icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
17. jún 2016

@stanka2612 ano musis pol stupna odpocitat

siska122
17. jún 2016

@stanka2612 My ked sme bili v nemocnici, tak nam povedali, ze sa nema odpocitavat 0,5 ... treba odpocitat iba ak tesne pred tym isla stolica. A toto iste nam hovorili v porodnici.... Inak pri prvej dvere som vzdy odpocitavala...

aber
18. jún 2016

@stanka2612 my sme začali 4 dni pred 3 mesiacom a Dr povedala treba cvičiť, lebo nevie čo s rukami, vytáča sa, má slabé chrbtové svaly, treba čo najdlhšie nechať na brušku, ja som pre reflux nerobila, moja chyba a padala jej aj hlava, neudrzala ju.... Teraz krásne udrží, už len málo vytáča, ruky vyťahuje. Ja by som hneď riešila, dlho som to mojej Dr hovorila, že sa mi to nezdá a nakoniec som mala pravdu

aber
18. jún 2016

@denca2d nemusíš sa jej báť tá len prospeje prekrvi aj mozog a také deti sú veľmi múdre a neraz predbehnú rovesníkov. Aj ja som plakala, že musíme cvičiť a teraz ani nie po mesiaci, že ako jej to pomohlo, tak som šťastná, že sa podchytila včas. Ináč by mala motoricky vývoj spomalený a pozadu. My cvicime v tetis a tam majú termíny ku Dr až na september, teraz si predstav, že máš nejaký problém a objednajú ťa keď má pol rok.... Skús zapnúť farm song nám aj to pomohlo 😊

denca2d
18. jún 2016

@aber farm song?ktory myslis?🙂

aber
18. jún 2016

@denca2d daj do googla farm song a tam sú zvieratá ☺

denca2d
18. jún 2016

@aber to som dala..len som si nebola ista ci je to ono..dakujem☺

aber
18. jún 2016

@denca2d nemáš začo, ☺

stanka2612
18. jún 2016

@aber @18lula4 tak dnes sa mu tu rucku podarilo vybrat 👍👍👍🙌🙌🙌 tak trenujeme dalej a dufam,ze to nebolo "nahodne" 🙂

18lula4
18. jún 2016

@stanka2612 ale ide to tazko este ze? Ja som stale optimistka, nastastie to mozem porovnavat s vami kedze ste narodeni vtedy kedy my...az na to, ze vy nie ste nikde odborne sledovani a ste ok a u nas stale vymyslaju!

lenadka
18. jún 2016

@aber vieš mi popísať aké cviky cvičíš s malou?

aber
18. jún 2016

@lenadka ajoj máme viac ja doma 3 a rehabilitačná ďalšie dve ktoré neviem, leží na chrbte a vedľa tej priehlbinky sternum asi 1 centimeter sa musí 3 min mierne tlačiť a držať tú ruku v predlakti a musí si dvíhať nohy, striedať strany potom je na boku, na strane ktorej leží má vystretu ruku, druhú má pozdĺž tela, ty sa na nu opries bokom aby tú ruku mala vystretu a svojou rukou jej dvihnes nohy a ďalšou rukou -prstom jej tlačis bedrový kĺb to sa cvičí minútku, ďalšie na bruchu jedna ruka pozdĺž tela, druhá v pravom uhle pokrčené aby lakeť bol v úrovni ucha, držíš jedno predkolenie a druhou vykopava..
Kukni na YouTube, deti preto plaču, lebo sú branene v pohybe,

stanka2612
18. jún 2016

@18lula4 hej ide nam to tazsie a chvilu to trva,ale hlavne,ze nam to ide 🙂 a vam tiez,co je super 👍 a to pritom aj tvoja aj moj su prenasani

emilia25
19. jún 2016

Vcera som konecne vyuzila klokanku na vylete v zoo bojnice.bolo krasne ale ta niekolko metrova rada na zamok joj 3hod by sme tam stali.tak sme tam neboli.no dalsia zoo bude predsa len lesna vzdy tam maju nieco nove a krasne.

