icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

vierkal
14. máj 2016

@pahu mne poradila doktorka davat maleho na slniecko , nebereme ziadne kvapky Dckove ani nic a pekne ked svieti slniecko dam drobca na 20 minut na slniecko doobedu a potom poobede

stanka2612
14. máj 2016

@pahu su od jamiesonu a potom este D-vit, my pouzivame tie jamieson

lenadka
14. máj 2016

@gabuchah tiež MS ešte nemám a dúfam, že aspoň do 6 mes. malého mať nebudem, pri prvej som dostala MS keď mala cca 10 mes. a pri druhej 6mes.

lenadka
14. máj 2016

@pahu mne moj Dr. odporúčala ten D-vit, je to tiež vo forme D3 ten vitamín a je o dosť lacnejší ako jamiesom a má super kvapátko-že sa dobre podáva drobcom tým priamo do pusinky.

aber
14. máj 2016

@pahu je jamieson, len to je tiež riadny bordel, z Kanady, tam to neužívaju a preto ju nám sem posunuli ako správny Slováci sme z neho paf... Ja dávam oleovit z Rakúska po 2 kvapky ☺

mnamkacik
14. máj 2016

Adamkove krstiny... moj syn bol dobry ako anjelik

upam
14. máj 2016

@stanka2612 doktorka vam dala miesto gastrotusu sab simplex? to su ale na rozne veci lieky... na reflux ti maloco pomoze ani gastrotus nie je uplne spolahlivy asi jedine neukladat po jedeni a ked potom na vyvysene miesto a vydrzat casom prejde takto som sa vyse roka trapila s dcerkou a teraz druhe dieta zas reflux :(

gabuchah
15. máj 2016

@pahu ano 🙂 jamieson, kúpiš v lekárni 🙂

gabuchah
15. máj 2016

@aber olovom? Takže ani jamieson neni dobrý? mne boli poradene ešte De-vit kvapky...

aber
15. máj 2016

@gabuchah viem, že Kanade ju prestali úplne dodávať, zevraj je to pre nich odpad a veselo ju sem dodávajú, ja som tiež kúpila ale nedávam, len oleovit z Rakúska, ten co vyrábajú na sk, je zase oziareny, bol stiahnutý z trhu, v nemocnici sme ho vôbec nedávali, samozrejme nedali ani náhradu ale bábätkám ich veselo predpisujú. Síce neskôr ho dali späť na trh, ale ja som ho nikdy neuzivala. Keď som bola tehotná mi to Dr vypísala a mamina mi hovorí, že je oziareny nech neuzivam. Je sestrička detská

aber
15. máj 2016

@lenadka ja inak to nechapem, lebo d vit sa má len s mliekom podávať, lebo sa naň viaže. Keď sa podá bez neho, tak sa prilepi na podnebie a nevstrebe sa....

stanka2612
15. máj 2016

@upam no ale ten sab simplex nepouzivam,nesadlo...a mam pocit,ze uz je lepsie,mam taky speci vankusik na ktorom lezka aj spinka a je to lepsie...teraz ako je zapchaty,tak davam probiotika ktore mu robia dobre...a vam tiez prajem aby reflux co najskor zmizol 🙂

stanka2612
15. máj 2016

@mnamkacik krasavac 😘

18lula4
Autor odpoveď zmazal
lucretia7
15. máj 2016

Baby, ja nie som na homeopatika, ale pri prvom, ktory mal silny reflux, nam dost pomohol Gastrocynesine. Kamoske toez. Ak druhy syn ma reflux, ale ten ho zvlada pomerne dobre.

lenadka
15. máj 2016

@aber Dvitamín je rozpustný v tukoch a vlastne v tých kvapkách je už olej nosičom, čiže vstrebať by sa mal. Ja ho dávam pred kojením-aby sa tým mliečkom spláchol, niekedy na lyžičku dám materské mlieko a do toho kvapnem a dám do pusky, ale ja ho denne slním tak by mal mať D-čko prirodzene.

upam
16. máj 2016

@stanka2612 dakjeme ale ma toovela slabsie ako som bola zvyknuta skor je horsie ze je potom zahlieneny ako mu to drazdi hrdlo a nos a stale chrci hlavne vnoci s tym neviem co spravit...

milacik1206
16. máj 2016

@18lula4 ako mrasne si to napisala,ze ovecku...to ma vobec nenapadlo,ked sme pokrstili 🙂

18lula4
16. máj 2016

Neviete dievcata co na seboreu? Ale na tvaricku...mala ma vo vlaskoch seboreu-vycesavame olejcekom a doktorka povedala ze sa jej to dostalo na tvaricku, ma to aj na vieckach; za uskami, na uskach, na brade. Predpisala nam nejaku mast co nam miesali v lekarni no zda sa mi to horsie! Povedala ze ak sa to nezlepsi do dalsej poradne tak na kozne...

gabuchah
16. máj 2016

@aber tak to je sila, nejdem dávať ani ten jamieson, radšej ten d-vit kúpim.. Sila čo všetko sa človek dozvie..
A fakt.. Farmamafia hnusná.. Že babatkam také predpisujú

gabuchah
16. máj 2016

Baby, ešte som chcela čo sa tej menštruácie týka.. To len ja strašne stresujem, bo moji chalani sú do roka narodení, tiež som ju nemala a menšieho filipa som zistila ze čakám začiatkom piateho mesiaca až.. Takže toto sú pre mňa preto také stresy, nemenila by som.za nič ale už si to zažiť nechcem 😀

denca2d
16. máj 2016

@18lula4 nam pomohol holtov krem..v lekarni cca 1.5eur..maly to mal v oboci a do 2 dni to preslo..vzdy po kupani som mu to plienkou jemne pretierala a zosupalo sa to

gabuchah
17. máj 2016

Baby jete už brokolicu?

pahu
17. máj 2016

@gabuchah Ja jem od prveho dna uplne vsetko okrem strukovin, jahod a orechov...

denca2d
17. máj 2016

@gabuchah ja jem vsetko🙂

stanka2612
17. máj 2016

@gabuchah ja ju nelubim 😀

dailla107
17. máj 2016

@pahu ja som pleskla orechové sulance a nie raz..:D až teraz po 7 tt som si uvedomila že je to alergen..:D ale taku chut som na ne mala a pred tehu by mi ani nenapadlo dat si ich na obed..:D

dailla107
17. máj 2016

@gabuchah tiez ju papam takmer od zaciatku... maleho boli brusko ci som ju papala alebo nie, a dokonca mam pocit ze je to jedno co jem, lebo furt ho boli a to trieskam rascu vsade ked varim a hodi sa, a aj pijem rascovy cajik...aj mlieko som vysadila na cas a furt to iste... akurat strukoviny nejem...aj ked by som si dala sosovicovu s parkom.:DDD

dailla107
17. máj 2016

inak baby sme s mužom tak uvažovali, že ked ten náš krpcek tak moc narástol, ved za 2 tyzdne sa vytiahol o 4-5cm a pribral kilo, tak že možno place okrem toho bolaveho bruska preto, že ho "trhaju" nožičky...mavala som to aj ja v piatich rokoch, ked som rychlo rastla... lebo niekedy place aj mimo toho ako sa puci a tlaci... tak možno chudak len mega rastie vcul..:(