icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
16. apr 2016

@mnamkacik joj maly je krasny 🙂 a koliky nemate?

jarkajozo
16. apr 2016

@stanka2612 stani vy kolikujete? My uz nastastie nie 😊no sme na UM museli sme zmenit 😊 aj vy placete niekedy a nevies preco? A inak ako si to uzivas? Luky vyrastol? Urcite robi radost 😊

stanka2612
16. apr 2016

@jarkajozo ahoj no ano ☹ vacsinou pre to place,puci sa a nevie sa vyprdkat...masirujem brusko pupikom,ked je najhorsie,tak rektalna rurka a kupila som infacol to mu davam a znacne mu to pomaha.noci vsak nastastie prespi co je zatial super...bezdovodny plac zatial nepozname...ja teda kojim zatial bo mam mliecko 🙂 inak si to super uzivam,maly je zlaty,ked nekolikuje,tak je to uzasne babatko 🙂 a v utorok ideme na poradnu tak som zvedava ako pribral...a ake mlieko teraz pouzivas?a tiez si mala koliky?bo strasne to je ten plac kolikovy...

stanka2612
16. apr 2016
mnamkacik
16. apr 2016

@stanka2612 krasny je Lukasko :-*
Nekolikujeme, ja kojim ...problemy sme mali s tym Vigantolom teraz uz super ...
Konecne uz ako tak viem kedy ako place co chce...
Uz nepapa ani tak hltavo ako papal

stanka2612
16. apr 2016

@mnamkacik ja tiez kojim a vidis...no nevadi vydrzim 🙂 a vam prajem aby ste ani nekolikovali 🙂 ja pouzivam ten jamieson kvapky...

mata0312
autor
16. apr 2016

@stanka2612 ahoj stanka vyskusaj coliprev nam.naozaj zabral na.jednotku 😉 sice.je.drahy ale.stoji.to za to

mata0312
autor
16. apr 2016

@stanka2612 maly je krasnucky 😉 super ze si to uzivas, ja tiez tak , moja mala je uzasne babatko hotovy anjelik , neviem co je to plac 😉 len ked mame koliku aj to nie vzdy place skor sa puci a pomrnka 😉

jarkajozo
16. apr 2016

@stanka2612 my na infakole sme doteraz ..mali sme sab simplex no nezabral tak som skusila infakol dajak nezaberal ta som sa pytala kamosky co davala a nakoniec sme zistili ze som mu zle podavala infacol ja davala do mliecka a mal ist do pusinky ...teraz mu ho uz nedavam pravidelne len sem tam 😊 a brusko neboli aj cvicim sem tam aj rurku pouzijem 😊 ale inak je to uz dobre zaciatky boli tazke teraz mu davam sunar premium no davala som bebu a ta nam neribila dobre 😊 jaky je lukasko krasny 😚 vidis oplatilo sa cakat 😊 ja uz aj na bolest zabudla 😄

stanka2612
16. apr 2016

@mata0312 mam teraz ten infacol,suseda mi ho doporucila,tak mu dam sancu par dni a ked nepomoze skusim ten coliprev 🙂 nieco snad zaberie 😀 to je super,nech to malej vydrzi co najdlhsie 😀

stanka2612
16. apr 2016

@jarkajozo jasne ze sa oplatilo cakat maly je pokladik 💕 strasne ho lubim...tie nase deticky su pokladiky 😉 a bolest uz je tiez zabudnuta,ale druhe asi nebude 😀 😀 😀

katariso
16. apr 2016

@jarkajozo takze ste uz len na umelom mliecku???

