Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu su od jamiesonu a potom este D-vit, my pouzivame tie jamieson
@stanka2612 doktorka vam dala miesto gastrotusu sab simplex? to su ale na rozne veci lieky... na reflux ti maloco pomoze ani gastrotus nie je uplne spolahlivy asi jedine neukladat po jedeni a ked potom na vyvysene miesto a vydrzat casom prejde takto som sa vyse roka trapila s dcerkou a teraz druhe dieta zas reflux :(
@gabuchah viem, že Kanade ju prestali úplne dodávať, zevraj je to pre nich odpad a veselo ju sem dodávajú, ja som tiež kúpila ale nedávam, len oleovit z Rakúska, ten co vyrábajú na sk, je zase oziareny, bol stiahnutý z trhu, v nemocnici sme ho vôbec nedávali, samozrejme nedali ani náhradu ale bábätkám ich veselo predpisujú. Síce neskôr ho dali späť na trh, ale ja som ho nikdy neuzivala. Keď som bola tehotná mi to Dr vypísala a mamina mi hovorí, že je oziareny nech neuzivam. Je sestrička detská
@upam no ale ten sab simplex nepouzivam,nesadlo...a mam pocit,ze uz je lepsie,mam taky speci vankusik na ktorom lezka aj spinka a je to lepsie...teraz ako je zapchaty,tak davam probiotika ktore mu robia dobre...a vam tiez prajem aby reflux co najskor zmizol 🙂
@mnamkacik krasavac 😘
Baby, ja nie som na homeopatika, ale pri prvom, ktory mal silny reflux, nam dost pomohol Gastrocynesine. Kamoske toez. Ak druhy syn ma reflux, ale ten ho zvlada pomerne dobre.
@aber Dvitamín je rozpustný v tukoch a vlastne v tých kvapkách je už olej nosičom, čiže vstrebať by sa mal. Ja ho dávam pred kojením-aby sa tým mliečkom spláchol, niekedy na lyžičku dám materské mlieko a do toho kvapnem a dám do pusky, ale ja ho denne slním tak by mal mať D-čko prirodzene.
@stanka2612 dakjeme ale ma toovela slabsie ako som bola zvyknuta skor je horsie ze je potom zahlieneny ako mu to drazdi hrdlo a nos a stale chrci hlavne vnoci s tym neviem co spravit...
@18lula4 ako mrasne si to napisala,ze ovecku...to ma vobec nenapadlo,ked sme pokrstili 🙂
Neviete dievcata co na seboreu? Ale na tvaricku...mala ma vo vlaskoch seboreu-vycesavame olejcekom a doktorka povedala ze sa jej to dostalo na tvaricku, ma to aj na vieckach; za uskami, na uskach, na brade. Predpisala nam nejaku mast co nam miesali v lekarni no zda sa mi to horsie! Povedala ze ak sa to nezlepsi do dalsej poradne tak na kozne...
Baby, ešte som chcela čo sa tej menštruácie týka.. To len ja strašne stresujem, bo moji chalani sú do roka narodení, tiež som ju nemala a menšieho filipa som zistila ze čakám začiatkom piateho mesiaca až.. Takže toto sú pre mňa preto také stresy, nemenila by som.za nič ale už si to zažiť nechcem 😀
Baby jete už brokolicu?
@gabuchah ja ju nelubim 😀
@gabuchah tiez ju papam takmer od zaciatku... maleho boli brusko ci som ju papala alebo nie, a dokonca mam pocit ze je to jedno co jem, lebo furt ho boli a to trieskam rascu vsade ked varim a hodi sa, a aj pijem rascovy cajik...aj mlieko som vysadila na cas a furt to iste... akurat strukoviny nejem...aj ked by som si dala sosovicovu s parkom.:DDD
inak baby sme s mužom tak uvažovali, že ked ten náš krpcek tak moc narástol, ved za 2 tyzdne sa vytiahol o 4-5cm a pribral kilo, tak že možno place okrem toho bolaveho bruska preto, že ho "trhaju" nožičky...mavala som to aj ja v piatich rokoch, ked som rychlo rastla... lebo niekedy place aj mimo toho ako sa puci a tlaci... tak možno chudak len mega rastie vcul..:(

@pahu mne poradila doktorka davat maleho na slniecko , nebereme ziadne kvapky Dckove ani nic a pekne ked svieti slniecko dam drobca na 20 minut na slniecko doobedu a potom poobede