže u nás je na prvom mieste MM 😀 a zeleninka je len predjedlo

siss_sz
3. sep 2011

@dadka1010 hmm..no tak sa mozme utesovat (smutit zaroven), ze raz urcite budu papat iba jedlo ..chi..

dadka1010
3. sep 2011

@mianc @adelaida33 Tak tie strie na bruchu mám aj ja a je to dosť brutálne. Celé tehu nič, natierala som sa ako besná a za posledné 2 týždne boli tam 😠 Ja som momentálne na tom tak, že rotana leží pod posteľou, jednoducho nevládzem. Túto noc som bola hore každú hodinku a to som šla spať o 20.00, len čo malý zaspal. Dokopy to bolo dnešnú noc 10x 🙄 . Samozrejme, že najnovšie sa mladý pánko budí o šiestej ráno a ani za toho pána už nezaspí. A keď si ho nevšímam, tak ma začne ťahať za pyžamo - no akože je to strašne milé, ale ja v tej chvíli by som ho asi .... Ešte šťastie, že prišiel mm z práce, tak ho aspoň zabavil a ja som si podriemkávala do siedmej, síce som nespala, lebo tam divočili, ale tak som si aspoň oddýchla 😉

adelaida33
3. sep 2011

@dadka1010 obdivujem ta, ze este vládzeš fungovať... a ako maly a kakanie? uz lepsie? môj máva posledné dni budíček o 5ej, ale tak furt lepsie ako o 4ej 😀 . presne, esteže naši drobci majú sem-tam aj tatinov doma, lebo aj u nás je tak, že sa 99% spolu stráveného času šalia.