icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
23. okt 2011

@sirinka áno, mal 🙂 , on je taká stará škola - kvalita, kvalita, kvalita... ani mi nevrav, že má málo kofeinu 😲 , tak ja uz nechápem, čo ma z nej stále šlo šľahnúť 😕 . inak brat jej dokázal vypiť aj 10 -15 za den a potom aj mal tlak ako po dvanásťminútovke. mňa by asi doslova porazilo, keby som jej tolko vypila...

sirinka
23. okt 2011

@adelaida33 ved kava obsahuje rozne latky...ktovie, mozno bola prilis aromaticka...

adelaida33
23. okt 2011

@sirinka a to by mi spôsobovalo búšenie srdiečka? hm... :-/

wilsonka
23. okt 2011

@adelaida33 presne tak aj ja, teraz pijem caro- tiez som si zvykla🙂 ale slabu nescu zvacsa po obede na prebratie. kavovar by ma potesil pod stromcek.

baby tak si predstavte dnes sme boli v tych rajeckych nakoniec s malou prvy x v bazene- super bolo, mala bola hotova z toho. trosku ma sklamalo, ze v bazene bola obycajna chlorovka nie termal ale trisky a bublinky🙂)) som si vymasirovala chrbat aspon. nalada stupla trosku🙂

inak uz kupujete darceky pre drobcov? ja este nie ale chystam sa len neviem co, zatial mam topanocky kupene. dufam, ze toto budu krasne vianoce

tanalienka
23. okt 2011

@adelaida33 popradska je moja srdcovka, mnam aj teraz by som si dala 😀

sirinka
23. okt 2011

@adelaida33 no skor nie... 😅

@wilsonka ja janulke len nejaku drobnost zabalim,s tym, ze vsetko ma po sestrach, ale zase aby nevyzerala, ze ju jezisko nema rad... 🙂

dadka1010
24. okt 2011

@wilsonka Aj pre nás budú dúfam krásne, prvé v novom - vo svojom. Len nám ešte treba stromček kúpiť, ozdoby. Budú síce trošku poskromnejšie, nie je peňazí na zbytočnosti, ale drobcovi chceme kúpiť nejakú kreatívnu hračku asi od Fisher Price, ešte neviem. Oblečenie sa mu dokupuje stále.
@sirinka Ty máš výhodu, že máš po starších oblečenie, my prvorodičky si musíme robiť zásobu 😀.

@adelaida33 Ja kde som robila predtým v hoteli v reštike sme robili Illy kávu, ale akosi som jej neprišla na chuť 😠 😉 .

adelaida33
24. okt 2011

@dadka1010 mne chutila, len mi bola prisilná 😀 . ono veľa záleží od stroja, či ho často čistia, a ked tak ako kvalitne, oco je v tom fajnšmeker, tak tie jeho kávy mali poriadne grády. hosťom strašne chutili a je pravda, že ani ja som inde takú silnú a pritom malú nepila. patrí medzi tie najkvalitnejšie, ale tak asi má špecifickú aromu 😎 . @wilsonka obom vám prajem, nech máte vo svojich nových vlastných domovoch, tie prvé zo série najkrajších Vianoc 🙂 🙂 🙂

adelaida33
24. okt 2011

aj my kupujeme oblečko, hračky a všetko potrebné priebežne, takže neviem, či niečo kúpime špeciálne pod tohoročný vianočný stromček... ale tak isto niečo dovtedy vymyslím, alebo uvidím... a bude 😉 . už len kvôli atmosfére 😉 😉 😉

adelaida33
24. okt 2011

niežeby som bola nejaký citlivko, aj ked teda som 😔 , ale práve som mala tú česť - malý včera prvý raz papal mäsko - to bol teda ale ozajtný "smradík" v tejto rannej plienke 😝 😝 😝

nina55
24. okt 2011

@sirinka jeeee, ten kavovar sa tusim za 100-rokov vôbec nezmenil 😵 (pozrela som ten link co si hodila) = my ho mame doma este z cias komunizmu 😀

sirinka
24. okt 2011

@dadka1010 no mam vyhodu, ale aj ja som kedysi mala prve dietko a tiez som si najprv tu zasobu musela urobit 😎

@nina55 no prave, je to kvalitny a rokmi overeny stroj...preto som sa rozhodla pre tento...

