Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah to bol len príklad ona je bežne v pôde bacil tetanusu, to je asi momentálne jediná hrozba, lebo keď rana krváca tak by sa nemalo nič stať, preto ma len ten klinec napadol, u našich som tak ako tehotná stúpila na hrdzavý kliniec dosť hlboko som to mala a preočkovanie som nestihla-mi lepilo vtedy chvíľu, lebo to bolo hlboko, že krv nevyplaví všetko...
@lenadka lenže leni.. Tetanus napada nervovú sústavu a látky z ockovania sú iba v obehovej.. Nech ti z toho nelepí, z hrzde sa tetanus nechytá, ak si čítala článok...
A da sa zohnať čisto tetanovka, aj keď stojí viac teda, alebo bez hliníku..
Tiež sa občas bojím pokiaľ si čo to neprečítam a hlavne nemám info aj od rôznych rodičov...
Ahojte baby,chci se zeptat.V piatok som bola s malým na kardiologiu,šel s nami aj manžel ako doprovod.Doktorka mu dala papier s p-čkom.Zamestnavatel mu to však nechce uznat,že když som na materské nemá na to nárok.Stretla ste se některá s tím???
@lenadka joj chrobacik,nadherny je 😘
@skarabubu jednoznacne na to ma narok,ma narok na 7 peciek na seba 7 na najblizsich rodiinych prislusnikov a tam spada aj dieta,manzel\ka a rodicia...musi mu to uznat,nech sa nenecha odbyt
@skarabubu Suhlasím s babami, zo zákona má nárok!!! Nech sa nenechá odbiť... Presne ako napísala
@stanka2612 , 7 pre seba +7 pre dieta, či manželku... držím palce, nech nepodlahne natlaku... joooj, jak ja nemam rada takýchto zamestnávateľov špekulantov....
Zienky skusali ste biely šum? Ja som už bola zufala tak som to vecer malej pustila..sice uz bola unavena kedze cely den len plakala a kopala nohami..ale aj teraz som jej to pustila a pekne lezka,kludna..zaspava bez plakania zbytocneho..
Biely šum? 🙂 púšťam malej vodu, cvrčkov, teda všeličo ale toto asi nepoznám, čo to je? 🙂
Inak na fb som ťa hľadala a našla som.viacero žienok s tvojim menom 🙂 skus ty mňa, Gabriela Deborah Hlavinková
@gabuchah daj si do YouTube ze biely šum a tam ti to vyhodí.. Je to zvuk ako ked ruší televizor 🙂 ja som si to potom stiahla cez ulozto a mala je kludnucka ked jej to pustim a potom zaspi 🙂
@lenadka rotavyrus....to prekonal moj Martinko v 2,5 roku...strasne to bolo...decko co skakalo ako opica bolo zrazu malatne ako zdochlinka...v kuse hnacky vracanie teplota....ale chvalabohu rychlo sa z toho dostal, v nemocnici dostaval akurat infuzie ostatne by sme zvladli aj doma...napriek tomu Matuska nebudem davat ockovat...take peniaze...
@michaela2906 to som asi mala skusit pri prvom 🙂 😀 😀 😀 ale zaberalo nanho pustanie vysavaca, fenu na vlasy...ventilator, digestor 😀 😀 😀 ale taka sranda to teda nebola....tie hnusne koliky....nechapem ze Matusko nema 🙂 🙂
@1234lubka nam to zabrala v momente 🙂 za dve minuty bola tvrda..aj teraz som jej to pustila..ukludnilo ju to a uz spi 🙂 lebo zvykne pred spanim plakat a hrat sa so mnou s tym ze vypluje cumel a potom ho chce naspäť 🙂 takto ani cumel nepotrebuje a zaspi 🙂
@1234lubka lubi, moji malí mali rotavirovje obaja,Gabko mal 2,5, Filip 1,5 roka,Gabriel skoro na ne podľahol, doniesla som ho hribarovi na lopate ako sa doktor vyjadril, ako vyzeral ani spomínať nejdem...
A som rada ze som neockovala, keby bol zaočkovany na nejaký druh a do toho ich dostal, tak ani nechcem myslieť...
