Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu 😅😂ja ti viem povedat(poradit?) K tomu spanku len tolko...mala mi spavala tiez prvy/druhy mesiac takto krasne bez zobudenia raz 6 hodin, potom 6a pol, 7, 8...doktorka aj laktacna ze prebohaaa to niee, budit po max.5 hodinach. Tak ti poviem takto, ak chces bud po max.5hod. No ja som nebudila! Nechaj ho spat, on vie kedy si vypytat papat. My budeme mat 25-teho 3 mes.a v poslednom case sa mi budi v noci cca kazde 4 hod. Cim bude starsi, tym viac bude papat. Jednoducho mas silne mliecko a to je super! My sme dnes po dlhsej dobe spali od 9 do pol 4. Takze ja osobne by som nebudila, ani svoje som nebudila 🙂 aj vcera som doktorke pov.ked sa pytala ze predtym mi prespala aj 7 hod.a teraz sa zobudi po 4, len sa pousmiala ze ono sa to kazdu chvilu meni...
@pahu
mne tak isto spava teraz maly,najprv bol hore kazde 2 hodiny den aj noc, teraz uz v noci da tu pauzu podobne ako tebe, od cca 21 do 4 alebo 5 rano. nebudim, spim 😉
predosle tretie dieta mi kazala budit doktorka rovnako ako Tebe teraz, a ja krava, som ju posluchla a potom sa budila este castejsie v noci ako predtym....podla mna je to somarina, lebo ak je hladne, zobudi sa aj po hodine, a ak nie, a prespi 6 alebo 8 hodin, asi vie preco.
cim budu starsi, tym sa nocne dojcenie viac meni, u niekoho k lepsiemu u niekoho k horsiemu.
kym nechudne, prospieva vramci nejakeho priemeru tak co tu robit velkovykrmnu 😀
moj nazor, ja dobrovolne dieta v noci nebudim...
Baby test uz uplne negativny len jedna jedina krasna ciarocka.chuda moj muz ten uz sa boji potomto zazitku aj spat so mnou az kym nebudem chranena a aj vtedy si bude davat pre istotu pozor.joj do 30 daleko a este cakat dalsie 2 tyzdne na vysledky tak teliesko vidim tak az na konci jula.pomoc pomaly 6 nedelie.kdo to ma vydrzat.
@18lula4 asi tak 🙂 moj mi teraz spi,ale ked sa zobudi,ideme na to aj my 😀
@emilia25 ved dovtedy si mozete uzivat manzelske radovanky s kondomom
@denca2d wow krasne drzi a dviha hlavicku 🙂 to moj tak ani nahodou nedvihne,je to lenivec 😀
@stanka2612 pri nasom stasti sa utrhne a uz ozaj mozem cakat 5.kedy si sme boli oslavavat vyrocie sobasa na chate tak sme si ich kupili.no a rano som spinila mala som asi ovulaciu vtedy no a o 2 tyzdne zas 2ciarky vtedy mal 3 syn. Mal rok ale dopadlo to presne ako teraz a po tyzdni prisla ms.
@pahu moj spi od desiatej a na prve kojenie vstava od stvrtej do piatej,v tomto intervale,cize naraz prespi 6-7 hodin...a nebudim ho,napriek tomu krasne pribera a dokina na poradni bola spoko...za mna: ja by som nebudila,par krat som skusila,spal pri tom a aj tak sa nenakojil...babo vie,kedy je hladne a na hlad sa zobudi 😀 aspon podla mna
A plesnive syry ja nejem 😀
@emilia25 tak potom len abstinencia 😀
@stanka2612 no ved to.haha kdo to tolko vydzi.
@stanka2612 ale ked je na brusku tak viac pozera do pravej strany..tak ho musim furt motivovat do lava..na chrbatiku nema problem ani s jednou stranou..neviem co to ma..bojim sa aby nemal skrateny sval..
@stanka2612 ahoj koľko má teraz malý? Lebo mi sme mali presne ten istý problém a skončili sme na neurológii s hypotoniou chrbtový svalov... Cvičíme vojta, 21 bude mesiac a už krásne si vytiahne ruky spod seba, nevytaca sa pekne pasie koníky... Takže cvičenie im len prospeje budú múdrejší
@aber ahoj moj bude mat o tyzden tri mesiace...no budem to s nim cvicit,necg teda tu rucku vytiahne,snad to da a 27 ideme na poradnu tak sa na to spytam...
@denca2d 100% neviem,ale myslim,ze nie...
Inak baby mam otazocku...pri merani teploty v konecniku treba vzdy odratat 0,5 ci zalezi od teplomera?v navode teplomera som sa to nedocitala...dakujem

Ahojte 🙂
No, my sme rucicku este nevytiahli, ale Oski má dnes len 10 týždňov.
Spanie: včera sne boli na poradni a doktorka mi kazala v noci budiť na kojenie. Oskar totiž zaspi okolo pol deviatej a spi dá cca pol piatej bez zobudenia. Čo vy na to?
Pleseň v pusinke: má ju...občas mával biele pery, občas nie. Posledné dni však stále ano. Dostal kvapky, zobrali mu vyter a mne vzorku mlieka. Tak vás chcem varovať, žiadny francúzsky večer s plesnivymi syrmi 🙂 a tri krát pp sebe uz vobec nie!