Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@katariso ano aj moj kycha kazdy den viac krat...
Aj my kychame každý deň 🙂
A dakujem za odpovede
@katariso jeeej aj my jak bláááázen kýchame..:D
@pahu
@stanka2612
@18lula4
baby moj Jakub ma 7 týždňov, a na poradni pred dvomi týždňami sme mali 58cm a 5kg (narodil sa 54cm a 3810g) a obávam sa že dnešným dňom máme okolo 62cm a 6kg!!! je možné aby za dva týždne tak narástol a pribral? boli sme na klbiky a bol tam najväčšie babatko ..:DDD
@dailla107 ja si myslim,ze ak ti dr nic nepovedala,tak je to v poriadku,proste je valibuk 😀 kazde babo je ine,pokial prospieva,nie je o com 😉
@dailla107
@stanka2612 my mame zajtra 7tyzdnov a ideme na poradnu tak som zvedava, ale licka mame ako syslik a chuti nam, hlavne ze priberaju 😊😉😉
ahojte babenky no mi tiez priberame pekne máme 57 cm a 5 kilov rovnych. sme jedaci az az. a uzivame si dnicky vikendy svadby a tento vik nas cakaju krstiny.Tesime inak drobec prespal celu svadbu ani hudba mu nevadila🙂))chvalabohu cize som sa po dlhej dobe zabavila potancovala az ma nozky boleli xiixixixxixi posielam jednu uzasnu so svadby
Joj baby,krasne mame tie deticky nase 😘💜🙌 vsetky do jedneho 🙂
My mame dnes 7 tyzdnov a na poradni 4780g, 56cm. Krasne priberame a papame, pani doktorka sa smiala ze ma tie licka aj bradu, ale pokial jej chuti; nech si vezme kolko chce- a to cisto iba kojim 😆😊Trosku mame seboreu, tak vycesavat vlasky a z toho jej to preslo aj na tvaricku, dostali sme robenu mast, snad prejde inak na kozne...Pytali sa nas aj kolko plienociek denne minieme, ako spavame v noci a ako kaka. Takze my kakame 4-5x denne a je to uuuplne super a v poriadku 😉 na to ake problemy sme mali na zaciatku tak uz sa iba tesime😋
Baby davate vasim dietkam cumlik? My dnes vo vytahu sme isli s dakou dochodkynou a svokra sa prihovarala malej ci si da cumlik, no dochodkyna ze kto by chcel take gumy, kokos ! Nechapem co sa vobec vyjadruje a nahlas!
@18lula4 ja davam,niekedy je to to jedine,co ho ukludni 😀
Baby a ako to máte s menštruáciou tie ktoré kojite? My máme už 10tyzdnov a stále nič
@gabuchah ja este nemam,maly ma sedem tyzdnov 🙂 a ani mi nechyba 😀
@stanka2612
@gabuchah ani ja este nemam a nechyba😆 pokial kojis pravidelne- nedostanes
k tomu menzesu, mam kamosku, co dostala ihned po skonceni sestonedelia, potom svagrinu, co nemala menzes cele 2 a pol roka, co kojila, a ja som zatial vzdy dostala tak asi ked babo malo 8 az 9 mesiacov, ako som postupne pridavala prikrmy a nahradzala nimi dojcenie.
je to veeeelmi individualne.
@gabuchah no ka som dostala menstruaciu hned po sestonedeli a pred vcerom zbovu ale neni to tale silne. Ked som bola na kontrole po sestonedli tak doktorka hned povedala ze uz mam ovulaciu ze si mame davat pozor 🙂 aby sme hned nezamiesili malickej surodenca 🙂
Dakujem Gabi. Existuje teda nahrada za ten Vigantol?

Aj vase babetka tak kychaju???nas kazdy den doktorka vravela ze je to v poriadku ze sa cisti tak neviem