denca2d
19. jún 2016

@emilia25 kde ste boli v bojniciach?my sme boli tiez🙂ja som tam skoro kazdy den na prechadzke s malym..

emilia25
19. jún 2016

@denca2d hej v bojniciach.chceli sme trosku zmenu do lesnej chodime stale ale vzdy tam nieco nove.ta v bojniciach ani wc som tam dlho nevidela.a jedlo nic moc polievky som tam vobec nevidela v lesnej toho maju na vyber viac.a same stanky nahracky.a s tym hradom to tiez boh vie ako nevymysleli vobec sa to nehybalo len ta rada sa rychlo zvecsovala.

denca2d
19. jún 2016

@emilia25 no to je tam tak stale veru..

emilia25
19. jún 2016

@denca2d ty ludia tam musia stat hadam od 5 rana aby boli medzi prvymi.ale to mozno aj pre ten rozpravkovy bal co je tam teraz.tie postavicky sa mi veru lubili bolo to take pekne.ale cesta priserna chalani sa mi skoro v aute povracali.same ostre zakruty priserne co si.no ale mala ta mi v tom klokanku prespala skoro cely den.ani hlad ju netrapil.

denca2d
19. jún 2016

@emilia25 tak super..moj cez den tak po pol hodinke spi..zajtra budem mat uz aj ja nosic na skusku..som si pozicala..tak uvidim ci ten moj krpec v tom bude chciet byt..v satke sa mu paci len teraz sa v nej varime..v nej vie prespat aj 3 hodiny cez den..

emilia25
19. jún 2016

@denca2d no je to super vec.ja som si to kupila hlavne na tieto vylety kocik sa nam uz do auta nezmesti.ale ked bude vecsia tak ju supnem do sportoveho ten sa da pekne zlozit spolu a da sa za sedacky je tam este trosku vole tak sa tam zmesti.

aber
19. jún 2016

@emilia25 klokanku nieeeeee, rýchlo vymen, lebo dieťa nie je podsadene ale visí za rozkrok

emilia25
19. jún 2016

@aber ale ja to nepouzivam kazdy den.a ano sedi vtom ale kym sa zas takto niekde vyberieme uz bude sediet a uz v tom sportvom kociku.

emilia25
19. jún 2016

@aber visi nie sedi

emilia25
19. jún 2016

@aber toto bolo 2 krat co som ju v nej mala.prvy krat som ju v tom mala slabu pol hodinku.a teraz som ju mala tak na tesno ze bola cela na mne a mala som stale taky reflex ze som ju ako keby stale drzala pod ritku.to bola kupa fakt len na taketo turisticke vylety.

aber
19. jún 2016

@emilia25 ja len kôli tomu že aby sa dobre klbiky vyvíjali, tak musí mať kolienka vyššie ako zadocek a pri klokankach visia nozicky za rozkrok, ja len v dobrom radím

emilia25
19. jún 2016

@aber ja viem.len naozaj bola v tom len 2 krat.je to aj zaber na krize a chrbat nepouzivala by som to kazdy den.ja ho mam doma uz od aprila a naozaj len na tieto prilezitosti.mala mi vtom prespala cely vylet ani hlad ju netrapil a hlavicku mala ulozenu na mojich prsiach cela bola takto nacapena na mne co som ju mala tak zatiahnutu.

gabuchah
19. jún 2016

@emilia25 keď uzklokanku, nejakým satkom jej podopri nožičky, aby jej neviseli a celá váha vlastne nebola cez chrbatik...

emilia25
19. jún 2016

@gabuchah ja to uz asi ani nepouzijem.kym mi sa niekam tak to vyberieme na takuto turu to uz bude pekne sediet.sice chcem ist este do besenovej ale tam uz to nepotrebujem.

vierkal
20. jún 2016

@siska122 klasicku medenu danu