icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
17. jún 2016

Ahojte 🙂

No, my sme rucicku este nevytiahli, ale Oski má dnes len 10 týždňov.

Spanie: včera sne boli na poradni a doktorka mi kazala v noci budiť na kojenie. Oskar totiž zaspi okolo pol deviatej a spi dá cca pol piatej bez zobudenia. Čo vy na to?

Pleseň v pusinke: má ju...občas mával biele pery, občas nie. Posledné dni však stále ano. Dostal kvapky, zobrali mu vyter a mne vzorku mlieka. Tak vás chcem varovať, žiadny francúzsky večer s plesnivymi syrmi 🙂 a tri krát pp sebe uz vobec nie!

18lula4
17. jún 2016

@pahu 😅😂ja ti viem povedat(poradit?) K tomu spanku len tolko...mala mi spavala tiez prvy/druhy mesiac takto krasne bez zobudenia raz 6 hodin, potom 6a pol, 7, 8...doktorka aj laktacna ze prebohaaa to niee, budit po max.5 hodinach. Tak ti poviem takto, ak chces bud po max.5hod. No ja som nebudila! Nechaj ho spat, on vie kedy si vypytat papat. My budeme mat 25-teho 3 mes.a v poslednom case sa mi budi v noci cca kazde 4 hod. Cim bude starsi, tym viac bude papat. Jednoducho mas silne mliecko a to je super! My sme dnes po dlhsej dobe spali od 9 do pol 4. Takze ja osobne by som nebudila, ani svoje som nebudila 🙂 aj vcera som doktorke pov.ked sa pytala ze predtym mi prespala aj 7 hod.a teraz sa zobudi po 4, len sa pousmiala ze ono sa to kazdu chvilu meni...

18lula4
17. jún 2016

@pahu a este dodam ze 2x po sebe sa mi stalo ked som malu budila, ze mi zacala plakat. Pre to dieta je to tiez sok, ono ma hlboky spanok a zrazu ho zdvihnes. Prenho je to ako vytah, spi a zrazu prudko vstane. Tebe by sa tiez nepacilo keby ta v noci budili😎😊😉

pahu
17. jún 2016

@18lula4 mam rovnaky nazor. Dnes som to vyskusala a chudiatko nechcel ziadny cevol, len spinkat. Trosku potiahol a ked zaspal, nenutila som ho a vratila do ppstielky. Vahu ma 5210g v 10-tich tyzdnoch. To je uplne ok ppdla mna...

margarita
17. jún 2016

@pahu
mne tak isto spava teraz maly,najprv bol hore kazde 2 hodiny den aj noc, teraz uz v noci da tu pauzu podobne ako tebe, od cca 21 do 4 alebo 5 rano. nebudim, spim 😉

predosle tretie dieta mi kazala budit doktorka rovnako ako Tebe teraz, a ja krava, som ju posluchla a potom sa budila este castejsie v noci ako predtym....podla mna je to somarina, lebo ak je hladne, zobudi sa aj po hodine, a ak nie, a prespi 6 alebo 8 hodin, asi vie preco.
cim budu starsi, tym sa nocne dojcenie viac meni, u niekoho k lepsiemu u niekoho k horsiemu.
kym nechudne, prospieva vramci nejakeho priemeru tak co tu robit velkovykrmnu 😀

moj nazor, ja dobrovolne dieta v noci nebudim...

emilia25
17. jún 2016

Baby test uz uplne negativny len jedna jedina krasna ciarocka.chuda moj muz ten uz sa boji potomto zazitku aj spat so mnou az kym nebudem chranena a aj vtedy si bude davat pre istotu pozor.joj do 30 daleko a este cakat dalsie 2 tyzdne na vysledky tak teliesko vidim tak az na konci jula.pomoc pomaly 6 nedelie.kdo to ma vydrzat.

