Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 A na co je ten liek?coliprev??
Ahojte, ako prosim vas podavate coliprev ked kojite?musim to dat s mliekom?sa mi moc nechce zakazdym odsavat☹
Bude to znít blbo,ale ako poznám že jde o koliku?Malý dost pláče, ale prdi dost a i pokakanu má každou plienku.
@gabuchah vies co?od vcera davam opat coliprev a super,dnes bol anjelik 🙂 teraz trochu plakal a pucil sa,ale nic hrozne...pekne prdka aj kaka tak super zatial 🙂 je to omnoho lepsie s nim zlatusikom...
@patkak ved to ano,ja som stastna,ze ho mam a tiez sa hnevam sama na seba ze v slabej chvili vybuchnem ☹ A to on chudak za to,ze ho nieco boli ani nemoze...a inak mi to najavo dat nevie...len placom...snazim sa byt pokojna,no niekedy...ale verim,ze o mesiac,dva bude lepsie 🙂 aj ked coliprev velmi pomohol 😉
@lenadka gratulujem 😉
@skarabubu moj ma tvrde brusko,puci sa,tlaci vo velkom a nejde mu to von...
@skarabubu proti kolikam,je to pripravok na stiepenie mliecnej bielkoviny
Babenky ked kojime-ako s farbenim vlasov?
@stanka2612 No ten moj kaká stále aj poprdkává si stále,ale i tak sou chvíle kedy pláče stále.I keď je nakrmený a prebalený,že si neviem niekedy rady.
@skarabubu ja tiez niekedy neviem preco place,tiez je aj napapany,aj prebaleny aj vykakany aj na rukach ponoseny a tiez place,niekedy az tak ze nevie lapit dych...tiez ma to trapi,ze preco ☹
@skarabubu ja sama ale aj detska mi to poradila ze existuje infacol,coliprev,espumisan a ze nech vyskusam
@stanka2612 A co si vyzkušala a vidíš niejaké zmeny?
pre vsetky, co maju obcas slabu chvilku 😉
http://babetko.rodinka.sk/zo-zivota/rodicovske-...
@skarabubu infacol ale ten nezabral,z neho sa mu plyny neuvolnili a coliprev a z neho pekne prdka aj kaka omnoho lepsie ako bez neho...ale 100% to zial nie je ale je to omnoho lepsie a aj viacej casu prespi a menej preplace a bez toho to bolo naopak...
@margarita tak o stenu som ho hodit nechcela 😀 ale obcas som z neho zufala to ano...zial
@stanka2612
neboj, to prejde...oni z toho vyrastu. len vydrzat s nervami 😝
ja mam skor teraz problem, ze by som dala do hniezda zachrany niekoho zo starsich deti, ale ti sa mi tam uz nevmestia 😀 😎
Ahojte. Pocujte, tie co ste mali cisarak, este krvacate? Nemyslim spinenie, normalne krvacanie, niekedy akoby aj s kuskami krvi... viem ze este som len necele 3 tyzdne PO, ale aby som to nezanedbala ;)

@stanka2612 mne včera vymenili asi dieťa,,, COLIPREV je zázrak v noci spal 5hodín,,, a teraz cez deň už dvakta 3,5hodiny 😉 😉
@mata0312 dakujem že si tu tie kvapky spomenula :-*