icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
13. sep 2011

kočky ja vážne neviem čo s tou mojou Timuš je.. akosi mi odmieta papať...ale už aj naše obľubené mliečko.. príkrmy neriešim to ledva lyžičku dve zjeme.. :-/ ale napr. v noci jedla o 1,30h zobudila sa o 5,30h to nechcela papať iba hrať sa, potom zaspinkala a papala až o 9h t.j . po 7,30h a teraz tiež papala o 11,30 a ešte nič!!! zaspinkala si a spinká.. a to je už skoro 16h.. ☹ myslíte, že to môže byť zúbkami??? stále len hľadá do čoho hryznuť, teplotku nemá ani nič také zvláštne som nepostrehla, len papať sa jej nechce.. nemá akosi hlad.. 😖 má niektorá z vás s týmto skúsenosti???

mianc
13. sep 2011

Inak náš dnešný zemiačik, nula bodov.. to som jej aj mliečko primiešala doň a nič.. preledva jedna lyžička a aj to bola vypľutá.. 😒 vôbec jej to nechutí, ja neviem ako jej to mám okrášliť aby to jedla.. 😅

ladytt
13. sep 2011

@mianc Aj Timko menej papal keď mu prvé rástli, asi to bude tým, ona to zas dobehne si myslím...
A s tým zemiačikom som to urobila tak, že som do neho pridala šťavu z mrkvy alebo trošku z tekvice, pridalo to dobru chuť, lebo zemiak osamote ani s mliečkom nechcel, normálne ho až napínalo.....

wilsonka
13. sep 2011

@sirinka
ako sa volaju tie homeopatika prosim ta?
tak vidis, je to humus ale davame zaockovat, citala som o tom ockovani a je to vacsinou tak milo opisane- napr. formaldehyd- pohodicka vsak v tele sa bezne vyskytuje...apod.
ja ockovat dam co mi ostava, zvlast ked zijem v meste kde su preplnene skolky a skoly. nie ako za mojich cias ked nas bolo 10 v skolke🙂

@amiiia ja som zacala latkovat ale vzdala som to:( este mam doma jednu tots bot na pamiatku🙂 tie plienocky co som mala boli vsetko v jednom a strasne dlho schli, tak som sa na to ... obcas prestriedam -uz som si zvykla na pampersky- najradsej mame teskove uz c.4 od dnes🙂 a davam malej sem tam vlozky take vkladacie bambusove do nich nech nie je vecne v tom chemickom zabale:(

wilsonka
13. sep 2011

@mianc
inak aj my akonahle dam kombinaciu so zemiakom tak to nechce.

sirinka
13. sep 2011

@wilsonka thuya occidentalis 9CH

mianc
13. sep 2011

@ladytt moja mi nechcela ani ústa otvoriť.. ☹ zajtra skúsim s mrkvičkou

mianc
13. sep 2011

@wilsonka no ona ho mala prvý krát a ani poriadne neokoštovala len ho vypľúvala.. 😠

asma
13. sep 2011

@wilsonka
@mianc ahoj babulky ani moja zemiacik nemusi a ked som ho chutnala brrr neni to bohvie co lepi sa to a neslane brrrr ale dnes som jej dala brokolicku ja som mala spenat a k tomu vajicko tak ako mi radili ja som mala bielky a ona zltko zamesane s brokolicou a to ste mali vidiet len sa tak zaprasilo... na zajtra som jej varila maskovu polievocku a vyvar dostala namiesto vodicky to zboznuje viac ako tu polievocku xixixi

mianc
13. sep 2011

@asma ako dlho už skúšaš dávať príkrmy? ja len od soboty.. tak sme len na zemiačiku.. a po akej dobe môžem dať asi vývar? asi až keď budeme mať vyskúšanu zeleninku, či?

