Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Idem s mamkou k dr ,nech sa nam pozrie na cicky
Zeny neprajem to nikomu,
Kedy mozeme strihat nechtiky ked dnes mame 25 dni?
Zienky p. Doktor mi vysvetlil ze to mam od Adamka, kedze ma sopliky a nema este imunitu tak on cez nosohltan chytil infekciu a pusinkou ju preniesol mne na cicku, ze to je normalne a celkom bezne
@mnamkacik krasny 😍😍
@mata0312 matka mi nosime 62-68 zalezi ci je body na cvocky alebo nie.... lebo cez hlavku problem a hned sa spoti.nervozny je ked ma obtiahnute na sebe
@stanka2612 ja som mala ist na kontrolnu prehliadku vcera a sobotu som dostala tak som sla do zadku,, a to som sa tesila ze tri dni nespinim ani nic
@gabuchah ja uz som zufala mne sa uz aj sniva s mliekom... v noci sa priatel zobudil na to ze sedim na posteli a ruky ako keby kojim.... a Adam nikde 😀
@stanka2612 tak.chvalabohu 😉 mkja toez spala od 23 do 6,30 a o 8 sme zalahli znova do 10,30 obe 😀
@mata0312 no pekne 😍 my sme tak spali vcera do pol desiatej a potom nestihacka k doktorke na poradnu 😀
@stanka2612 ja.nestiham.nikdy nikde 😀 dokial.ich oboch obriadim a seba katastrofa 😀 hadam sa to naucim casom , lebo furt chodim vsade neskoro
@mata0312 @stanka2612 toto nechápem ako môžu také pidi deti takto v noci spať a už vôbec nie dojčené 😕 🙂
Mati malá musí byť zlatá taká malinká stále,užiješ si dlho pidi bábo rozkošné malé 😵
@mata0312 urcite ano,ja tiez vcera isla s neucesanymi vlasmi,lebo som proste nestihala...uz sme boli krasni nachystani a Lukas sa mi cely precikal,tak vsetko obliekat nanovo...tym padom na vlasy cas neostal...
@mata0312 joj krasna je 😍 a to uz tak pekne drzi hlavicku?sikovna .
@lenadka no to niekedy ani ja,cez den bez mlieka max tri hodky a dnes v noci dal pat v kuse a ani nepipol 😀
@gabuchah ja som tiez este nechty nestrihala,bojim sa toho trosku...co ked mu ublizim?nosime zatial rukavicky 🙂 ale viem,ze uz asi musim...
@mnamkacik joj moja, viem čo to je, ja som to mala na oboch, ale nie cele prsia ale len zboku..jeden den zacal jeden prsnik a druhy den druhy...pomohli mi horuce sprchy a po sprche studene kapustove listy som si dala ako podprdu, studene to bolo jak svina ale potom sa to ohrialo telom a v pohode...a stiahlo mi to zapal.. drz sa...

@mnamkacik ručne to je bolestivé, poznám... Mám tri odsávacky..
A skúšala si tú elektrickú? Ja mám mini elektric od medely, stojí veľa ale našla som ju aj za 19-20e tu na konikovi, ja si idem teraz tú dvojfazovu kúpiť... Kamarátka chválila na povolenie mlieka aj infračervené svetlo, dajú sa aj také klibuciky kúpiť keď uniká mlieko a tým pádom ho nestratis do tamponov a plienky