Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ozaj, uzovam Femibion 800, myslite, ze by som si mala este dokupit kvoli zubkom aj nejaky vapnik ?
tiez uzivam Femibion 800 a myslim, ze staci papkat vela mliecnych produktov-jogurtov a tak. a malo by to stacit. lepsie je prijimat to calcium v prirodnej forme, ako do seba tlaci tablety
@zanuska Flektor urcite nie. Ten sa nesmie ani pocas tehu ani pocas kojenia. A paralen nezmierni bolest? Ako je to s ibalginom neviem, ale to mi pride dost silne. Paralen je slabsi (ak postaci na zmiernenie). Ak je to bolave miesto po vytrhnuti tak skus vyplachovat salviou (Florsalmin sa to tusim vola). Mne to pomahalo na prerezavanie osmicky. A nejaky dren ti zubar nemoze spravit? To sa na taketo neda?
ibalgin sa nesmie v tretom trimestri, inac ano, kratkodobo, ako pisala prsky
mne v prvom tromestri kazal dr vyhnut sa vsetkym liekom ak je to mozne...dokonca aj paralenu a ibalgin vobec cele tehu mi nedovolil...
@bay no v noci som si dala paralen aspon troska zabral tam uz mam pol roka vytrhnuty zub to mam zahojene trhali mi ho na pohotovosti tak si zubar mysli ze tam ostal koren no ten co mi ho trhal ho skontroval tak si myslim neostalo tam nic neviem mam ustnu vodu ta je aj pre tehotne na zapalene dasna na afty a tak malemu som to kupovala na bolave usta takze stym som si vyplachla usta rano zopakujem vecer uvidim ci mi pomoze 😒
ahojte...
ja som tu nebola dost dlho,ale jednak pri malej nestiham a jednak som nexcela,aby sa niekto dopredu dozvedel o mojom tehu 😎
vcera som bola na poradni, dr. mi robil nt, vzali krv na odbery, dali mi tehotensku knizku ..babo je ok, ma uz 6cm a termin mi dal uz na 26.2..takze som februarovka,ale radsej ostavam tu...ved aj tak sa moze stat,ze to potiahnem az do marca 😀
mne dr. tiez vravel,ze pokial nemusim,tak nech sa vyhybam liekom... 😉
jo a vitam vsetky nove tvare..priznam sa,ze uz ani nemam prehlad 😀
Ahojte som tu prvý krát tak sa pridám k téme aj ja 🙂 ja mam termín 19.3.2011...občas mi býva zle zväčša s jabľčka a zeleninovej polievke,ale nieje je to také zle.na ultrazvuku som bola dvakrát prvýkrát keď som si bola dať overiť tehotenstvo a druhýkrát pozrieť srdiečko teraz idem 8.9.2010 tak uvidíme či je vše v poriadku.Ja mám maternicu otočenú dozadu......
vitajte, vsetky nove marcosky 😀
@prsky Ta vidis, kazdy ti povie nieco ine.
Moj Dr. tiez ze naj je vyhnut sa vsetkym liekom, tak mi zatial dal na nevolnost zazvor. No dnes som ho skusila bola to rychlovka. Tak mu dam este jeden pokus a uvidim. Ale teda ze uz by to mohlo aj prejst 😠 😠 😠 Bo sa chcem vyhnut liekom, ktore ma cakaju ak mi to neprejde 😢 Tak ak mate este nejake moznosti zbavenia sa nevolnosti sem s nimi! 😵
ahojte
k teme zuby a bolest...momentalne riesim. uz treti den chodim k zubarke so zapalenym dasnom okolo 8-ky. 😖 2 noci som sa ani nevyspala, ale nedala som si nic proti bolesti. podla mna prvy trimester je najhaklivejsie obdobie . radsej som si povedala vydrzat 😒 asi je to vsetko indi-vindi. liek nemusi uskodit ale aj moze. asi neni pre babo idealne ani, ked matka trpi bolestami, ale aspon mu tam nejde zbytocna chemia.
ahojte, tak ak mozem pridam sa k vam som v 8tt a dnes mi potvrdila dr. ze babo je zive 🙂 tak dufam, ze to bude v pohode
Ahojte, mňa keď som čakala prvé dieťa tak "trochu" seklo v krku, bola to hrozná bolesť a obvodná mi vtedy povedala, že čo sa týka liekov, tak najmenšie zlo je panadol. Ibuprofen vôbec, to skôr už paralen, ale že panadol najmenej zaťažuje organizmus. Tak neviem, asi každý lekár povie ináč.
@nellie_ už som zistila, že to robia v Cegyse, ešte počkám do budúceho štvrtka na poradňu, čo povie môj dr. a aké budem mať krvné výsledky a potom si tam možno zavolám. Ak už nebude neskoro 😅
baby, len tak zo zaujimavosti...ja som tiez brala femibion 800 (manzelovi to predali v lekarni 🙂) . strasne sa to teraz propaguje (lekari, casopisy). tak sa mi nechce verit, ze vsetky ostatne prenatalne vitaminy su take slabe. skor si myslim, ze firma dava slusne prachy do promo 😖 .
no oni tam tusim spominaju, ze to obsahuje nejaku latku, ktora pomaha KL vstrebavat. takze asi maju pravdu 🙂 ale zas doteraz sa brali vselijake ine vitaminy a tiez to bolo ok.
@babofka tá látka je metafolin, a Femibion 800 uvádza užívanie do 12.tt. , ja som ho už doužívala, mám doma ešte jedno celé 30ks balenie, ale teraz ho už nenačnem, užívala som ho od zač. apríla.
Teraz mi dali železo, mám ho vraj málo 😒 Do jesene neplánujem užívať nič, potom sa uvidí, imunitu mám ok, tak asi podľa toho, koľko ovocia a zeleninky mi bude šmakovať 😀

Čaute, aj ja sa pripájam do tohto obdobia... Ešte presne dátum neviem, som asi v 8tt, ale uvidíme... Tak kuk... 🙂 Už som aj videla malé, ako vyzerá, no krása... 🙂