icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
26. apr 2016

@stanka2612 mne včera vymenili asi dieťa,,, COLIPREV je zázrak v noci spal 5hodín,,, a teraz cez deň už dvakta 3,5hodiny 😉 😉

@mata0312 dakujem že si tu tie kvapky spomenula :-*

mata0312
autor
26. apr 2016

@mnamkacik super to ma tesi ze pomohli 😉 len pravidelne uzivajte a nech nadalej zaberaju :-*

skarabubu
26. apr 2016

@stanka2612 A na co je ten liek?coliprev??

denca2d
26. apr 2016

Ahojte, ako prosim vas podavate coliprev ked kojite?musim to dat s mliekom?sa mi moc nechce zakazdym odsavat☹

skarabubu
26. apr 2016

Bude to znít blbo,ale ako poznám že jde o koliku?Malý dost pláče, ale prdi dost a i pokakanu má každou plienku.

lenadka
26. apr 2016

@jarkajozo pozerala som tu cez bazár a pomerali mi 68 a to je hrozne véliké a tvoj je väčší od môjho a 62 mu je akurát, takže idem do 62-ky, dík 🙂

lenadka
26. apr 2016

@denca2d na lyžičku spolu s espumisanom pomedzi dojčenia.

stanka2612
26. apr 2016

@gabuchah vies co?od vcera davam opat coliprev a super,dnes bol anjelik 🙂 teraz trochu plakal a pucil sa,ale nic hrozne...pekne prdka aj kaka tak super zatial 🙂 je to omnoho lepsie s nim zlatusikom...

denca2d
26. apr 2016

@lenadka takze to aj espumisan mozem s tym dat?chuda moje tolko kvapiek..este aj tie biogaia kvapky som kupila..no uz mu hadam bude dobre..lebo mi srdce trha ked sa po kazdom zobudeni len puci..a potom len vecne cakanie na prdiky..

stanka2612
26. apr 2016

@patkak ved to ano,ja som stastna,ze ho mam a tiez sa hnevam sama na seba ze v slabej chvili vybuchnem ☹ A to on chudak za to,ze ho nieco boli ani nemoze...a inak mi to najavo dat nevie...len placom...snazim sa byt pokojna,no niekedy...ale verim,ze o mesiac,dva bude lepsie 🙂 aj ked coliprev velmi pomohol 😉

stanka2612
26. apr 2016

@lenadka gratulujem 😉

stanka2612
26. apr 2016

@skarabubu moj ma tvrde brusko,puci sa,tlaci vo velkom a nejde mu to von...

stanka2612
26. apr 2016

@skarabubu proti kolikam,je to pripravok na stiepenie mliecnej bielkoviny

mnamkacik
26. apr 2016

Babenky ked kojime-ako s farbenim vlasov?

mnamkacik
26. apr 2016

@mata0312 ako casto? Davam 5kvapiek pred kojenim na lyzicku a sup do pusinky.... je to ok?

mata0312
autor
26. apr 2016

@mnamkacik mozes kazde kojenie, ja som dala dve za sebou jedno nie a tak , tiez dam na lyzicku 😉 uz som si bola dat farbit vlasy a uz som aj ja farbila 😉

skarabubu
26. apr 2016

@stanka2612 No ten moj kaká stále aj poprdkává si stále,ale i tak sou chvíle kedy pláče stále.I keď je nakrmený a prebalený,že si neviem niekedy rady.

skarabubu
26. apr 2016

@mnamkacik Já som si teraz tiež farbila vlasy,už som vypadala strašně,ty moje šediny.

skarabubu
26. apr 2016

@mnamkacik A to ste si nasadily samy nebo až po dohodě s lekárom?

stanka2612
26. apr 2016

@skarabubu ja tiez niekedy neviem preco place,tiez je aj napapany,aj prebaleny aj vykakany aj na rukach ponoseny a tiez place,niekedy az tak ze nevie lapit dych...tiez ma to trapi,ze preco ☹

stanka2612
26. apr 2016

@skarabubu ja sama ale aj detska mi to poradila ze existuje infacol,coliprev,espumisan a ze nech vyskusam

skarabubu
26. apr 2016

@stanka2612 A co si vyzkušala a vidíš niejaké zmeny?

margarita
26. apr 2016

pre vsetky, co maju obcas slabu chvilku 😉
http://babetko.rodinka.sk/zo-zivota/rodicovske-...

stanka2612
26. apr 2016

@skarabubu infacol ale ten nezabral,z neho sa mu plyny neuvolnili a coliprev a z neho pekne prdka aj kaka omnoho lepsie ako bez neho...ale 100% to zial nie je ale je to omnoho lepsie a aj viacej casu prespi a menej preplace a bez toho to bolo naopak...

stanka2612
26. apr 2016

@margarita tak o stenu som ho hodit nechcela 😀 ale obcas som z neho zufala to ano...zial

skarabubu
26. apr 2016

@margarita To je dobrý odkaz!Ale některé pocity su dost drastické.Ty som nemala,ale u mě je to spíš pocit zufalstva a chce se mi plakat,že to niekedy nezvládám,hlavně v noci.

margarita
26. apr 2016

@stanka2612
neboj, to prejde...oni z toho vyrastu. len vydrzat s nervami 😝
ja mam skor teraz problem, ze by som dala do hniezda zachrany niekoho zo starsich deti, ale ti sa mi tam uz nevmestia 😀 😎

skarabubu
26. apr 2016

@margarita Nápodobně s dětma staršíma.Mám dceru v pubertě a to je jiná schýza.Taky bych ju tam nezmestila,když už meria 160cm.

stanka2612
26. apr 2016

@margarita @skarabubu

Dievcata,starsie deti uz len do domova 😀 😀 😎

pahu
26. apr 2016

Ahojte. Pocujte, tie co ste mali cisarak, este krvacate? Nemyslim spinenie, normalne krvacanie, niekedy akoby aj s kuskami krvi... viem ze este som len necele 3 tyzdne PO, ale aby som to nezanedbala ;)