Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
my už začíname pomaly chodiť malý behá okolo nábytku ako víchor a mne niekedy vlasy stavajú dupkom 🙂 no nemá ešte tu správnu rovnováhu ale má čas, momentálne objavil otváranie vstavaných skríň tak teraz fičí na tom všetko vyberá a rozťahuje po byte. Ja som schudla až teraz a do pôvodnej váhy mi chýba asi 2kg obmedzila som stravu lebo som veľmi žrala 😀 ako povedal manžel a naučila som sa piť čistú vodu 🙂 sem tam oprášim rotanu 🙂 no pri malom nemám šancu vypiť ani teplú kávu lebo stále niečo ťahá ako teraz kábel od notboku.
@dadka1010 jasné majú čas... 😉 no ja som robila Norbi Up date dietu... neviem či si o tom počula... mala som menu na celý týžden a jedla som len to... vyskúšala som to a osvedčilo sa 😉 v podstate je to bez uhľohydrátová strava zo zníženým obsahom cukru ... ale chutilo, nebola to klasika že hladujem a večer sa najem - ako som mala zvykom, takže mi vyhovovalo to, že v podstate jedlo som mala pripravené len som ho zohriala a zjedla a nemusela som vymýšľať čo jesť - takže pohoda 😉
@sirinka ja padnem aka poremena.. inak mam paniku mala sa dostala ku kosiku s ovocim a normalne odjednla z mandarinky aj so supou a to som ju nesledovala asi 2 min kym som vesala pradlo... ma poraziiiiiiiii... a ked teraz spala tak dost kasla nevime ci je to zo soplikov alebo mam radsej nabehnut dolekarne nech vecer nepanikarim.?
idem vam povedat, co nase mladatko dneska vyviedlo 🙂 ma take pekne teplaciky s trakmi a vpredu je vrecko, pri ranajsom obliekani, som mu zo srandy vybrala z pusky dudel a dala do toho vrecka, ze tam si odloz. medzitym mm odisiel do prace, my sme sa napapali a hrali, idem ho znova prebalit a pozeram, ze v tom vrecku nieco ma, a nasla som tam manzelov mobil :DDD sikovnik, velmi rychlo pochopil, ze sa tam da nieco skryt a skryl si tam to po com najviac tuzi ;)
A čo som ja dnes malému vyviedla. Má červené suché líčka, máme síce jeden krémik, ktorý používame stále. No ja šikovnica, že idem vyskúšať ten z Lidla a on mi tak chudáčik očervenel, že som nevedela čo skôr. 😲 😅
@dadka1010 a co mate na tie licka. moja mala ma tiez. vlastne to zacalo s prichodom zimy a kozna nam povedala ze je to reakcia a bude sa to s nou tahat az do puberty ☹ , ale v lete by sa to malo zlepsit. nam predpisala nejaku masticku ktoru nam namiesali v lekarni, ale mne to pripada ako vazelina mozno s niecim namiesana
@tanalienka Ja mám z firmy Just, neviem či to poznáš, nedá sa to kúpiť nikde v lekárni. Tiež nám teraz moc v zime nepomáha, ale inak je super, mastím ho iba s nou. Neviem presne ako sa volá, mám ju v spálni a malý už spí, tak ak budeš chcieť, tak ti napíšem zajtra názov . Ja som s tým nebola na kožnom
@tanalienka
@dadka1010 babulky aj mala ma take cervene vyražtičky okolo pusky zas.. môze to byt tiez od zimy, vzdy ked sme vonku dam jej dudel a ona neskutocne slinta....
@tanalienka
@dadka1010
@asma aj naša malá má červené líčka cca sa to začalo v októbri a cca 2 týždne ich už má aj také trocha draplavé tak som s ňou bola v utorok na kožnom a tá nám dala krém Linola Fett ako podkladový a na to natierať tenkú vrstvu ichtiolovej pasty (tú pastu iba na to červené a Linolou celú tváričku) a ešte predpísala kyselinu mliečnu na celé telíčko (tam nemá nič ale ako prevenciu) a každý večer do kúpela Oilatum-kúpelové aditívum, 10-teho ideme na kontrolu, povedala že deti do 1 roka majú ešte tenkú citlivú pokožku a teraz keď je taká zima s ňou nemám chodiť na dlhé prechádzky.... tak uvidím či tie krémy pomôžu lebo doteraz nám akosi nič nezaberalo okrem modrej indulóny....
@angela1 dá dá 😀 ja som tiež predtým mala len silné reči..celý deń som bola frajerka, bola som na ovocí a tak večer keď už bol konečne kľud som si pekne dala 😉 ale inak ja si myslím, že už keď človek večer neje (kedy mne chutí najviac) alebo aspoň obmedzí množstvo tak sa to dá ... hm len ľahko sa to hovorí, horšie je to dodržať...teóriu vie asi každý ale prax je bohužial niekedy úúúplne iná 😠 aspoń u mňa ... no a teraz ja dúfam, že si to udržím... úspech je len to, že oblečiem staré veci 😉
@tanalienka Volá sa San Activ krém, je zo solí z mrtveho mora, má veľa účinkov a jedným z nich je aj premastenie. Jediný nám robí dobre, mali sme aj detskú Niveu, ale tiež začal zle na nu reagovať a potom mi kámoška ponúkla toto
@tanalienka http://www.just.sk/produkty/mrtve_more/k5172 našla som to aj na nete 😉
tak dnes som malu rano prebalovala ako vydz sedim na posteli nohy rozkrocene mala tam a prebalujem a ona sa herecka otoci a rafne ma do palca na nohe skoro som spadla z postele..
😀 😀
@dadka1010 dakujem
na suchu kozu...my mame na infadolan...to je iba na premastenie, potom od LR cosmetics detska rada s aloe vera, vyborny na ekzemovu kozu je od la roche posay lipikar baume

@dadka1010 nooo ja som teraz schudla za 2 mesiace 14 Kg a strááášne sa teším, lebo som sa už nemohla na seba pozerať v zrkadle..a hlavne tie XXL veci na sebe... tak teraz už oblečiem všetko čo pred tehu... 😉 brucho a prsia radšej nekomentujem, tam by bodla plastika 😠 , ale tak čo už...aspon tie kila zišli 😉....
... a malý moc chodiť nechce, síce len pred asi mesiacom začal štvornožkovať, postaviť sa postaví, ale akonáhle by sa pustil, tak si radšej sadne 😉