Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Nelle, ja som presne takto odpadavala v buse este pred tehu, bolo to nizkym tlakom, aj teraz mam kolisavy tlak a pri nizkom sa mi kruti hlava, zavrate... nemusis mat ani nizky tlak, staci, ze sa ti razom vyrazne znizi, je tam vydychany vzduch. V dopr. prostriedkoch sa to tehoskam stava casto. Martinex ma pravdu, dostat do seba cukor, tycinku, jasne ze hlavne vodu a dychat ako len vladzes. V poradni ti meraju tlak, ak ho mavas dobry, tak netreba spanikarit.
Ahojte tolko ste toho napisali ze to nestiham citat 🙂 vcera som bola prvy krat v skole no troska sa bojim ale co uz 😀 vidim ze dalsia pribudla
@fifinka80 gratulujem to je super je tu vas habadej co cakate tretie dietatko a to boli neplanovane alebo ste chceli?uz aj ja uvazujem nad tretim no este nemam odrodene druhe a neviem financne mame na krku hypoteku 😅 ja sa uz neviem dockat kedy mi povedia pohlavie dufam potesia a povedia dievcatko tak po nom tuzim 😉
Ďakujem, dievčence, pokúsim sa polepšiť a začnem si sadať v busoch. A vďaka aj za rady ;)
Uf Nelle, tohoto sa bojim aj ja, najma ak zacnem vodit syna do skoly od pondelka, mame ju v inej mestskej stvrti a cakaju ma dva prestupy. Ja som nizkotlakova odjakziva, v tehotenstve obzvlast. Mam preto dost obavy. Muz bude maleho vozit rano a ja ho budem vyzdvihovat, sice do konca roka bude len na pol nda, tazke dufam, ze okolo poludnia budu busy prazdne., Ale od januara co budem aj dost uz bruchata to budem chodit po neho v spicke, ked sa vsetci potrepu z prace. No az ma poty oblievaju. Nosievam zo sebou uz teraz flasu s vodou, kupim si aj ten hroznovy cukor, to je dobry tip. Tak drzme si palce, nech to ustojime.
A idem vam vyhubovat, pekne ste ma obisli potvory, ani jedna na mna nereagovala pred par dnami, ts ts, 😀 Toto sa nerobi. 😀
ahojte.dnes ma caka prvy utz a aj vsetky testy tak dufam,ze bude vsetko ok.
@nelle : to sa stávalo aj mne v autobusoch, ešte pred tým ako som bola tehotná .............. nie je to dvakrát príjemné. pekne si sadni a bude to v pohode.
keď som bola s malou tehotná tak už som mala dosť veľké brucho a išla domov z práce, autobus plný a nikto sa mi nepostavil. a pritom v autobuse plno školákov. 😠 našťastie už bolo chladnejšie aj otvorené okná a nebolo mi zle. ale viac krát sa stalo ,že nejaká stará zatvorila okno ,že jej je zima a ja som otvorila s tým ,že ja som tehotná a odpadnúť nemienim ak sa jej to nepáči nech sa teplejšie oblečie alebo si ide sadnúť inde. potom už bola ticho 😀
@andrea142 No jo, mne moja šéfka už dopredu vravela, že sa nemám spoliehať na to, že ma niekto pustí sadnúť.. teraz je navyše tak zima vonku, že nosím kabát a šál - a to ani nie je vidieť, že by som nejaké brucho mala. S priateľom sme však túto sitáciu dnes vyriešili: bude ma ráno cestou do práce odprevádzať a poprípade niekoho "vyhodí" z miesta 😀
@bezaz uff, to je sila 😲 neviem si predstaviť, že by som mala takto na etapy cestovať. To by som prišla vždy neskoro do práce..Jedine vstávať o hodinku skôr a pomaly sa dopraviť do práce.. Inak skoro každé ráno mám vyslovene nechuť cestovať MHD do práce.. mala som si spraviť vodičák a vozila by som sa do práce sama.. Aj keď to nie je veľmi dobrý nápad, najmä v neskoršom štádiu tehotenstva. 😒
@nelle ja som soferovala az skoro do porodu, rok pred tym sme mali nehodu, muzovi zobrali vodicak a ledva ledva mu ho vratili asi 2 tyzdne pred porodom, som myslela, ze sa do porodnice budem viezt sama 😅 to len tie dva razy sa mi nechcelo hladat miesto na parkovanie, ale nakoniec som radsej chodila autom a 20minut kruzila, ako cuchat smradlavych ludi v elektricke 🙂
Tak mna prave to cestovanie v MHD a stavy v nom prinutili zacat soferovat po BA.Mne byvalo zle casto, a to som ani tehotna nebola.Odkedy mam malu isla som elektrickou asi 2x, len aby ona mala novy zazitok.Nastastie cez den, ked nebolo vela ludi..
