icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mailinka
6. mar 2012

@siss_sz ja mam tuto a sterilizovala som ju v sterilizatore na detske flase
http://www.4mama.sk/zdravie/nosna-odsavacka-na-...

mailinka
6. mar 2012

@siss_sz ale nepise sa o tom tam ci sa moze alebo nie 😒 ,no ja som ju vysterilizovala a ostala cela 😀

asma
6. mar 2012

@lisjanka krásna babika,, želáme všetko naj naj najlepsie....
U nas bolo aj dnes krasne slnecno... kedže môj malý krsný syn 4r. dnes nemal skôlku tak som mala dalsie dieta doma a baby som hotova, mam paniku z toho ako zvladnem dve ked sa malá narodí... Zajtra ideme obehať urady nech viem mužovi podať danove priznanie kym neidem rodit lebo mi ten termin posuvaju hore dolu uz som z nich nervozna... Inak malému som posadila malu na taku elektricku motorku tak ju pekne vozil to bolo radosti ani dolu ist nechcela... xixiix
Nam uz hlavicka zacina zarastat xixixi teraz picha xixiix ale este mesiac a takymto temtom ma naspat vlasky.. jej totizto rastu nenormalne rychlo a ked sa narodila tak mala 15cm škuty...

sirinka
6. mar 2012

@asma a ako si sa rozhodla s tym kocikom? chces ho vidiet?

siss_sz
6. mar 2012

@asma to ste ju az tak vykosili? akurat na zimu? chi...

siss_sz
6. mar 2012

@mailinka vdaka... tusim to vela bab tu pouziva, aspon na nejakej teme som to zhliadla, len tam mi nikto neodpisal😀

mailinka
6. mar 2012

@siss_sz super vecicka,ja si uz neviem predstavit,ze by som ju nemala,dokonca mam 2,,kedze mam 2 male deti a ak nahodou ide ta starsia z domu prec vzdy pribalim aj odsavacku pre istotu,ona este nevie dobre fukat sopliky a dalsiu potrebujem pre istotu doma.mala som aj tu jednorazovu,ale to bola len z nudze cnost na dovolenke kde nebol vysavac na izbe 😀 no .vysavacovej sa nevyrovna 😉
Takze novsiu odsavacku ma najmensia a starsiu ma prostredna 😀
ale sterilizovala som ju max 2x.vacsinou len umyvam v horucej vode.
a preco to potrebujes vediet?

angela1
6. mar 2012

@mailinka
@siss_sz ozaj super vecička 😉

ladytt
7. mar 2012

@siss_sz My máme takúto http://www.odsavacka-nostek.sk/ a dá sa sterilizovať. Kúpili sme v lekárni a je super.

dadka1010
7. mar 2012

@siss_sz http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... my máme túto. Tiež dve, lebo keď bol malý chorý, tak sa prvá stratila a museli sme kúpiť druhú, samozrejme, že potom sme našli aj tú prvú 😀 . Ale jednu mám doma a jednu stále v kabele, keď niekam ideme, ak náhodou 😉 . Tiež umývam horúcou vodou a sem-tam vyvarím po skončení choroby 😉

siss_sz
7. mar 2012

@dadka1010
@ladytt
@angela1
@mailinka
vdaka baby...
no nasa je dost zahumusena na pohlad, aj ked ju vymyvame... a ked maly mal take opakovane a dost dlhe horobyy, mal aj ten zapal priedusiek astreptokoka v nose..tak i napadlo, ci nie za to, ze sa to tam udrziavaloten bacil... takze asi kupim novu ... aby som to vylucila...

mailinka
7. mar 2012

@siss_sz mozno tie ATb co ste brali neboli dost ucinne na toho bacila a ten bol voci nim rezistentny.jedine,ze by vam doktorka robila hned citlivost bakterie na ATB,co sa nerobi ,iba v pripade ze atb nezaberaju,tak sa zistuje z vyteru citlivost na danu zlozku antibiotika.
my sme takto tiez raz vybrali dvoje ATB ked mala prostredna e.coli a prve co brala vobec nezaberali,ptom dala dr spravit citlivost a tam vysla len nejaka 2ka.cize atb boli slabe na to aby tu bakteriu znicili.

eva76
7. mar 2012

Všetkým detičkám 🙂 , ktoré sa narodili v marci prajeme všetko len to naj naj naj a aby rástli do krásy a k spokojnosti rodičov 😉 . My sa tiež chystáme na oslavu prvých narodenín 🙂 😉 .

siss_sz
7. mar 2012

@mailinka no ved ano... dnes sme boli na kontrolnom vytere, v piatok vysledky, snad sme si uz odskakali na tuto zkmu/jar...
ale tak do buducnosti... 😉

dadka1010
7. mar 2012

@eva76 Všetko naj k meninkám 😉

ladytt
7. mar 2012

Tak maličkú oslavu už máme za sebou. Drobček má poobedný spánok, tak pridávam foto 🙂

angela1
7. mar 2012

@ladytt všetko najlepšie drobčekovi 🙂 🙂 , tortičku si ty robila?

siss_sz
7. mar 2012

@ladytt aka chut? 😀

ladytt
7. mar 2012

@siss_sz
@angela1 Áno ja. To je len klasická nepečená: hollandia-piskoty-ovocie. Chcela som takú, čo môže aj drobček. Len na vrchu sú také ozdôbky kupované.

mianc
7. mar 2012

tak dnes sme si Timkou radosť urobili 😀 tatino nám kúpil športový kočík, rozmýšľali sme nad nuna pepp 2012, ale nakoniec sme kúpili Quatro Monza http://www.svetkocikov.sk/kociky-quatro/563-det... a máme ho vo farbe sivo-ružový.. inak na živo je ešte krajší.. nevedela som odolať.. xixi..

mianc
7. mar 2012

@ladytt krásna tortička.. 🙂 a prajeme všetulinko najlepšie, hlavne veľa zdravička.. 🙂

tinav
7. mar 2012

@ladytt prajeme všetko najlepšie drobcovi 🙂

ladytt
7. mar 2012

@tinav ďakujeme🙂

eva76
7. mar 2012

@dadka1010
ďakujeme veľmi pekne 🙂

lisjanka
7. mar 2012

@asma ďakujem za blahoželanie.....ale Vy ste nahodili už letný stih ako pozerám 😅

lisjanka
7. mar 2012

@ladytt všetko naaaaaaaaaaaj.. 😉

lisjanka
7. mar 2012

@asma prepáč malý preklep...strih

mailinka
7. mar 2012

@ladytt pripájame sa a želáme drobčekovi všetko len to naj,naj najlepšie 😵

gabika783
7. mar 2012

odporúčam.. kuk.. dobré ceny a kvalitné oblečenie. 🙂)) Teraz spojazdnili stránku.
www.scamp.sk

asma
8. mar 2012

@lisjanka hej hej mal[ sme riadne okosili ale baby ona uz ma normalne ciernu hlavicku zas xiixiix za par dni dam foto uz hadam bude aj par vlaskou..