icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
17. máj 2016

@pahu aj papriku? Ja som mala minule plneni papriku ale bez papriky, iba tu gulku a mala bola taka nevrla az okolo 23 mi zadpala co inokedy spi o 20.30..chuda tam citila tu vyvarenu papriku...

gabuchah
17. máj 2016

@18lula4 vidíš.. Ja papriku tiež občas jem, a včera aj redkovku a dnes som.čítala že sa nemá..
Ale potrebujem už aj vitamíny, tie banány a jablká nestačia.. ☹
A inak, do plnenej papriky alebo guľky sa dáva mäso s korením, plus je to rajcinova omáčka taka.. Skôr tam by som videla problém.. Z vyvarenej papriky sa mi to môj nezdá

denca2d
17. máj 2016

http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/strava/
Strava dojcacej matky...precitajte si..

18lula4
17. máj 2016

@gabuchah praveze jem kecup jedna radost aj horcicu a nic sa nedeje aj redkvicku a tiez nic. Minule som dokonca mala gulasik kde bol cesnak a cibulka a nic, pomaly treba pridavat a ucit tych nasich krpcov, lebo ide leto a ja zboznujem kotlikovy gulas👿👿no a ja zas napr.banany nejem, z toho zapeka a ty jes, hm. To fakt kazdy inak a kazde dietatko je ine 👶

18lula4
17. máj 2016

@gabuchah a aj paradajky jem, tak jedine mi z toho vysla ta vyvarena paprika z tej zduva, v ten den kakala aj prdkala no mozno mala krce ☹

stanka2612
17. máj 2016

Baby,ako vas tak citam,ja nic z toho co vy jete nejem este zatial...a aj tak maleho boli brusko ☹ tak asi zacnem mu aj ja pomaly pridavat...ja nejem ani rajciny ani cibulu ani jablka ani banany ani mlieko,len obcas jogurt alebo syr a uz po novom ani chleba,bo aj ten vraj nafukuje...furt dokolecka ryza,zemiaky,vyvar,tarhona,maso dusene na vode...asi zacnem postupne pridavat po jednom vsetko pomaly okrem strukovin,kapusty a pod. 🙂

nikussska123
17. máj 2016

Mamulky aj vasi drobcekovia tak bublinkuju 🙂 moja bambulka strasne bublinkuje ...

18lula4
17. máj 2016

@stanka2612 Stanka!Tak ty uz si s tou stravou urcite na svojej povodnej vahe😆😆😆

18lula4
17. máj 2016

@nikussska123 anooo, hrame sa s bublinkami a vydavame stale nove a nove zvuky, az kolkokrat vyskocim co sa deje 😅

nikussska123
17. máj 2016

@18lula4 presne tak isto aj moja malicka ... A niekedy sa jej podari take bublinky nafuknut sa smejeme ... Som zvedava ake slinky nam pojdu ked nam pojdu zubky uz teraz nam tecu a bublinkuju :D

vierkal
18. máj 2016

@stanka2612 to asi preto ze nic nejes🙂))))) ja jem vsetko okrem kyslej kapusty a klop klop klop zatim drobec to zvlada.

stanka2612
18. máj 2016

@18lula4 nie,este mam pat kilo navyse

upam
18. máj 2016

@stanka2612 mne sa maly vyhadze kazdy 3 den a tiez nic nejem... akurat jogurt kdetu a jablko bez supky... brucho ho boli skoro stale.. najhoersie je ze kaka taky ako piesok a nikto nevie co to je... nieco mu vadi v mojej strave co nevie spracovat a neviem co ani doktorka ani nikde som o takom nic nenasla ako riesenie

stanka2612
18. máj 2016

@vierkal dnes som si na ranajky dala aj horalku 😀

stanka2612
18. máj 2016

@upam neskusala si coliprev kvapky?mozno nevie spracovat laktozu a tie kvapky ju stiepia...skus,mozno pomozu,aj ked su trocha drahsie... Neviem,ci aj moj s tym mal problem,ale nam pomohli velmi

pahu
18. máj 2016

Ja som mala aj plnenu papriku, ale Oski sa necitil vo svojej kozi, tak som to uz potom neskusala...