stanka2612
17. jún 2016

@18lula4 asi tak 🙂 moj mi teraz spi,ale ked sa zobudi,ideme na to aj my 😀

stanka2612
17. jún 2016

@emilia25 ved dovtedy si mozete uzivat manzelske radovanky s kondomom

stanka2612
17. jún 2016

@denca2d wow krasne drzi a dviha hlavicku 🙂 to moj tak ani nahodou nedvihne,je to lenivec 😀

emilia25
17. jún 2016

@stanka2612 pri nasom stasti sa utrhne a uz ozaj mozem cakat 5.kedy si sme boli oslavavat vyrocie sobasa na chate tak sme si ich kupili.no a rano som spinila mala som asi ovulaciu vtedy no a o 2 tyzdne zas 2ciarky vtedy mal 3 syn. Mal rok ale dopadlo to presne ako teraz a po tyzdni prisla ms.

stanka2612
17. jún 2016

@pahu moj spi od desiatej a na prve kojenie vstava od stvrtej do piatej,v tomto intervale,cize naraz prespi 6-7 hodin...a nebudim ho,napriek tomu krasne pribera a dokina na poradni bola spoko...za mna: ja by som nebudila,par krat som skusila,spal pri tom a aj tak sa nenakojil...babo vie,kedy je hladne a na hlad sa zobudi 😀 aspon podla mna

A plesnive syry ja nejem 😀

stanka2612
17. jún 2016

@emilia25 tak potom len abstinencia 😀

18lula4
17. jún 2016

@pahu to je uplne uzasna vaha, mate viac ako my v 10 tyzdnoch 😀

emilia25
17. jún 2016

@stanka2612 no ved to.haha kdo to tolko vydzi.

18lula4
Autor odpoveď zmazal
18lula4
17. jún 2016

@gabuchah Minule sme tu riesili ze malu bolelo brusko z plnenej papriky, si spominala ze to moze byt aj z mleteho masa a tak sme si zas urobili ale bez papriky, iba gulky a brusko neboliiii 😊

denca2d
17. jún 2016

@stanka2612 ale ked je na brusku tak viac pozera do pravej strany..tak ho musim furt motivovat do lava..na chrbatiku nema problem ani s jednou stranou..neviem co to ma..bojim sa aby nemal skrateny sval..

denca2d
17. jún 2016

@pahu ja tiez nebudim v noci..treba sa vyspat ked cez den sa mojmu moc nechce🙂

siska122
17. jún 2016

@18lula4 nesmie byt ta rucicka co je vystreta, ci ta co je pod bruskom?

18lula4
17. jún 2016

@denca2d neboj, to je uplne normalne🙄

18lula4
17. jún 2016

@siska122 ta co je pod bruskom

emilia25
17. jún 2016

Moja alzbetka

denca2d
17. jún 2016

@18lula4 no dufam aj ja..le o doktorka vymysla ze na rehabilitacie ak sa to nezlepsi..pritom pekne toci hlavickou..

18lula4
17. jún 2016

@denca2d to je neskutocne! Moja tiez rada spi radsej na lavej strane, pritom otaca hlavickou krasne, je to yplne normalne! Vies, to uz je ta komercia, sa boja tak posielaju aj ked netreba

aber
17. jún 2016

@stanka2612 ahoj koľko má teraz malý? Lebo mi sme mali presne ten istý problém a skončili sme na neurológii s hypotoniou chrbtový svalov... Cvičíme vojta, 21 bude mesiac a už krásne si vytiahne ruky spod seba, nevytaca sa pekne pasie koníky... Takže cvičenie im len prospeje budú múdrejší

aber
17. jún 2016

@denca2d počuj čím skôr tým lepšie je začať cvičít, lebo ak neskoro podchyti dieťa, tak má motoricky vývoj posunutý

denca2d
17. jún 2016

@aber on ked lezi na chrbatiku tak kruti hlavickou krasne..len ked ho dam na brusko tak si kuka po svojom..teraz ho uz tyzden motivujem na vsetko z lavej strany a uz zacina na tom brusku otacat trosku hlavicku..verim ze to dame bez vojtovky...tej sa bojim..

stanka2612
17. jún 2016

@aber ahoj moj bude mat o tyzden tri mesiace...no budem to s nim cvicit,necg teda tu rucku vytiahne,snad to da a 27 ideme na poradnu tak sa na to spytam...

stanka2612
17. jún 2016

@denca2d 100% neviem,ale myslim,ze nie...

stanka2612
17. jún 2016

Inak baby mam otazocku...pri merani teploty v konecniku treba vzdy odratat 0,5 ci zalezi od teplomera?v navode teplomera som sa to nedocitala...dakujem