icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
6. sep 2011

@adelaida33 Ja som kúpila iba jednu zatial inak varím ale špenát by u nás nikto nejedol ani ja asi, tak som chcela vyskúšať len za ten pohárik , či drobčekovi bude chutiť. Inak značka Hipp bio.

asma
6. sep 2011

babulky ako často davate prikrmi? stale iba obed ci uz zacat aj namiesto jedenia,,, a chcem sa opitat kedy môzme zacat akoze s normalnym mlieckom uvarit omacku alebo tak.. a este ktora ste uz varili masko ste to rozmixovali potom ci nie??

dadka1010
6. sep 2011

@fugu77 Foto v našom športiaku 😉

mianc
6. sep 2011

@dadka1010 xixi.. krásny.. vidím že priputávaš.. ja som ešte malú nepripútala.. ale tvoj je riadny šinter.. ten by Ti aj vyskočil.. 😀

dadka1010
6. sep 2011

@mianc No hej pripútavám a sedí tam ako puk 😀 , zatiaľ sa mu tam páči, som zvedavá do kedy 😠

mianc
6. sep 2011

@dadka1010 popravde, ja som ju teda neskúšala ešte priputávať, ale moja sa ani netočí na bok.. ale ako som ju dnes sledovala, to skôr bude asi sama vedieť sedieť ako otočiť sa na bruško.. 😀 to už hlavú dvíha ako keď mama brušáky robí.. tiež jej to ide tak ťažko.. 😀 😀 😀 😀 😀

ladytt
6. sep 2011

@asma Môj stále ešte len ochutnáva aj keď každý deň mu dávam na obedík, trošku pobabreme a dokojíme 🙂 Mäsko sme ešte neskúsili a mlieko už vôbec nie, takže ja ti asi neporadim ....

ladytt
6. sep 2011

@dadka1010 Veľmi pekný kočík a ešte krajší chlapček 🙂

mis_ka
6. sep 2011

@asma my tiez stale iba obed. a s normalnym mliekom sa neponahlaj, mas cas po roku...

fugu77
6. sep 2011

@dadka1010 krasne, fesacisko. dakujem.

wilsonka
7. sep 2011

@ladytt
mne dala uz par odpovedi ohladom vlastneho zivota a snazim sa aspon z casti aplikovat na malu niektore rady.
za tie peniaze sa oplati ju precitat a myslim ze nebudes lutovat.

wilsonka
7. sep 2011

cavte baby nemohla som vas par dni citat ale uz som doma a ked bude cas pridam sa.
v rodine mame zas vaznu chorobu:(

neviete nieco o preventivnych vysetreniach onkomarkerov v BA? muz to spominal ale tiez blizsie o tom nevie. no snad to dopadne dobre.

dadka1010
7. sep 2011

@mianc Ja ho musím všade pripútať, lebo pri ňom fakt neviem, čo mi vyvedie 😀 , to už dakedy má taký pohľad, že čo ja tej mojej mamke vyvediem 😠 . Ale tak môj sa už pretáča hore dole, precestuje celú posteľ, takže istota je guľomet 😉

dadka1010
7. sep 2011

@fugu77
@ladytt Ďakujeme kočky 😎

optimistka
7. sep 2011

No u môjho malého zatiaľ z príkrmov vedie špenát so zemiakom. Dá si asi tak deci a potom sa dokŕmi ešte z oboch prs. Tak neviem koľko by potreboval zjesť aby to nahradilo obednú dávku bez dokojenia. Asi dve deci? Lenže po deci už odmieta a tvári sa že ho napína 🙂. Dovtedy však papá pekne. Ja som včera dala prvý krát banán, no a mal veľký úspech. Ale dala som len trošku - predsa len exotika.... viac som sa bála. Kombinujete zeleninu a ovocie? Lebo ja som doteraz dávala len zelninu - 2 týždne, teraz skúšam do toho zavariť pár slížikov, príp. lyžičku krupice - na zoznámenie sa s lepkom. No a od budúceho týždňa mám v pláne pridať mäsko.

dadka1010
7. sep 2011

U nás má najväčší úspech määääääsooooo 😀 😀 😀 . To keď mu dám samotnú zeleninku, tak sa tvári, že mama ja som zajac??? 😀 Keď mu však do nej pridám mäsko, tak krásne papá. Hrôza, také malé a také prieberčivé 😠 . Musíme potrénovať tú zeleninu trošku viac. Nechcem to zakríknúť, ale asi kaša na dobrú noc začína účinkovať. Už sa nebudí mladý pánko každú hoďku, už je to tak 4x za noc (klop, klop, klop). Už aj kakanie nám ide fajnovo, síce netlačíme ráno 😀 , ale posunulo sa to ku večeru, ale hlavne, že sa kaká 😎 . Možno zabrali tie probiotiká, možno tá kaša, lebo aj tá ich obsahuje, ale hlavne, že niečo zabralo 😉