A pre info, aj my sme mali drobne vyrazky na lickach, vsetci ze to sa cisti, az ma lekarka vyviedla z omylu, je to stafylokokova infekcia z bozkavania zrejme, tak rano a vecer vytrieme liehom a posypem framykoinom ktory prstom rozotriem... tak pozor na to aj vy, nam sa to rozsirilo trochu aj do vlaskov...

katariso
18. máj 2016

Kolko vam spinkaju anjelikovia???My sme mali vcera hrozny den hodinu spal dokopy....niekedy mame take dni😯dnes zasa bubal od osmej do dvanastej a teraz opat bubka

stanka2612
18. máj 2016

@katariso joj mne cez den da doobeda pol hodinu,poobede pokl hodinu a potom okolo pol stvrtej chodim na prechadzky,to spi aj dve a pol hodky vonku ale zato mi prespi celu noc,o desiatej vecer zalomi,kojim o jednej,potom o piatej a potom az rano o deviatej,dnes spal az do desiatej...cize sa krasne vyspim v noci...

skarabubu
18. máj 2016

Ahojte kočky v neděli sme sa krstili!

skarabubu
18. máj 2016

@stanka2612 No aj my už spíme večer pekně.Nají se okolo 20-21h a pak spíme do tej 1h.Další papkání je okolo 4-5h,takže už je to super.A pak ještě na chvilku zaspíme.

mnamkacik
18. máj 2016

My spime ako kedy, zvycajne 20:30- 23:30 az0:30pptom papa,zase buva do 3 pol 4 potom okolo 6 o 9pol 10,,,,niekedy spime cez den super inokedy po pol hodine max

nikussska123
18. máj 2016

My mavame taktiez take dni ze cez den spime max hodku dokopy ale v noci fajn okolo pol deviatej zabuskame okolo druhej hore potom okolo piatej siestej pol siedmej ako kedy...ale cez den pokial sa nevozime v kocari tak moc nenaspime

lenadka
18. máj 2016

@gabuchah brokolicu môžeš ja ju jem od začiatku, ale hlúbik-stopky nie len "kvety".
@dailla107 ak máš chuť na šošovicu do toho, len si kúp červenú, na tej je dokonca písané, že je vhodná pre dojčiace matky, len sa uvarí hrozne rýchlo, 3 minútky, tak ju pridaj úplne poslednú, ja som ju dala so zemiakmi naraz a rozvarila sa mi 😀 ale bola dobrá aj tak 🙂

lenadka
18. máj 2016

@gabuchah reďkovku jem teraz dosť veľa, lebo akurát mi zarodila fajn v záhradke, takže pchám deti aj seba denne, zjem ich tak 10-15 za deň naraz a malého bruško nebolí, to budú asi fakt bludy to obmedzovanie v jedle 😝

lenadka
18. máj 2016

@skarabubu v noci sa kŕmime synchronizovane, presne ako vy 🙂 o 20-20.30, o jednej, piatej a potom ešte do 7 zvyčajne spí, niekedy aj do 9.30.

upam
18. máj 2016

@stanka2612 skusala resp. prave konci flasticku a nezda sa mi zeby sa menej krutil... on je pazravy moze to byt aj nahltanym vzduchom.. skor ma ten piesok trapi co to je

upam
18. máj 2016

baby je normalne ze moj maly chce stale jest? vnoci tak max 2 hodiny vydrzi a cez den pyta aj po hodine a pol... uz ma.5kg a zaciba byt tucny este nema 2mesiace a to sme sli z porodnice chudi 2.5kg

patkak
18. máj 2016

@lenadka hehe aj my takmer tak isto ;)

vierkal
19. máj 2016

@stanka2612 no pekne postupujes na ranajky horalku xi

vierkal
19. máj 2016

@upam zlateno aj nas dorbec by furt jedol achvilku zje aj mna asi ale je po tatovi nestaci mu moje mliecko tak dokrmujeme🙂)))ale spinka pekne len sa musi dojest a mat plne brusko 🙂))