Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu ahoj ja tiez pouzivam klobuciky,moj sa na moju bradavku vobec neprisaje mam ju vcucnutu...ale teda ja som stastna ze kojim aj ked s klobucikmi ale hlavne ze to ide...preco chces odburat klobuciky,ked ti to s nimi ide? (Tak som z porispevku pochopila)
@skarabubu ahoj my papame uz mesiac s klobucikom a malicka pribera o sto sesto .... Cicik mi chyti sem tam ale dlho ho nedrzi vypadne jej a potom uz chyti nervy tak dam klobucik a papa ako keby tyzden som jej nedala... :D ... A mliecko urcite mas nemozes si nahovarat ze ho stracas kvoli tomu ze papate cez klobucik.. Mne este v nemocnici kazali ze ju mam naucit bez klobucika ale ocividne sa jej nepacia moje bradavky tak ju netrapim ...
@nikussska123 Ahoj.Kde prosim ta kupim klobuciky?
@tomasko27 v lekarni urcite ja mam od znacky MAM a su super malicka ich chytila hned prvy den
@patkak dufam, ale ked neboli, nic nevyteka, tak to je hadam v poriadku. idem v pondelok na kontrolu KO, tak sa spytam na to doktora.
@tomasko27 ja mam tiez z lekarne, znacka Avent. dlho sme nepouzivali, malinka sa uz prisaje aj bez nich.
@adriana9263 dakujem za dotaz, zmizli mu vyrazky z tvaricky a mne skoncila mi menstruacia a Adamko sa ukludnil... on ked aj dlho je hore a potom chce zaspat a papa tak vtedy je nervozny...ale uz aspon viem ako na neho
@nikussska123 presne aj ja mam tento nazor 😉
@stanka2612 No ono časem to mlieko ustupi, protože necmulá bradavky. No som ráda, že to jde aspoň s němá. A kolko ti trvá kojenie. Mě hodinu aj viac. Nárobi se u toho a preto u toho aj pospává. A pak to tak dlouho trvá.Cez den mi to nevadí ale v noci u toho zaspávám.
@skarabubu fu tak to dlho,nam max 20 minut a teda mlieko mi tecie zatial statocne,niekedy ani nestiha preglgat,mam ho zatial dost,aj napriek tomu,ze pouzivam tie klobuciky...
@skarabubu skus laktacnu poradkynu alebo lekara krncne, nosne, usne ci nema prirastenu uzdicku. Hovorim zo svojej skusenosti
My sme mali prirastenu uzdicku akonahle nam ju prestrihli nepouzivame ziadne klobuciky, iba krasne kojime. A ano, zacnes stracat mliecko ked budes klobucikovat
@stanka2612 aj my tak papame okolo 20min- to plienka pod cickou este mokra,maly pusku od mliecka ....a tece ...tak budme radi
Pouzivas jednorazove vlozky do podprsenky?
@mnamkacik no ved ja som rada,ze mam tolko mlieka,len nech vydrzi co najdlhsie 😀
A tie vlozky pouzivat musim,inak by som mala mokre tricka...aj ty?
@mnamkacik tak poslednu dobu je aj ten moj upchaty a nie a nie sa vykakat...nikdy by som nepovedala,ze sa budem tak tesit z hovna 😀 😀 😀
Ahojte ;)
Tak uz sme jeden den doma! Mam tiez problem s nalievanim a ppskodzpvanim bradaviek, dnes bola u nas laktacna ppradkyna a ideme na strih oboch uzdiciek. Inac mi ich bude stale likvidovat...
@stanka2612 aj ja kupujem vlozky castejsie nez plienky...
Po kojeni ma bolia prsia neskutocne
@stanka2612 @mnamkacik ja už tie vložky do podprdy nosiť nemusím dávno týždeň po príchode s pôrodnice, dávam si ich len ked niekam idem, ja to spúšťanie mliečka cítim a viem to stopnúť - chytím cici a akoby zlomím bradavky, chvíľu podržať a je to, len vonku by to asi blbo vyzeralo 😀 a teraz ich mám lebo v noci sa mi zapálil ľavý prsník tak obklad poden dávam, no dúfam, že zajtra už budem zas bez podprdy a vložiek 😝
zato od pôrodu stále špiním a už to bude 6 týždňov 😝 ☹ 😒 to mi lezie krkom riadne 😠
@mnamkacik vieš čo tak často by nemusel, lebo s toho furt prebaľovania a utierania riťušky ju máva potom podráždenú, takže mám nonstop uvarený repík a riťušku mu pri prebaľovaní preventívne umývam repíkom s tými veľkými kozm, tampóami z lidla, juj tak sa vie posrať až na chrbte to máva, už menej často kaká tak 3-4x denne ale dávky riadne, pred tým kakal cca 10x za deň 😅
@miricka77 ahooj, som.sa vrátila k tvojej rade, bo bohužiaľ aj my skončili pri rurke a všade citam ze ísť hlboko tak 2cm a ty píšeš že toľko môže trčať pri opatrnosti... Dom sa lakla že som.išlo moc dovnútra keď som šla asi do 3/4tin rúrky, no trčalo dosť, dávala som Pozor ale bolo treba ísť hlbšie...
Všade o tom citam.. Aj či áno alebo nie, nám to pomohlo, z ničoho nič prestala prdkat a kakat a ty kakala 12x aj, vraj je to normálne, aké keď sa len pucila a pucila..
Baby, ktoré máte šatku, ako ste spokojne,?tiež ju chcem aké bojím sa že to nebudem vedieť uviazat alebo mi vypadne :-O
@gabuchah ahoj.ja som o tom necitala nic,ale mam kamosku lekarku(nie je to sice detska lekarka),a ona ma trochu starsie dieta ako ja a ukazovala mi to na svojej malej,ako sa to robi.vtedy som netusila,ze to aj ja budem potrebovat,ale tiez ma prekvapilo,ze to slo dost hlboko.ked to ale vopchala do ritky len malo,tak nic a ked trochu hlbsie,jej mala prdela ako valach.u nas to tiez fungovalo az hlbsie.
Syn mi ma 12 rokov a ako babo mal strasne koliky.reval cele noci.vtedy som bola striktne proti rektalnej rurke.moj nazor bol taky,ze nebudem dietatu pchat nieco neodborne do zadku.teraz si hlavu bucham,ze stacilo malo a mohla som to nam obom ulahcit.

Ahojte kočky.Chci se zeptat, jestli některá používá kloboučky při kojení ako my.?Chcela bych je odbourat, ale malý se nechytá bez nich vobec.Mám strach že když tu bradavku necmulá tak už ztracam mlieko.Bylinkujem a čajíčkujem abych ho neztratila.Nechce se mu ani poriadno tahat.Krmíme vždy cez hodinu a i tak mám obavy či je vždy najedeny? A jak dlho to budeme se takto trápit.