jarkajozo
16. apr 2016

@katariso ano ano uz len umelo no teraz som dala vanu prvy krat od porodu a normalne horuca voda a zrazu mi mlieco zacalo tiect hoc velmi malo no zacinam od zajtra maleho prihladat snad sa prisaje a mozno by sa to aj rozbehlo skusim 😊 nadej umiera posledna
@stanka2612 preco druhe nie ja tak o 5 rokov mozno 😊 by som si to zopakovala 😃

mnamkacik
16. apr 2016

Baby v com spinkaju vasi drobci?
Moj ma potnicky na celom chrbatiku, a to spava na bokoch, na chrbatiku,cez den na brusku je vela

stanka2612
16. apr 2016

@mnamkacik moj spava v bodycku a v perinke a polohujem ho po kazdom nakojeni z boka na bok,cez den v kociku spi aj na chrbte...

jarkajozo
16. apr 2016

@mnamkacik moja moj ma pancusky body a na bodoch ma kosielku este a je v perinke my mame potnicky na zahlav...obliekam bo mame sopliky uz 😢

mata0312
autor
16. apr 2016

@jarkajozo my sme soplili mala mala tyzden aj cosi drzalo nas to dva tyzddne ☹ drzime palce
@mnamkacik aj nasa je cela ohadzana aj tvaricku ☹ ma body, pyzsmko a je v ulitke a prehodena dekou, skor sa poti cez den vonku alebo v aute sa bojim aby jejnebola.zima ...neviem to casto.krat.odhadnut

mata0312
autor
16. apr 2016

@stanka2612 my sme vystriedali uz stvrte teraz :-\ hrozne tie koliky

jarkajozo
16. apr 2016

@mata0312 mati jak citam.mas to tiez tazsie ...neboj za rok si ani na koliky nespomenieme 😊 uzivajme matersku ..mati drte sa s princeznou...my mame uz tiez dva txzdne a nie a nie sa ich zbavit neviem co mam robit

katariso
17. apr 2016

@jarkajozo a kolko ti vypije???lebo ja mam pocit ze nas malicky je riadny hlados....☺po mamine

aber
17. apr 2016

@jarkajozo skús ulitku použiť, kúp si biogalya a coliprev kvapky

jarkajozo
17. apr 2016

@aber dakujem skusim 😊
@katariso moj tiez vela 90ml zvycajne no niekedy da aj 120ml a hlavne v noci poje menej a castejsie 😊 a tiez ste na UM? Tam je napisane na krabici ze dieta v jeho veku ma prijat 120ml..no robim 90ml a bud dorabam alebo zohrievam 😃

katariso
17. apr 2016

@jarkajozo ano tiez sme na umelom mliecku,ests skusam kojit ale co vytiahne tak vydrzi zasyteny 15 min😯nas malicky niekedy aj 150 stiahne.......to je individualne

katariso
17. apr 2016

@jarkajozo a ako casto papate,?,som rada ze nesme jedini na sunari

adriana9263
17. apr 2016

Coliprev+Biogaia uplny vitazi u nas 🙂 Uz sa len usmievame, kakame a prdime 😀

adriana9263
17. apr 2016

@mnamkacik My sme cely den aj v noci v body s kratkym rukavom, na tom body s dlhym rukavom, pancusky alebo teplaciky a take hrubsie ponozticky a potnicky sme nemali ani raz. Cez den na chrbatiku a hlavicku uz si aj sam otaca, cez neho decka v noci v zavinovacke a cez nu decka tenucka.

adriana9263
17. apr 2016

@adriana9263 cez neho decka tenucka 😀😀😀😀

18lula4
17. apr 2016

Baby po kolkatom raze uzivania bolo vasmu babatku zle? A ake kvapky to nahradzaju od jamieson a ktore?

18lula4
17. apr 2016

Vigantolu som myslela

jarkajozo
17. apr 2016

@katariso ja uz sa znervoznovat nebudem 😃 sunar nam chuti priperame, prdime, kakane, usmievame sa a je nam super 😊 jasne ze radsej by som kojila no ked sa neda ta sa neda😊 som rada tiez ze tu nedom jefina ktora nosi so sebou flasku 😊 a vyhoda mozem nechat maleho s hocikym 😃 no zatial to kurca male na mne nalepene uz teraz je to moja cicka 😃