asma
13. sep 2011

@mianc ahoj ja som davala dva tyzdne iba cistu zeleninu skusala som rôzdnee kombinacie, mrkva sa zje iba s maskom a miluje brokolicu.. vyvar jej odlievam ked varim polievocku z maska, vela mrkvy, a pastrnak... od 5 mesiaca kazdy obed je prikmr niekedy malo tak si cucne ako jej chuti aky ma den tazko povedat a vecer papame kasu..

siss_sz
13. sep 2011

a en vyvar davate pit, ci co? a maskovy vyvar, ci zeleninovy? dakujem 😅

suzi8
13. sep 2011

caute kocenky 🙂 ako vidim zemiacik nie je velmi oblubeny 🙂 Moj maly si uz zvykol, lubime zemiacikovu polievocku s mrkvickou a miluje hraskovu, jasne ze supky idu z toho von. A o ovocnych prikrmoch to uz ani nehovorim, to sa cely trasie, ked zbada, ze nesiem vyzivku 🙂 najlepsie mu chuti jablcko s karotkou 🙂 ale aj nas trapia zubky, sme trochu mrzuty ale hadam to nejako zvladneme 😝

asma
13. sep 2011

@siss_sz ano ja davam vypit... varim masko so zeleninkou klasika ako polievocku, vyvar si zlejem dolu a pridam iba par lyziciek a tomu nech to nema ako vodu ale kasicku a zvysok mala zboznuje..

siss_sz
14. sep 2011

@asma vdaka za radu🙂

nicky655
14. sep 2011

@sirinka ake mas tie latkove plienky?nemas nahodou skusenosti s tymi all in one?tam sa meni len ta vnutorna vlozka?ci ako? viem,ze je tu diskusia na MK,ale precitat ju celu by stalo riadne casu.
@wilsonka baby,a ako ste boli spokojne s tymi latkovymi plienkami?ja sa stale rozhodujem ci ist do toho.len sa v tom neviem nejako zorientovat,co by bolo najlepsie.

sirinka
14. sep 2011

@nicky655 pri AIO plienkach ich menis cele ako jednorazovky, akurat mas moznost si ich vyskladat ako chces vacsinou a rozlozit kvoli sueniu...ja som s nimi spokojna, mam baby lucy, tots bots a neviem co este...

wilsonka
14. sep 2011

@nicky655 ja mam tots bot all in one - su dobre makke, save ale pomaly schnu,-takze ich potrebujes vela-alebo mat este ine druhy ktore lepsie schnu. mala som aj baby lucy ale tu clasic a ta otlaca kozu velmi - tak ju nepouzivam- vraj je naj z baby lucy bamboo ale ja nemam vyskusane.
pouzivam hlavne separacky latkove- je to take jemnunke a vkladacky-tie davam aj do jednorazoviek koli kontaktu koze s plienkou. teraz by uz stalo za to skusit to naplno kedze drobce uz tolko nekakaju- aspon moja.

takze vysledok je ak chces ist do toho, tak drzim palce. ja to mam len tak na striedacku s jednorazovkami- hlavne tu na MK sa da kupit lacnejsie cela vybava- po kuskoch dokupuj a uvidis kolko ti bude stacit.

wilsonka
14. sep 2011

@nicky655
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tigerca10/cl...

tu je recenzia jednej latkarky, kukni.

wilsonka
14. sep 2011

dnes mam rande s dvoma kockami s MK...konecne vypadnem trosku s domu s malou von a stretnem sa s dospelymi osobami zenskeho pohlavia🙂))) moc sa tesim, uz ma to separovanie ubija. niekedy mam pocit, ze zena s dietatom nie je pre okolie nijak pritazliva, aby niekto s nou travil volny cas.

