Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
priklanam sa k nazoru, ze je to zabavka, ale stale je to 50:50. mne dcera vysla podla cinskeho kalendara, teraz by to mala byt zasa baba. pozerala som ale na seba a brata a mali sme byt naopak 😀
cafte fesandy, som mala co robit, kym som vas docitala 😉
k tehu veciam, tiez som kupovala na bajzovej a potom v cechach v CandA, mali super vyber tehu veci za fajn ceny, nie ako u nas
na cukor idem 2x koli tehu cukrovke, co som mala pri prvom tehu, mne nepomohol ani citron, bolo mi total zle na odpadnutie.. tiez si to neviem teraz predstavit, ako zvladnem 2 hodky s mladou u diabetologicky 😝
my pohlavie nechceme vediet, nevedela som ani pri dcere, resp keby sa neprekecol doktor na 4D, tak som to nemusela vediet 😠 teraz asi na 3/4D nepojdeme, lebo ked sa musi doki vyhybat dolnym partiam je to celkom nuda, aj ked ninka ma krasne fotky 🙂
a cice, aktualizovana tabulka, nove maminky, kto chcete, napiste mi do IP 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...
ahojte mne je dnes nejako divne, nič ma nebolí, ale... Mám také divné pocity v panve. Zajtra mám poradňu, tak dúfam, že je všetko OK.
Hm, tak uvazujem co je s Briketou, dlho sa neozvala. Dufam, ze je v pohode co sa jej zlcnika tyka, s tym mala problemy.
Bezaz, Ty si uz v 17 tt? Som myslela, ze menej. Tusim mam dojem, ze sa mi to tehu akosi vlecie. Aspon, ze zajtra idem na ultrazvuk, nejake vzruso navyse. Tesim sa na mimino. Dnes mi je neprijemne zle. Posledne dni vzdy neskoro popoludni alebo navecer mi zacina byvat zle, napina ma, vsetko mi zas smrdi ako pred par tyzdnami a uz som myslela, ze to preslo. Oj, cakala som, ze to uderom dvanasteho tyzdna prejde. 😖
tak dalsie damy pridane https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al... 😉
tak som to este vylepsila aj obrazkom, hadam zostane tabulka citatelna https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...
@prsky asi fakt vynimka, nepoznam chlapa, co by nechcel syna, aj ked je nakoniec spokojny aj s dcerami, predsa len su to ockove dievcence 😀 davali dnes nejaku debilnu reklamu na tcom, foter krical na syna, ktory odchadza kdesi s kamosmi, ze si nechal doma kondom, tak ja len zo srandy, ze co, ty by si na ninku krical z balkona, ci ma kondomy a take oci na mna vyvalil, akoze nase dieta nebude mat v zivote sex 😀 😀 😀
ja sa chcem len spytat,ze v tej tabulke niesu vsetky marcovky?ako sa tam da pripisat?
ahojte baby .
mozem sa opytat baby je normalne ked ma ono to nie je boles taka ale skor take tahanie taka tazoba v podbrusku je to normalne.ci to mate aj vy .mna estek tomu bolia aj nohy niiecely den alelen niekedy dakujem
dakujem mirip upokojila si ma 🙂 kedze cakam prve babtko sa sa vsetkeho bojim som taka potom nekludna
ahojte baby utorok som bola na ten odber krvy chvalabohu potom lebo ja neznasam brat krv fuj mam z toho strach ako male decko....a som sa tam vazila a som pribrala 2,5kg od zaciatku do 16tt to by malo byt ok....tak som celkom spokojna predsa len volaco pribrat musim a tak papam normalne ako doteraz...
Ahojte marcovky 2011, pridavam sa k vam, kedze termin po ultrazvuku mame urceny na 31.3.2011. Bude to moje prve babatko a strasne intenzivne to prezivam a hlavne sa velmi tesim.
@vcielkanelka srdecna gratula! takze prvorodicka, no pekne si to uzi, deti su to najlepsie co v zivote mozes urobit 😵

my by sme uz o tyzden vo stvrtok mali vediet pohlavie z 3D a neviem sa dockat 😵 snad bude dobra viditelnost 😀