@stanka2612 môžeš, ja tiež dávam aj probiotiká aj espumisan-čo je vlastne to isté ako sab simplex (tá istá účinná látka)
@lenadka super dakujem,bo mam pocit,ze tie probiotika mu pomahaju 😉
@michaela2906 moj necgce cumel..snazim sa ho naucit lebo si dava ruky do ust...pocumle ked spinka..ale rovnako ako z cickou..ked nic neide tak vypluje :DD tak podudkame minutku a cumel von 🙂 uz treti skusam..posledny...uy nebudem viac🙂 zaspava na rukach. raz dva netrva to dlho 🙂 dnes som skusila na ranajky ku chlebiku cherry paradajky..uvidme ci bude reakcia...uz mi chybaju mam velmi rada aj na balkone uz nam kvitnu 🙂)
Ahojte. Citam vas citam a zbieram informacie 🙂
My berieme Vigantol, mam vsak ppcit, ze z toho Oskar nie je velmi nadseny, tak sa v piatok opytam na ppradni na vymenu...
Ale chcem sa opytat, Oski nam dost vela prdi a riadne nahlas 🙂, tiez je kazda plienka pokakana, co nas tesi ale neviem od kedy by mal mat hustejsiu stolicu. Stale je vodova.
A este dalsia otazka, niektore dni mi dost vela vygrcka, vysplechne mu to obcas az z nosa..
@pahu pokial kaka je vsetko super 😀👍 moj ma uz vyse tyzdna zapchu a kaka len na rektalnu rurku...doktorka nam na to dala sabsimplex tak snad pomoze...
A co sa tyka toho grcania,ak popri tom aj place a prehyba chrbatik do "luku" moze ist o reflux,ze nema este dobre vyvinutu klapku uzatvarajucu zaludok a hltan.moj to mal a uzivali sme gastrotuss no ten ho zapiekol a maly stale lezi na takom specialnom vankusiku vo vyvysenej polohe...
@pahu to je vsetko uuuuuplne v poriadku. Take babo by malo kakat po kazdom jedeni. Moja Vikuska dnes do 12.00 kakala 3x, potom este raz 🙂 a denne kakame presne tak 4, 5x...takze to je super👍👍👍👍stolicu este dlhsie bude mat vodovu, to sa neboj 🙂 a s tym grckanim je to tuez v poriadku. Je to tum ze sa nahlta vzduchu tak mu to ide aj nostekom 🙂 aspon mu vyplavi necistoty v nosteku 😆
@pahu
dojcene dieta moze mat stolicu aj do kazdej plienky, alebo nemusi mat aj viac dni po sebe ziadnu, ak ma vetry bez problemov, tak neries,nie je co 😉
menej vodova bude az zacnes s prikrmami,skor nema mat tuhsiu z coho, ked pije len mlieko.
a grckanie je tiez mozne a normalne, kym vyvrati este normalne tekute mlieko, ak by uz bolo pretravene zrazene, moze ist o reflux, ale ten ma tiez vela stupnov, skutocne tazky az treba riesit, inak nemusis. ak pekne papa a prospieva a pribera v norme, nevadi ak sem tam cosi vygrcne.
nas Pepe mal reflux riadny, chodila som ogrcana asi 8 mesiacov, kym to ustupilo, a vzdy vsade hodil tycku po dojceni, aj ked sme vonku napr.boli, som len vzdy sledovala ked som odgrgavala,ci tam nie je blizko nejaky koberec 😀
Ako tu citam ze vase detičky kakaju aj do kazdej plienky? Moja kaka raz za den..dakedy kazdy druhy den..a vcera to bol horor..pol hodinu spala, hodinu a pol bola hore..vkuse ju nieco zobudilo, bud to ako rukami hadzala alebo len male tuknutie..inokedy mozem aj trieskat a nezobudi sa vobec..zvyknete to mat aj vy tak?

@lenadka lenže to nielen je o hrdzi leni... Toto sú zastaralé a nepravdivé ℹ.. Dá sa zohnať aj tetanovka bez hliníka...
Ale v pohode, to je každého názor aj vec... Hlavne keď to iba počuje a nesleduje ďalej...
Tu máš z časopisu o tetane, je to dlhý článok, ale detailný...
Fajn, že máte len teploty, to je to najmenej 🙂 hlavne nech vám telo slúži.. Ono aj to aj to má svoje riziko,ako sisa hore písala... Len trebárs o.nich vedieť a informovať sa...
http://m.slobodavockovani.sk/news/co-mozno-nevi...