vsak aj tie moje akoze kamosky bezdetne to raz caka, to sa budu potom divit.: 😀

amiiia
14. sep 2011

@wilsonka presne tak, aj ja mám dnes stretko s kamoškou...vždy sa teším, trochu vypadnúť zo stereotypu... 😵

amiiia
14. sep 2011

Baby a tie príkrmy varíte v Lucke? ja spočiatku ano, ale teraz už nie...radili sme sa viaceré mamičky a zdá sa nám to zbytočné, varom sa aj tak vyparia škodliviny a nemyslím, že by to až tak mohlo nejak uškodiť...mliečko a čaj, ale v Lucke dávam... 😒

nicky655
14. sep 2011

@wilsonka dakujem,pojdem to pozriet.len kym sa ja rozkyvem na tie latkovky,tak mala aj bez plienok bude 🙂
haha,veru a potom sa tie kamosky zbadaju.jedna moja tiez ine nema.len ci sa doma nenudim-neviem kedy.som rada ked stiham 😀 ale to nik neveri,kym nezazije 😀

sirinka
14. sep 2011

@nicky655 uplne najidealnejsie je, pokial mas doma susicku....na tie latkovky...lebo inac by som skor odporucila klasicke slovenske stvroce, zohnat ale kvalitne, nie tie riedke, co teraz predavaju....

adelaida33
14. sep 2011

@amiiia ja si práve po tieto dni zistujem, aká voda je u nás, konkrétne v našej časti sídliska, pretoze tu je vela rozvodov a navyše (som laik) viem, ze ani varom sa mnohé škodliviny, napr. dusičnany neodstránia. nemám však ešte mrknuté, nakolko sú škodlivé tie škaredé "vecičky" pre dojčatá, ale viem, že sú isté normy práve napr. pre množstvo dusičnanov, takže úplne neškodné nebudú a niečo v organizme pravdepodobne nabúravajú....

tanula84
14. sep 2011

baby neviete mi poradiť či by som mohla tú večernú kašičku urobiť aj hustejšiu,teda v inom pomere ako je napísané na obale?je to len orientačné,alebo sa to musí presne dodržiavať?myslíte,že by to mohla uškodiť,keby bolo menej vody a viac tej kaše,aby to bola "ozajsná"kaša a nie ako voda?mávam to dosť riedke a malý to moc nechce,preto sa pýtam,že by som skúsila 😕 dakujem 😀

asma
14. sep 2011

@tanula84 ahoj ja davam 200ml vody a 12 lyziciek prasku .. je to take ako jogurt hustota.. malej som urobila velku dierku na flaske bo papame po kupaní a pekne to spapka.. teraz mame bananovu tak ta jej chuti najviac..

adelaida33
14. sep 2011

@mianc podla mna to môže byt zubkami... uz viackrat sme tu viaceré spomínali, ze vtedy detičkám velmi nechutí papať a ak aj ano, tak sa radsej vracajú len k cicíkom, k mliečku. lepšie ked si pospí, ako by mala byt nervozna... či myslíš, ze na nu niečo "lezie" 😕 ?

tanula84
14. sep 2011

@asma ja som mu včera dala okolo 80 vody a 50g toho prášku,ale mňa to až potom napadlo,že som to dala veľa,ale aj dobre spal,al si prdká,aj kakal a tiež mu to chutilo.tak som chcela vedieť,či mu to môžem také robiť,aby ho nebolelo z toho bruško.tiež to bolo ako jogurt.aj ja mu idem dnes kúpiť nejakú inú príchuť 😀 my papáme lyžičkou,on my vôbec fľašu nechce 😎

adelaida33
14. sep 2011

@amiiia no tak som práve dozisťovala, že naša voda je fajn aj pre dojčatá. na druhej str. pamätám si, ze min. rok robili v čechách (myslím praha) rozbor pitnej vody aj na prítomnost žen. hormónu a vyšli im práve pri nom dosť zle vysledky. ked sa reportér pýtal u nas na sk, ako je to s našou vodou, bolo mu odpovedané, ze naša je zdravá. a on sa potom opýtal - a robíte aj rozbor na prítomnost zen. hormonu? odpoved: nie. 😕 😔