mianc
24. okt 2011

@adelaida33 môj mm tiež kávu nepíja, len príležitostne lebo ako ty píšeš, tiež ho niekedy roztrasie a srdiečko rozbúcha a to aj pitný režim dodržiava, no hold na niekoho má kafčo asi takýto vplyv.. 🙂 ale vôňu má veľmi rád, tej neodolá, keď je pri mne si uchlipne len tak na chuť.. 😀

mianc
24. okt 2011

@sirinka
@adelaida33
@dadka1010 kočky sestra kúpila malej pod stromček toho hovoriaceho psíka pod stromček sme ho aj testovali je veľmi podarený a krásne po slovensky rozpráva, spieva počíta.. atď.. http://www.mall.sk/hracky-rozvoj-aktivita/fishe... ona ho v metre kúpila drahšie a ja som objednala malej chodítko http://www.bombahracky.sk/choditka-a-odrazadla/... a uchmatla mi ho mamina, že jej ho zoberie ona, tak hold, ja pre ňu nič nemám, ale tak s tatinom niečo vyberieme pekné čo by aj tak potrebovala a čo by sa aj zabavila a zahrala.. 😀

adelaida33
24. okt 2011

@mianc aj ja dodržiavam pitný režim a to mám aj tlak nízky (kým nestretnem svokrovcov 😀 ) a predsa jej veľa nemôžem...

mianc
24. okt 2011

@adelaida33 xixi.. vidíš, aspoň na niečo majú pozitívny vplyv.. 😀 ťa udržujú v kondičke.. 😀 😀 😀 😀

sirinka
24. okt 2011
adelaida33
24. okt 2011

@mianc krásne hračky, musím popozerať 😉

mianc
24. okt 2011

@sirinka je niečo podobne máme.. 🙂 a najlepšie sa to veru ohrýza.. 😉

adelaida33
24. okt 2011

len tak dalej, kočky, krásne tipy na darčeky 🙂

nina55
24. okt 2011

@dadka1010 ....sa nenajdu kolegyne, kamaratky, ktore uz maju nejake deticky? - ja som tiez vela veci podostavala a veru dobre to padlo 🙂 - niekedy sa daju pekne a zachovale veci kupit aj tu z bazarika, alebo aj v second hande 😉

andrea142
24. okt 2011

@wilsonka : moja zdedí po sestre hračky od Fisher Price hrajúcu husenicu, hrniec a mobil som jej už doniesla hore a hrozne sa jej to páči ,že to bliká a hrá a rozmýšľam ešte nad tou knižkou. ešte dostane autosedačku ,lebo vajíčko je je už tesné 😀

tinav
24. okt 2011

Náš malý zdedí hračky po synovi hlavne kocky a autíčka, malému som kúpila pod stromček knižku s farebnými obrázkami a guľu do ktorej sa vkladajú malé hračky. Rozmýšľala som aj nad tým posúvnym chodítkom, bola som ho aj včera pozrieť v dráčiku no kolegyňa ma ho od neho odradila. Kúpila ho synovcovi a už bol aj menší úraz ☹ veľmi sa do neho oprel a stihol cez neho preletieť. Odnieslo si to čelo. Asi kúpime autosedačku ktorú potrebujeme, oblečko tiež kupujeme priebežne. Ja sa na Vianoce veľmi teším už budeme 4 to bude veselo no neviem ako to vyriešim so stromčekom aby ho malý nestiahol teraz striehnem na kvety ktorím nechce dať pokoj 🙂 🙂 🙂 .

nina55
24. okt 2011

@andrea142 aj ja chcem taku sestru 😉 (nema ziadnu 😢 )

nika0403
24. okt 2011

Ahojte baby, chcem sa spytat ked varite obedik tak varite 3 dni to iste alebo iba ked zavadzate novu potravinu tak varite 3 dni to iste?

sirinka
24. okt 2011

@nika0403 ja varim raz za tri dni 😀

nina55
24. okt 2011

@nika0403 ja tiez varim cca raz za 2 alebo tri dni. Inak pre malu davam mrazit do kelimkov a pokial ide o zavadzanie novych potravin, tak myslim, ze 2 dni uplne stacia, aby si videla, ci je dieta na novu potravinu alergicke alebo nie

nika0403
24. okt 2011

@sirinka a ako to uskladnujes? uvaris viac a das to do mrazu? normalne kasicku zeleninovo-mäskovu?

sirinka
24. okt 2011

@nika0403 hej, uvarim viac a mam v chladnicke...mrazim iba cisto masko pre malo, nie hotove jedla...

sirinka
24. okt 2011

vidim, ze nam zase zmenili nazov temy, tentokrat ale uz je to hadam ok... 🙂