Ahojte tehuľky 🙂
Chcela by som sa ku vám pridať, ak môžem, práve mi prebieha 13.-14. týždeň tehu a pravdepodobne mimi bude v marci.
Čítam, ako to znášate, tak mne bývalo zle asi do 9. týždňa a potom to prešlo. Na pachy som ale citlivá doteraz.
Ozaj, je tu niektorá z vás aj z Banskej Bystrice?
ahojte.tak testovanie mame za sebou.babo sa krasne hybalo kopalo nohami.aj mi zmenili datum porodu na 13.3.2011.velmi sa tesime s toho ze som konecne mohla vidiet malinke.bolo to uzasne.
@monkka21 Ahoj, môžem sa opýtať, Ty si bola na nejakých špeciálnych testoch? Alebo myslíš sono a meranie nosovej kostičky a tak?
@bay 😀 sak som sa musela trosku polutovat, ked si ma tu nikto nevsimol. 😎 Pisala som o poradni ako som dopadla, kedy mam NT a tak, a nkto nic. ☹ Ale nie, srandujem, len som vas chcela podpichnut. No utekam, tak sa mavajte, my sme dnes bezdetni, tak nieco povymyslame. Ak mi vytravi ovsem to co som do seba napraskala, total som sa objedla od stastia, ze mi je dnes dobre. 😝
jo a dnes som mala taly den blbec, ze snad ani vacsi byt nemohol. Mala som sit k lekarke, este som u nej nebola, takze najprv som sa taxikom dala odviezt na uplne inu adresu a ked som s vyplazenym jazykom dobehla do strediska tak som zistila, ze o den skor. 😲 Objednana som az na zajtra, ja som od rana bola v tom, ze dnes je deviateho ja truba blba. Mamu som prehnala, ta prisla varovat maleho. No ako den uplne super. Do toho riadny lejak, aby sa mi dobre slapalo cel pol mestskej stvrte!
Ahojte ja zajtra idem k doktorovy som zvedava co mi povie moc sa mi tam nechce kedze je takato zima a budu ma cicat idu mi brat krv tak som zvedava co mi povedia no vydim ze vas bratislavcanky viac prehanaju po vysetreniach ja som takmer nebola nikde no uvidim co mi povedia teraz pri prvom som chodila castejsie no tam som mala rizikove chodila som aj do nemocnice k druhemu lekarovi teraz na stastie nemusim 🙂
@andiekens uz by si mohla nahodit neake svadobne foto aka si bola krasna nevesticka 😉 🙂 🙂
@jabadaba 🙂 vyloz si nohy, nech ti mm spravi horucu cokoladu a usmev sa, ze zajtra bude lepsie 🙂
ja som dnes zitila, ze v pondelok vobec ako prvu obhajujem diplomku, takze so zacala stresovat, lebo este ani obhajovu nemam hotovu, nieto prednasku, ale snazim sa relaxovat a usmievat na svet 🙂
@juliet2812 ja som bola na klasickom sone.vekost babatka,cinnost srdca.krvne testy.ja niesom na slovensku ale v anglicku tu maju ine zdravotnictvo ako na svk
no autobusove prihody...ja mam z prveho tehu skusenost, ze ma pustili sadnut skor chlapi (mladi aj starsi) a take vymachlene 50-cky sedia na mieste najbblizsie k dveram ako take kvargle a este aj zazeraju 😖 , ze ci si ta mlada s bruchom nemysli, ze ju pustim?!

@kocica43 tak ja mam navrch 2 kilka, ti vidim na zadku 😀 , a samozrejme brusko, tehu gate este nenosim, lebo mam dvoje nohavic a 2 sukne co som predtym nenosila lebo mi padali, tak este 2-3 tyzdne si pomozem takto a potom povyberam stare kusky. Ale obavam, sa, ze predsa len nakupim nove, lebo ta moda sa hodne zmenila za 4 rocky. Popravde, ved ja sa do prace ani obliect neviem ☹