icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

zibritka
14. sep 2010

@hasacka http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
totiz je iny lunarny vek matky ako normalny... v prvej tabulke davas svoj datum narodenia, casova zona pre Slovensko je +1 a v druhom riadku davas datum, kedy si dieta splodila... a tiez zona +1, ak to bolo na Slovensku... potom uz len enter a napise ti to, ci to bude boy alebo girl a este aj v akom si lunarnom veku...

aspon ja som to tak pochopila po asi hodinovom studovani a browsovani na nete 😀

zibritka
14. sep 2010

a zabudla som... bacha na letny cas... to je este plus 1 hodina... a to sa tyka aj vasho datumu narodenia, nielen splodenia dietata... pozrite si http://www.wildweb.sk/astro/letnycas.html pre tie, co sa narodili v lete

hasacka
14. sep 2010

@zibritka hotová maturita, idem skusit .))

hasacka
14. sep 2010

@zibritka tak zevraj chlapec .)))

nelle
14. sep 2010

@lilunka vitaj medzi nami 😉

mirip
14. sep 2010

@zibritka tak mne vyšlo dievčatko 😒

zanuska
14. sep 2010

To je zaujimave aj mne vyslo dievcatko 🙂 tak dufam aj tak bude.a minule mi svokra hovorila ze jej neboha mama jej vo sne dosla oznamit ze bude mat vytuzenu vnucku tak pevne dufam 😉 ze ma pravdu.

zuzla2
14. sep 2010

@hasacka ano dobre si pochopila 😉 ale udaj svoj v case oplodnenia 😉

erika1983
14. sep 2010

ahojte baby chcem sa vas spytat, ci aj vas gynekolog poslal k obvodnej, k zubarovi to mi je jasne, ale u obvodnej som pri prvom nebola.??? 😲 tak neviem ci som dobre rozumela, alebo nie.

andiekens
14. sep 2010

baby, ja vas uz akosi nestiham sledovat.. 😒 dakujem vsetkym, co drzali prsty !! obhajoba dopadla super za B, takze som spokojna 🙂 dnes som bola aj na gynde na dalsi odber, ale len jedna skumavka s tym, ze vysledky o tyzden. uz sme mohli aj vediet pohlavie, ale akosi to nebolo take jednoduche. ideme o tyzden na 3D do sluzby k nasej gyndoske pozriet. celkom ma to potesilo, lebo este 2 tyzdne dozadu bolo vidiet nieco plavajuce, ale dnes nie. takze este stale moze byt baba 🙂 uvidime, ono je to stale jedno 😵

andiekens
14. sep 2010

heh, mne vysla baba 😵

salonka9
14. sep 2010

mne tiež vyšlo dievča.Normálne mi to dodalo odvahu - že asi aj vyzviem od dokiho, keď bude vidieť pohlavie, aby povedal.🙂

jabadaba
14. sep 2010

@zibritka mne to vravela priamo czirokova, od novembra by sa mali stahovat, ak pojde stavba podla planu. Ja s tym pocitam, ze v marci rodim tam u svojej porodnicky. Na masovky typu Antolska ci Kramare ma nikto nedostane, Koch proste musia otvorit lebo neviem kde porodim. 😀

martinex
14. sep 2010

@erika1983 mna neposlala ani k zubarke, ani nikam...a a ni pri prvom som nebola,ani u obvodnej

jabadaba
14. sep 2010

Erika, tiez mam ist k obvodakovi (ktoreho nemam 😀 ) na EKG.

Andikiens, gratulujem k obhajobe. Super. 🙂

majloo
14. sep 2010

Ahojte, tak som bola 3 tyzdne na dovci, nehrozi vsetko precitat. Tolko prispevkov..aj smutne, aj vesele. Vcera som natrafila na ten o tehu obleceni v H&M v Eurovei, tak som tam dnes bola, lebo ziadne gate uz nezapnem a hned na prvy sup som si kupila.
V pondelok ma caka ten NT ultrazvuk, viem, ze ho mate uz viacere za sebou, tak sufam, ze to bude ok. 🙂
Baby, mate niektora taky problem s bradavkami, ze ked je zima (ale mozete byt aj teplo oblecene), tak vas brutal bolia? Mne sa par krat stalo posledne dni, ze mi uplne zbeleli, zacali boliet ako keby mi ich prepichovali a potom boli purpurove, kym bolest nepresla. Idem aj tak na ultrazvuk prsnikov, tak sa to opytam. 😖

fifinka80
14. sep 2010

Ahojte tehulky dnes mam najkrajsi den 🙂 🙂 🙂 dostala som najkrajsi darcek k narodeninam-citim pohyby babatka,uz sa tak vytesujem ze nepotrebujem ziadne dary toto mi bohate staci a hlavne nech sme vsetci zdravi 🙂 🙂 🙂 🙂

