Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 stani vy kolikujete? My uz nastastie nie 😊no sme na UM museli sme zmenit 😊 aj vy placete niekedy a nevies preco? A inak ako si to uzivas? Luky vyrastol? Urcite robi radost 😊
@jarkajozo ahoj no ano ☹ vacsinou pre to place,puci sa a nevie sa vyprdkat...masirujem brusko pupikom,ked je najhorsie,tak rektalna rurka a kupila som infacol to mu davam a znacne mu to pomaha.noci vsak nastastie prespi co je zatial super...bezdovodny plac zatial nepozname...ja teda kojim zatial bo mam mliecko 🙂 inak si to super uzivam,maly je zlaty,ked nekolikuje,tak je to uzasne babatko 🙂 a v utorok ideme na poradnu tak som zvedava ako pribral...a ake mlieko teraz pouzivas?a tiez si mala koliky?bo strasne to je ten plac kolikovy...
@stanka2612 krasny je Lukasko :-*
Nekolikujeme, ja kojim ...problemy sme mali s tym Vigantolom teraz uz super ...
Konecne uz ako tak viem kedy ako place co chce...
Uz nepapa ani tak hltavo ako papal
@mnamkacik ja tiez kojim a vidis...no nevadi vydrzim 🙂 a vam prajem aby ste ani nekolikovali 🙂 ja pouzivam ten jamieson kvapky...
@stanka2612 ahoj stanka vyskusaj coliprev nam.naozaj zabral na.jednotku 😉 sice.je.drahy ale.stoji.to za to
@stanka2612 maly je krasnucky 😉 super ze si to uzivas, ja tiez tak , moja mala je uzasne babatko hotovy anjelik , neviem co je to plac 😉 len ked mame koliku aj to nie vzdy place skor sa puci a pomrnka 😉
@stanka2612 my na infakole sme doteraz ..mali sme sab simplex no nezabral tak som skusila infakol dajak nezaberal ta som sa pytala kamosky co davala a nakoniec sme zistili ze som mu zle podavala infacol ja davala do mliecka a mal ist do pusinky ...teraz mu ho uz nedavam pravidelne len sem tam 😊 a brusko neboli aj cvicim sem tam aj rurku pouzijem 😊 ale inak je to uz dobre zaciatky boli tazke teraz mu davam sunar premium no davala som bebu a ta nam neribila dobre 😊 jaky je lukasko krasny 😚 vidis oplatilo sa cakat 😊 ja uz aj na bolest zabudla 😄
@mata0312 mam teraz ten infacol,suseda mi ho doporucila,tak mu dam sancu par dni a ked nepomoze skusim ten coliprev 🙂 nieco snad zaberie 😀 to je super,nech to malej vydrzi co najdlhsie 😀
@jarkajozo jasne ze sa oplatilo cakat maly je pokladik 💕 strasne ho lubim...tie nase deticky su pokladiky 😉 a bolest uz je tiez zabudnuta,ale druhe asi nebude 😀 😀 😀
@katariso ano ano uz len umelo no teraz som dala vanu prvy krat od porodu a normalne horuca voda a zrazu mi mlieco zacalo tiect hoc velmi malo no zacinam od zajtra maleho prihladat snad sa prisaje a mozno by sa to aj rozbehlo skusim 😊 nadej umiera posledna
@stanka2612 preco druhe nie ja tak o 5 rokov mozno 😊 by som si to zopakovala 😃
Baby v com spinkaju vasi drobci?
Moj ma potnicky na celom chrbatiku, a to spava na bokoch, na chrbatiku,cez den na brusku je vela
@mnamkacik moj spava v bodycku a v perinke a polohujem ho po kazdom nakojeni z boka na bok,cez den v kociku spi aj na chrbte...
@stanka2612 my sme vystriedali uz stvrte teraz :-\ hrozne tie koliky
Coliprev+Biogaia uplny vitazi u nas 🙂 Uz sa len usmievame, kakame a prdime 😀
@mnamkacik My sme cely den aj v noci v body s kratkym rukavom, na tom body s dlhym rukavom, pancusky alebo teplaciky a take hrubsie ponozticky a potnicky sme nemali ani raz. Cez den na chrbatiku a hlavicku uz si aj sam otaca, cez neho decka v noci v zavinovacke a cez nu decka tenucka.
@adriana9263 cez neho decka tenucka 😀😀😀😀
Baby po kolkatom raze uzivania bolo vasmu babatku zle? A ake kvapky to nahradzaju od jamieson a ktore?
Vigantolu som myslela
@katariso ja uz sa znervoznovat nebudem 😃 sunar nam chuti priperame, prdime, kakane, usmievame sa a je nam super 😊 jasne ze radsej by som kojila no ked sa neda ta sa neda😊 som rada tiez ze tu nedom jefina ktora nosi so sebou flasku 😊 a vyhoda mozem nechat maleho s hocikym 😃 no zatial to kurca male na mne nalepene uz teraz je to moja cicka 😃

@mnamkacik joj maly je krasny 🙂 a koliky nemate?