fairynika
7. sep 2011

takto nasa pycha sama sedi 🙂

siss_sz
7. sep 2011

jej, baby, dlho som tu nebola...musim spatne poprecitavat... nas uz spapa celu mrkvu s pastrnakom na obed... juchu...
a budi sa len dva razy za noc...takze aj manzel s ak nam nastahoval naspat..jakeee dobreeee... 😉

tanula84
7. sep 2011

babyyyyy,on jedol !!! 😀 😀 😀 normálne mu chutilo,otváral pusinku ako vtáčatko,pekne žul a prehĺtal a ešte si robil aj haaaaaam,ked som mu dávala do úst.zjedol celú porciu,ktorá bola síce ako pre väčšiu myšku,ale jedol !!!! juchúúúú,že aká som happy 😀 😀 😀 predpokladám,že zajtra ma zase pri tom odľuje,aby som sa dlho netešila 😎

asma
7. sep 2011

@dadka1010 ahoj a to mu to masko iba roztlacas nejak ci ho mixujes? ja varim na zajtra malej polievocku s maskom, mrkvičkou, a pastrnákom tak som zvedava ako sa bude tvarit....

dadka1010
7. sep 2011

@asma Dnes sme mali mäsko s mrkvou a zemiakom, dnes mu moc nešmakovalo 😠 , ale tak na tretí pokus to dal 😎 . Mixujem ponorným mixérom na takú jemnú kašičku 😉

asma
7. sep 2011

@dadka1010 xixii ja som jej doteraz len tlacila cez taky tlacic co je na cesnak xixi to mala take akurat xixixi tak skusim aj to masko len sa bojim ze to bude suche..
malej zemiaky nesmakuju teda ako kedy... davas dva tri dni rovnake..
asi robim zle ked som obmienala nech sa nepreje xix.
krasny kocik .. aká je to znacka??
ja mam hauck trojkolku a je svetový.. nie je ťazky, mohutny co teraz ked stale lietam k dokymu je super do autobusu..
😝

siss_sz
7. sep 2011

@dadka1010 pocuj, mas do toho sportaka aj daku "vkladacku" podlozku alebo co to tam vidim..
ja som skusala mojho dat do sportoveho a vam poviem, skoro sa tam utopi..mame VERSO znacku, z PL... no musim ho v tom odfotit...a ese aj strasne tvrde sa mi to zda..tak sa najnovsie vozime v o vajicku nakliknutom na kolesach, lebo vo vanicke uz ani za svet, sediet vo vanicke, vyzeram jak dili-matka... tak vajce... ale dnes tak fucalo, som musela letiet domov, lebo mi zacal kaslat 😖

dadka1010
7. sep 2011

@asma Zeleninu som aj ja tlačila, ale vidličkou, ale mäsko som mixovala a keď som to neurobila poriadne, tak mi tam zostávali také akoby vlásočky 😠 . Teraz už nedodržujem tri dni, každý deň má niečo iné, miešam mu to aj dokopy, v podstate je to stále to isté: zemiak, mrkva, mäsko, karfiol, kaleráb, tekvica-tá moc nechutila. Je to X-lander, trošku ťažší, ale mne vyhovuje, hlavne na naše cesty-necesty 🙄 .

dadka1010
7. sep 2011

@siss_sz Ja som tiež doteraz vozila vo vajci, len sa mi tam zdal taký napučený či čo 😠 a nohy mu trčali a sa mi zdalo, že je to divné 😀 . Tak sme skúsili dať šporťák a ľutujem teda, že sme to nedali skôr. Len až teraz som si vlastne začala uvedomovať, že to už nie je bábätko a je mi tak trošku ľúto, keď vidím vaničky a v nich bábätka 😅 , no čo asi som sentimentálna 😀 . Je tam vložka, to bolo pri tom, my to máme mäkkunké aj bez tej vložky a tá vložka to ešte zmäkčí 😉

mianc
7. sep 2011

@wilsonka uff.. no držím palce nech všetko dobre dopadne.. u nás sa vyskykla rakovina prsníka, ale to boli v Čadci a našťastie zatiaľ úspešne.. takže klop klop... ale viem, že je to na psychiku vážne ťažké, tak sa držte.. ☹

nicky655
7. sep 2011

@asma
@dadka1010 baby,a ako dlho uz dokrmujete,ked uz aj masko davate?a krmite zatial len na obed,alebo uz aj ine jedlo ste pridali?

mianc
7. sep 2011

@dadka1010 to nerieš.. hlavne, že už lepšie spinká.. to je super, že sa mu to už upravuje.. 🙂 aj ty si už konečne troška pospíš.. 🙂

nicky655
7. sep 2011

@fairynika ta je uzasna 🙂 a normalne sa uz aj sama posadila?sikulka 🙂

mianc
7. sep 2011

@nicky655 ja ešte neprikrmujem, začíname až teraz v pondelok, malá bude mať v sobotu pol ročka tak sa tešíme na našú reakciu na zeleninku.. 😀, ty už si začala prikrmovať?