Mne vyslo,ze budeme mat dievcatko,ale ja to tvrdim od zaciatku,neviem preco ale mam take tusenie tak potom uvidime na sone 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gocrazy
14. sep 2010

baby sranda, tiez som skusala podla zibritky pohlavie babatka a pri prvom mi vyslo ze chlapcek a naozaj mame lukasa no a teraz mi vyslo ze dievcatko, sranda ja od zaciatku tipujem ze to bude chlapcek, tak som zvedava....no pri mojom stasti sa to dozviem az pri narodeni, lebo moje deti su na sono tak strasne hanblive... 😀

lubka78
14. sep 2010

tak som si vas docitala, aj som pozerala ten cinsky a vyslo mi dievcatko 😉 tak som zvedava, lebo Filip mal byt dievca podla toho, Misko vysiel dobre 😅

@andiekens gratulujeme k obhajobe 🙂

mirip
14. sep 2010

mne zase podla čínskeho kalendára vyšlo prvé chlapec a mám Bianku a teraz mi vyšlo dievčatko 😅

sirinka
14. sep 2010

podla tych kalendarov mi to teda nesedi...pri magdalenke mi stale vychadza chalan....pri klarke a teraz baby...

jabadaba
15. sep 2010

ale baby, ved ten cinsky kalendar je totalna blbina. Ja som skusila zadat co by malo byt povodne zo syna. Jednoznacne dievca. Cely mesiac kedy som ja otehotnela malo byt dievca. Ziadna sanca pocat chlapca. No a mame chlapca. No tak to uz vypoveda o tom ako ten test nefunguje. Ale aspon som sa pobavila. 😀

Zajtra idem na NT, dufam, ze vsetko bude v pohode lebo mam take divne pocity, ze nieco nie je v poriadu. Ja este ziadne pohyby necitim, keby mi nebyvalo zle od zaludka ani neviem, ze som tehotna. Nebolieva ma maternica, tentoraz necitim ako sa mi natahuje, este spavam na bruchu bez problemov, ziadne tlaky...len sem tam ma tlacia gate to mi je neprijemne. Dufam teda, ze to malinke sa dobre vo mne vyvija, ze je zdrave a zivotaschopne. 😒

zuzulietka
15. sep 2010

takze konecne som nasla temu ktoru som hladala...lebo aj ja patrim k marcovkam 2011 😝 presnejsi termin 17.marca 😀 uz sa tesim

jabadaba
15. sep 2010

@zuzulietka jej vitaj dalsia marcovka. Uz nas je tu dost veru, to bude jarnych mladatiek. 🙂

andiekens
15. sep 2010

@jabadaba hlavne mysli pozitivne ! 🙂 ja keby som mimco sem tam nevidela na usg, tak tiez neviem, ze som tehotna. mna aj ranne nevolnosti obisli, ani raz som nezvracala a ani ma nenapinalo. jedine co citim su krize, ked zehlim 😀 asi je to znamenie, aby som nezehlila 😅

jabadaba
15. sep 2010

@andiekens no musim zacat mysliet inak, ani neviem co ma to popadlo,uz niekolko dni ma prenasleduju taketo hluposti. Tak si uzivaj pekne tehu bez nevolnosti, bud rada skutocne. Najma je to fajn pre teba ked este studujes, ze nie si kaput. To je super. A uz nezehli, setri si krize na vyssie stadium tehu. 😉

sindy107
15. sep 2010

@zuzla2 diky..no vyslo mi dievcatko..heh..tak som zvedava ci to bude aj pravda..

evaka
15. sep 2010

Tak co sa tyka cinskeho kalendara, kamoske vysli 2 chlapci, moja dcerka mala byt zasa chlapec, takze je to vzdy 50:50 😀 . Kocky, ja som bola v obchodiku pozret tehu gate, no som bola zhrozena aj z toho slabeho vyberu aj z tych hroznych cien, nie som z BA takze nejaka akcia nehrozi ☹ Neskusali ste objednavat tehu oblecko cez internet? Ja mam akosi obavy, ze mi to nesadne... velkost mam S - M, ale tie gate co som skusala boli XS, tak neviem ako to cisluju 😒

monkka21
15. sep 2010

ahojte.skusala som si ten test na vypocet pohlavia podla tohto mi vyslo ze budem mat chlapca,ale posla druheho na inej stranke mi vyslo dievca tak teraz si mozem vybrat.dozviem sa to az o mesiac a pol co uz pockam si.