Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ty kokso.. tu je iná búrka.. som skoro vyskočila z gauča, čo tu niekde blízko strelilo.. 😖 tak som rýchlo utekala ku malej.. a ona si kľudne spinkala.. ani ju netrhlo.. 🙂
no u nás zatial po búrke ani stopy, zato ja som po svokrinom odchode zabehla s kočiarom asi 5km, čo mi v ušiach duneli jej "perly"... 🙄 . ja sa k čerstvému zaručenému bio-ovo alebo bio-zel nijako neviem dostať, takže ak niečo podobné budem chcieť dať malému, tak len hotové kupované 😒 ... myslím, ze to domáce má sytejšiu chuť, a zas tie kupované su oproti tomu také mdlejšie, akoby bez chuti, nie? ved ochutnajte 😀 , porovnajte a dajte vediet.
Dievcata,prosim o radu. Ktory sportiak mam kupit,aby dietatko v nom mohlo pohodlne lezat? Popnahlala som sa a svoju trojkombinaciu som uz predala. Vdaka za rady.
Ahojte dievčatá už sme doma z dovolenky bolo fajn len tie naše zúbky, vôbec som sa nevyspala idú nám horné zúbky a ešte sa neprerezali tak malý len stále mrnčí a je nervózny. Cez deň mi pospí pekne ale noci sú hrozné. Aspoň pospím spolu s ním poobede, dnes sme potiahli 3 hod. Nám chutia príkrmy aj domáce aj hotové okrem cukety. Papáme aj ovocie a najviac mu chutí od hipp slivky a marhule, klasické výživky sú pre neho asi kyslé lebo hádže riadne ksichty. Ja mám kočiar x lander som spokojná len ako píše dadka nevidím naňho keď sedí v šporťáku ale už som si zvykla.
@adelaida33 hej presne si to vystihla.. to domáce, presne cítiť to ovocíčko.. je to super.. 🙂 tak ak tak skús mužovi povedať, možno sa popýta kolegov alebo tak.. niektorí to nechávajú hniť na strome.. by bolo škoda..
@adelaida33 a čo za perly dnes perlila.. 🙂)) či sa chytá na tú moju.. 😀
@fugu77 Dá sa dať úplne do ľahu, je tam aj taká vložka, takže v tom kočíku nie je taký stratený. Tiež som dlho váhala, zdal sa mi ešte maličký na šporťák 😀 , vo vaničke už ležať nechcel a vo vajíčku mu nôžky trčali 😀 , už si uvedomujem, že to nie je bábätko ale chlapisko, no pre mňa stála malý krtko 😅
@mianc ja som si svoj kočiar vybrala kvôli športovej časti lebo je dosť široká a v zime tam dám v pohode fusak aj malého, mala som vybraný iný kočiar ale športová časť bola veľmi úzka a keďže malý je trošku väčší tak som aj rada že ho mám. Športovú časť má aj suseda a nevie si ho vynachváliť hlavne v zime, má veľké kolesá a v snehu sa dostane všade. Ja bývam síce v meste ale sneh máme aj na chodníkoch a je ho dosť.
@mianc ja mám kombinovaný, vanička je klasika rozmer no my sme v športovej časti už 2 mesiace lebo sme dosť veľký a dá sa dať hlavne do ľahu. Mne pri kúpe išlo hlavne o šírku šporťaku kvôli zime a fusaku. Môj kočiar sa predáva ako šporťák a dá sa k nemu dokúpiť vanička a vajíčko, je to model 2009 ale svoj účel spĺňa aspoň u mňa.
@mianc včera ani tak špeciálne neperlila, ale ja už mám takú "alergiu" na zadubenosť... 🙄 , že budem musiet niečo vymysliet pre svoj "imunitny systém". zasa len dookola, či už som mu dala dačo jest konečne, chudáčik, od narodenia ešte nejedol, stále len ja sa napchávam a jemu nedám nič normálne, len stále to svoje MM doňho, ako mu to môže stačiť (normálne prospieva, podla dr. este aj nad normu), prečo som mu doteraz nedala polievku z kury, čo mi dala, ani mäso z králika, prečo sa poškrabal na nose (?!), prečo má ponožky, prečo nemá ponožky... atď., ako môj mm pochudol (pribral 4kg) a iné vtákoviny. radosť počúvať 😝 😝 😝 . ona to vzdy vtedy vraví, ked tam môj mm nie je, alebo sa pri tom usmieva, a ked jej niečo mm povie, tak ze to ona zo srandy mysli... no to akurat, ale tak hlavne, že vždy nakoniec odíde 😀 .
a ked sa uz bavíme o kočiaroch, tak ja mam kočiar Tako Jumper X modry (tiež 3-komb.) a planujem dat uz tiez sportovy, lebo vo vaničke uz vyzera akosi "napasovane" a dá sa polohovať až narovno, len mi je tak divne, ked na to kukám, este vôbec neviem, či ho tam pripútat alebo nie, ako sklopit ten nánožník... okukávam mamičky so športiakmi vonku, ale kazda to ma nejako inak, tak neviem... asi si to dnes-zajtra nacvičím "nasucho" doma 😀 .
Baby, ahojte, tak ja sa musim pochvalit, moja mala este stale spinka, a to zaspala vecer o 21, potom sa zobudila raz, nadranom o cca 5 a odvtedy stale spinka 🙂 radost zit... mozno ked je vonku tak pochmurne, lepsie sa jej spi 😉

@sirinka veď mi to aj doktorka hovorila, ale popritom všetkom som si to asi nezapamätala.. lebo prvé mesiace som mala čo robiť malú obliecť a vyzliesť.. stále plačkala.. nerada sa oblieka a vyzlieka.. ☹ tak som ju len na jedno ucho počúvala a viac som bola pri malej.. ale ja zasa mojej doktorke plne dôverujem