Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dievcata moj maly vzdy rano okolo 4-5 kaka, ale to tak ze sa puci, tlaci,tlaci a nic, place, nozickami kope.Tak mu pomaham s rurkou a potom sa vykaka, pritom cez den sa pekne vykaka ja nechapem, preco len nad ranom to tak ma. davam si velky pozor na to co zjem.
@lenadka 🙂 nas pustali domov a mali sme bilirubin 220 doma sa nam zvysil na 280 o dva tyzdne klesol na 270 a pred dvoma tyzdnami sme mali 222 a moja vobec nebola spava aj ked mala 280 ... 🙂 ale asi kezde deti inak reaguju na zltacku mojej aj papat chutilo.. Myslim si pokial papka kaka cika nemusis sa bat 🙂
@18lula4 tak to ti v dobrom naozaj uprimne zavidim ten spanok,ja uz som z toho mojho maleho zufala...
@stanka2612 stanka my sme tri dni a dve noci skororo nic nespali iba revali kopali nozkami a bili rukami,pucili sa a cervenali,boli sme u dr vraj vsetko v poriadku dala mi probiotika a ja som kupila coliprev,,,
Vraj s rurkou mozes babatku pomahat kolkokrat chces...pocas dna
My sme uz 3krat kakali a uz dvakrat dnes mali spal po hodinke.... blahozelame k prvemu mesacniku 🙂
@nikussska123 ja idem zajtra na preventivku,,,
@mnamkacik musim sa pochvalit ze mam maminku kucharku takze mi fantasticky vyvara a do vsetkeho dava drvenu rascu aby mala kakala a prdkala a jem a pijem vela mliecnych vyrobkov aby som mala dobre mliecko a klop klop mliecka je zatial dost a asi ho mam aj dost silne ked sa mala nebudi 😊😆
@stanka2612 neboj, zvyknete si na seba, urobite si rezim ono sa to upravi a chlapci mavaju koliky casto😚
@mata0312 kde sa to v nich berie vsak? Malicke su a dobre spinkaju. Ved sa hovori ze v spanku rastu, bude dobre neboj. Skore uzdravenie prajem dievcata 😘😘😘😘😙
@lenadka koooonecne niekto kto mi napisal ako to ma byt 😚 presne to si aj ja myslim. Budila som prvy mesiac a teraz tyzden hore-dole som si povedala a nechala ju. Ved jej nic nechyba, neplace, pokojne spinka tak co. Len budem musiet pediatricku oklamat ze budim 😀😁
@lenadka moja ma len styri kila , sice 8 tyzdnov 😀 ale.nebudim ju nemyslim ze jej to uskodi
@18lula4 aj ja som len pritakala doktorke 😀 a spokojna bola ze mala.vyzera dobre a nic jej nechyba 😉 len ja mam pocit ze mam toho mlieka pomenej neviem ....ale.mala vydrzi pekne bez papania v noci a cez den je tiez pokojna ked nas brusko neboli
Maminky 😃 uz som nevedela co spievat Adamkovi ked strasne place tak dajak na jazyk skocila hymna SR verte ci niebzabtalo a on bol ticho abod vtedy vzdy pri placi a zaspavani u nas sa bud spieva alebo hraje hymna 😃 mam doma maleho prezidenta
@mnamkacik joj moja,tak to ste mali este pestrejsie nez my ☹ ja tiez od vecera davam coliprev tak verim,ze zajtra bude lepsie...maly sa mi teraz fajnovo dogrcal po dlhej dobe a ogrcal vsetko co sa len dalo 😀 😀 chudatko,nema dnes svoj den...
@18lula4 tiez gratulujem k mesiaciku 😉 pekne nam tie deticky rastu 😉
@mata0312 mati aj moj ma styri kila 🙂 len ma iba mesiac 😀 😀 aole som rada ze pekne pribera 🙂
@jarkajozo tak to mas doma slovaka ako repa 😀 lokalpatroit 😀
@stanka2612 to je hlavne ze priberaju 😀 uvidime ako bude spokojna dr na poradni a ako pribrala mala od poslednej 😉
@18lula4 @mata0312 no veď to je údaj len oficiálny, neviem či všetkými Dr. uznávaný, vyčítala som ho v knihe ako sa majú bábätká naučit v noci spávať 😀 vy ju už očividne čítať nemusíte 😎 🙂 😵 tiež by som doktorke nevešala na noc že nebudím, no myslím, že pri mojom tučkovi by ju to ani nezaujímalo, dnes som zas vyradila overaly na spanie dva že 0-3 mes. čo minulý týždeň v pohode nosil, on rastie ako z vody 🤐 moje pidi bábo je definitívne v čudu 😅
@stanka2612 zavidim ake lahke mate detick 🙂 my dnes na poradni a vaha 5500g my uz nosime 62/68 a je co niest na rukach ked mame vystrajaciu chvilku ....inak ako citam berie to velmi kludne ked maly ma koliky a placka..ja som vtedy bola na prasky suca :D ale to je dobre ze si taka kludna
@jarkajozo joj to sa ti mozno len zda,ale nie je to tak...minule som s nim uz revala aj ja ☹ a dokonca niekedy to az tak nezvladam,ze mam chut proste odist...je to pre mna na psychiku...az sa niekedy aj hambim,ze to nezvladam obcas...
@stanka2612 sj ja mam stavy ze ujdem...ale potom kuknem na tu tvaricku a ze chudatko male tiez to nerobi naschval tak sa ukludnim... no staci jeden usmev a hned zabudnem na to ze som 24hodin na nohach milujem ho najviac na svete.... poslusne hlasim coliprev zabralo
@18lula4 aj ja pijem a papam moc mliecneho a vyvaram podla nalady Adamka...
Mojej sestre sa predchvíľou narodil syn Mirko 3610g a 49cm 😀 😵 až mi slzy vyšli, teším sa 🙂 😵 🙂 😵
@stanka2612 nemáš sa za čo hanbiť, veď to je brut na psychiku... A neskúšala si satkovanie? Vraj super koli polohe dieťaťa na koliku... Neboj, ešte mesiac, mozno menej a bude dobre... A daj si urobil výter či nemá bacila v brušku, my ho kedysi mali
@stanka2612 ja mam uz dve baby ale ani ani jedna nebola taka komplikovana ako tento nas chalanisko 🙂 ....tiez mam vseliake stavy najma ked uz konecne zaspim a pribehne mala 2 rocna a uz ma budi a tak.kolotoc dokola a nervozita stupa a my sa tak s muzom v noci ukludnujeme ze ved z toho maly vyrastie a bude len lepsie ale priznam sa ze uz niekedy som nervy stratila a vycitala malinkemu ze aky je ze mu asi sibe atd.....a potom len vycitky ze co som povedala :( a je dolezite ze muz ma vzdy podrzi ked je tazko...aj dnes v noci som si povedala ze ved niektori co by za to dali keby maju mimino a nemozu....a nevadili by im prebdene noci ......veru a druha vec ze su aj omnoho horsie deticky.....ale.ked oni vsetky za to veru nemozu bobatka male ....oni vedia ze ich milujeme len obcas jednoducho nezvladneme situaciu.....aspon ja to tak citim...a to nas nema koliku len vyvadza a nevieme preco....

@18lula4 dobre robíš, že nebudíš, nebudeš mať neskôr problém naučiť prespať noc, dieťa čo má cez 5 kg a viac ako 5 týždňov to má povolené, no tak o týždeň skôr začala-nie sme všetci podľa tabuľky 😉