icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
19. apr 2016

Dnes poradna dopadla fajn, Adam ako vymeneny bez slzicky ....miery 5520g 69cm 39cm obvod hlavky....o chvilu nebudem vladat nosit

mnamkacik
19. apr 2016

@stanka2612 bolia , na jednom sa mi robi zapal tak dnes liecim.... mne uz je do placu z tolkeho mlieka

18lula4
19. apr 2016

@mnamkacik kokso, riadny chlap 😀👍

mnamkacik
19. apr 2016

@18lula4 veruze chlapisko... o chvilu zje aj mna

gabuchah
19. apr 2016

@mnamkacik 69? Nie 59? 🙂 inak je to ozaj mnamkac, predbehol aj nás a to ste mladší 🙂 5200, 59, 39 🙂
A to máš toľko mlieka? Ja mala tiež upchany mliekovod, najhoršie bolo ho zasa naštartovať a spojazdniť...

mnamkacik
19. apr 2016

@gabuchah gabika 69cm..dlhy bude po tatinovi. papkac je riadny zatial kazda poradna +1kg ...doktorka nam hovori ze vsetko v poriadku-pokial tak rastie z materskeho mlieka , len ja asi pridem o chrbat,,,,
Mlieka kopu ,vzdy tampon mokry,plienka latkova minimalne polka mokra,Adam plny a este ja mokra kade tade

mnamkacik
19. apr 2016

@gabuchah ja zatial panadol a kapustoovy list, kalciova mast

gabuchah
19. apr 2016

@mnamkacik ty brďo, to máš ozaj riadneho chlapa, veď to majú detičky až kedy... Fuu 🙂
A ty ho nridstrekujes to mlieko? To je škoda aby do plienky išlo, môžeš zamrazovat.. To by som brala takú mliekareň 🙂 ja teda 100ml odsajem za 3h cca... Najlepším by si mala elektrickú odsavacku, mne pri nej malá aj zaspí 😀

stanka2612
19. apr 2016

Baby ja uz som hotova,Lukas nespi od tretej stale len reve a place,ked da spanok tak max 20 minut a hned je zas hore...uz neviem,co robit vyskusala som asi vsetko a obavam sa noci 😒 riadne som zvedava

lenadka
19. apr 2016

@stanka2612 to môj spal aj za tvojho, ak bol celý deň hodinu hore tak preháňam, on sa naje, odgrgne poprdí a spí dnes, pred kúpaním večer oči ako trnky, hovorím si doriti, dnes nespíme a už zas spí, ja umývam zuby a čítam ešte, snáď si nevymenil deň s nocou ako minule 😅

lenadka
19. apr 2016

Dnes aktuálne u nás, po prechádzke a večer na gauči, vravím Lucke postráž mi ho kým si dám sprchu a takto som ich našla 😵

jarkajozo
19. apr 2016

@gabuchah moj vas tiez oredbehol 5300😃 ale my sme boli tazsibpri porode dnes mame mesiac a jeden tyzden

stanka2612
19. apr 2016

@lenadka boze zavidim ti v dobrom 🙂 ja verim,ze za chvilu bude unaveny a noc prespi,lebo inak ma vystrie...uz dnes nevladzem...

lenadka
19. apr 2016

@stanka2612 ved raz zaspať musí, takže hádam v noci 😉

skarabubu
19. apr 2016

@lenadka hej má problém s hlasivkama zuženýma.A má problém s dýcháním pri kojení-nevie popadnut dych

skarabubu
19. apr 2016

@mnamkacik buď ráda že ho máš tolko

lenadka
19. apr 2016

@skarabubu aj akoby chrápe normálne? lebo kamoškyna dcéra to tiež mala-kočíkovali sme spolu a ona - to bábo počuteľne chrčala stále-až to bolo čudné, ale Dr. jej dojčiť nezakázala, kojila 6 mes. potom prešla na UM. Dievčatko s toho vyrástlo bez následkov.

skarabubu
19. apr 2016

@gabuchah a ty kojíš?

lenadka
19. apr 2016

@mnamkacik to je super, že máš toľko mliečka, ako moja švagriná, tá chúda liter denne odsala a vyliala!!! Toľká škoda,ale v mliečnej banke jej povedali, že len do 20km preň chodia a vykupujú. No a tá jej malá je tak dobre živené bábo 🙂 😵 boli v nedeľu u nás, horšie je že nechce nič žiadne príkrmy a to má už 8 mes. materské mliečko jej stačí, líčka má ako syslík.

skarabubu
19. apr 2016

@lenadka no on tak píská jak mončičák.Ona mi nezakázala,jen to mám omezit na 10min na každém prsu.Kojili sme hodinu aj viac a on byl z toho zmordovaný.Lapal po dychu.Nestíhá u toho dýchat.Dokonce zastavuje dych až mám vždy strach.

lenadka
19. apr 2016

@skarabubu no presne aj jej tak pískala alebo chrčala a pri kojení sa to až zle počúvalo-boli sme často spolu, ale fakt jej to prešlo samé krásne našťastie, takže to bude aj u vás tak, ráta sa s tým že vyrastie s toho, že?

skarabubu
19. apr 2016

@lenadka hej aj nám to vraveli,že z toho vyrastie

mnamkacik
19. apr 2016

@gabuchah ja mozem maximalne rucne po odsavani rucnou odsavackou dost bolestive
@stanka2612 nemas menstruaciu ?mne toto maly robil prve styri dni
@skarabubu keby nebolo tolko s starosti s tolkym mliekom...
@lenadka uz som pocula o tom, ale nie...

stanka2612
19. apr 2016

@lenadka prave zaspal...chudak uz asi od vycerpania,len jedol naposledy o osmej tak aby zasse hladny nebol...

stanka2612
19. apr 2016

@mnamkacik myslim,ze nie,som len tri a pol tyzdna od porodu a este stale mam take spinenie asi ocistky...

stanka2612
19. apr 2016

@skarabubu boze moja to este aby si ho sledovala ci dycha...nech z toho vyrastie co najskor...a co ti povedali,ze dokedy to bude mat?

mata0312
autor
19. apr 2016

@mnamkacik teda riadny chlap, moj maly bol taky isty 😀 len timi ste predbehli asi vsetci teraz ma tak max 3900 a to ma v piatok uz 8 tyzdnov 😀 mala modelka stale vyzera ako novo narodene babatko a nosime stale 50tky 😉

mata0312
autor
19. apr 2016

@stanka2612 kokos mas to narocne bohvieco co ho trapi, myslis ze brusko?
Moj poklad spu cely den a teraz este kukuckuje na mna z postielky 😉 ale zasa bude spat skoro celu noc , napapa sa a rano si.vzdy lahnem este aj ja k nej a spime do pol jedenastej

stanka2612
20. apr 2016

@mata0312 ved toto,ze vobec neviem,co ho trapi...tak mu skusam vseliako ulavit...ale noc bola super,celu ju prespal nastastie,tak som si oddychla 🙂

gabuchah
20. apr 2016

@skarabubu no po 5 týždňoch sa malá chytila, ale nevytiahne vela a iba z pravého prsníka, teda ju prikladám a dokrmujem, stále poctivo odstrekujem ale hlavne zadné mlieko až ho nestratim... A tebe sa ako darí?