Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@jabadaba juj, tak aj ja verim, ze vsetko bude oka.. 🙂 ale dnes som zas ja mala blbec den. mala som zapis a bola to katastrofa, som z neho musela odist k notarovi a neviem kam vsade, lebo zas vymyslali tety na studijnom. nehovoriac o tom, ze som stihla stratit 4 tisicovu knihu a sal, ale nastastie na druhy pokus sa mi podarilo obe najst. najvacsia haluz je, ze som si potiahla komisiu na statnice na klinike, kde budem rodit. bude to celkom vtipne, pretoze v deviatom mesiaci tam budem chodit na cvika, pocas dvojtyzdnovej lehoty, ktoru mame na ucenie doma si tam pridem odrodit a tyzden na to, tam dojdem na statnice 😀 no a co by som chcela... hm.. no uvazujem medzi gyndou a internou, ale to sa este uvidi, kedze po skole nastupujem na matersku, mam este cas 😵 ono to dost zavisi aj od volnych miest, kedze mm uz ma pracu v nasom meste, budem sa musiet prisposobit.
@andiekens teda to budes mat dobre. Ale ktovie, mozno to bude aj na cosi uzitocne. Uz tam budes zavedena aj v ulohe pacienta a este aj v takej milej, ze porodis mimino. 😉 No s tymi miestami pre lekarov je to asi tazke co? Ved uvidis, tak drzim palce nech vsetko zvladnes a nech sa nasledne spravne a dobre rozhodnes. Inac, gynda znie celkom fajn, kto vie, mozno z teba raz aj porodnicka bude. Nelaka ta to?
No a super, ze si nasla stratene veci, tak to malo stastny koniec. 🙂
ahojte, prišla som sa s vami rozlúčiť...
v utorok ráno v poradni mi lekár povedal, že bábo už asi 5 dní nežije, včera mi robili kyret.
držte sa, držím vám veľmi palce a hlavne želám v marci zdravé bábätká.
@veronikapp ☹ je mi to luto moja. V ktorom tyzdni si bola? Prajem skore zotavenie fyzicky aj co sa dusicky tyka. Hm, drz sa.
@veronikapp juuj tak to je nanic. Nech sa Ti lahko smutok podari prekonat.
No, myslela som, ze uz je koniec zlym spravam, ved sme uz v druhom trimestri ☹
@veronikapp je mi to luto... 😔 je to neprijemne...
@veronikapp jaaaj to je mi luto, to sa take moze stat este aj teraz? drzim palce, nech si skoro ok ☹
@veronikapp az mam z toho zimomriavky, velmi ma to mrzi ..
@veronikapp to me velmi mrzi..neviem co povedat,je to strasne.. a nepovedali ti co sa stalo? preco babo odislo?
@veronikapp ☹
Veronikapp, je mi to luto, drz sa 😔
@jabadaba No ja som bola na genetike ale mimo tehu po potratoch. A to mi aj mm brali krv a pytali sa nas ci nie sme nejak pribuzny alebo nasi rodicia a stary rodicia neboli pribuzny.... Vysledok: plne popisana A4 z ktorej sme sa dozvedeli akurat ze ja som XX teda zena a mm je XY teda chlap 😀 🤐
@jabadaba teraz by to bol 13tt
@martinex nepovedali mi nič, že sa bude robiť histológia ale vo väčšine prípadov sa aj tak nezistí príčina...inak je to strašné, bolo plné oddelenie, samé krvácania v rôznych tt, a vraj tehu si máme užívať 😔 dávajte si na seba pozor a fakt sa šetrite...jeden lekár spomínal aj počasie, že veľa robí a teraz tá tlaková níž...no ktovie
@veronikapp moja naozaj ma to mrzi... teraz je to este tazko,ked necitime pohyby,tak ani nevieme,ze nieco neni ok.. drz sa!
ďakujem vám všetkým za podporu
@veronikapp To mi je strasne luto ☹ tak prajem ti aby si sa co najskor z toho dostala aj kad to neni jednoduche drzim palceky 😢
@veronikapp ups, takéto smutné správy ma mrzia, hlavne sa drž, nech to čo najskôr prebolí, hlavne v srdiečku.
@dendy1 asi nebudem skor ako Ty lebo len 16.teho idem na NT utz. a tu genetiku neviem ci neplanovala lekarka okolo 17. tt, spominala to v suvislosti s amniocentezou. A poradnu mam az 7. oktobra, vtedy ma zrejme objedna. Tak budem rada ak mi das vedeit Ty ako to prebiehalo. Mas to kvoli veku ci inej indikacii? Ja kvoli veku.
Si ma potesila s tou Zarou, ja som uz myslela, ze sa neviem odhadnut. 40. mi teraz boli riadne oplacane, som kukala ako puk. Asi maju fakt nejake mensie cislovanie. Ved pri prvom mi stacilo spravit posun o jednu velkost a mala som s gatami vystarane. A nie som si vedoma, ze by som pribrala viac, tusim vtedy som bola podobne oplacnuta na zaciatku. No ja neviem, kazdopadne ma to netesi. 😝
@veronikapp hm, to by som teda neverila, ze taketo sa moze stat. Sem tam aj ja mam take uvahy, ze ci to malinke je ok, ale tak tepalo mu srdiecko siesteho. Je mi to ozaj uprimne luto veronika.
waw, konecne je tu funkcia opravit preklepy, to tu tusim nebolo ci ja som si nevsimla? To je fajn, lebo ked obcas po sebe citam tak som zdesena.
veronikapp je mi to ozaj uprimne luto ☹ musi to by tnieco hrozne no pevne verim ze tvoje dve ratolesti ta vytrhnu z toho smutku co prezivas ☹ drzim ti velmi palceky aby sa onedlho podarilo do tretice to babetko!drz sa....

@gocrazy AFP testy sa robia az v 16tt a potom uz NT absolvovat nemozes (robi sa tusim do 14tt), skor sa potom overuju podozrenia pri morfologickom ultrazvuku (okolo 20tt). ja si myslim, ze NT je dobra vec, krvne testy byvaju falosne pozitivne 😒