icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
23. jún 2016

@jarkajozo skus mu aj počas noci tekutiny dávať... Po cipku by mala teplota klesnúť aj bolesti...
Držím palce nech teplota klesne..
Inak, sa divím.. V takomto horku vonku očkovať? To pri následnej teplote moc asi nepomôže..
Zajtra bude lepšie 🙂

stanka2612
24. jún 2016

@gabuchah @jarkajozo

Baby nas caka ockovanie v pondelok a tiez som zvedava,ako to maly zvladne...mam kupene paralenove cipky keby nahodou a planujem mu ten vpich hned chladit...mam aj octanovu mast...tak verim,ze to dame 🙂

Jarka,ako ste zvladli noc?uz je lepsie?

jarkajozo
24. jún 2016

@stanka2612
@gabuchah dakujeme krasne spinkal aj papal teplota klesla a teraz uz ziadna nieje ☺ nam cipky doktorka neodporucala ze je este malinky tak uvidime zatial super dufam ze to tak ostane ☺ chladit si nozky nedal plakal sa zlakol studeneho ☺ v noci som mu nasilu davala vodicku pil po troske ☺ sikulka zvladol to a uz sme naspat v tom beznom stave usta sa mu nezavru 😄

jarkajozo
24. jún 2016

@denca2d dakujeme uz je super ☺ taky bol mojkaci vcera len by sa tulil a vecer sme uz museli ist von bol velmi nervny ze musi byt doma tak okolo 19 ked zaslo slniecko sme sly von

lenadka
24. jún 2016

Teraz je to úplne hrozné ísť s tými pidítkami von, hlavne ak tu nieje žiadny park a čo sme mali ulicu v dedine pri riečke kde boli vysadené vysoké ihličnany, tie pred 2 rokmi vyrúbali a prisámfakt tu nie je kde sa po tieni prejsť, všade úpek, ráno mi vstáva okolo 8-9.00 kým sa prebalíme, nakŕmime, pocvičíme je 10.00 čas ísť spať, ale dať ho von nehrozí vonku dusno, tak až poobede alebo neskoro večer keď by som už mala behať okolo starších-večera, sprcha...idem s ním von a baby sa učia samostatnosti 😅

denca2d
24. jún 2016

@jarkajozo no verim ze mu bolo este aj teplo chudacikovi..my sme boli 7.6 na ockovani vtedy nebolo este nastastie tak teplo
@stanka2612 ja som si kupila v lekarni 2 geloce vankusiky..mala som ich v mrazaku a podchvilou som mu ich prikladala ale zabalene do plienky aby nemal sok z toho studeneho..

pahu
24. jún 2016

Dievcata, dnes 11 tyzdnov ;) a ako sa vam dari bojovat s teplom? Ja som dopoludnia postavila altanok....cez den uz len vnutri..

18lula4
24. jún 2016

@stanka2612 my ockujeme v utorok 😋

18lula4
24. jún 2016

@pahu my zvladame teplo tak ze pijeme kazdu hodinku, inak najradsej by bola mala hola😂😁 a v noci spime cca od 20.00 do 4.30( unava z tepla uplne totalne, cez den spava max.po hodke, potom prespi krasne celu noc. A od 5 potom do 8.30 krasne spi, potom uz pocvicime a vrhame sa do dalsieho horuceho dna. Chudiatka tie deticky sa az lepia...a v noci len body s kratkym rukavom ma😊

stanka2612
24. jún 2016

@18lula4 @pahu @lenadka

My tie tepla tiez zvladame len v nutri alebo v tieni na terske 🙂 castejsie mi pije z prsa,cca kazde dve hodky...dnes spal len pol hodinu doobeda a poobede hodinu a pol od jednej do pol tretej,tak som s nim isla k susede do bazena (on v tieni spal a my sme sa kupali) a samozrejme ze som skoncila cela spalena auuu 😀 tak sa natieram kremom po opalovani 😀 😀

stanka2612
24. jún 2016

Takto pasieme my 🙂 uz pri tom nereve o dusu ale sa smeje 👍👍👍

stanka2612
24. jún 2016

@jarkajozo vidis a mne zasa na pohotovosti doktorka len tie paralenove cipky odporucala pri teplote...sranda 100 doktorov a kazdy inak vravi...

jarkajozo
24. jún 2016

@stanka2612 sak toto ahh ja iz aj zufala budem kazdy daco ine no hlavne ze sa uz ma dobre a je to zase moj Adamko ☺ ....my to teplo znasame celkom dobre ideme von doobedu a potom ku veceru doktorka nam povedala ze ho mozem dat aj do bazenika ale vodu musim dat vzdy cerstvu a teplejsiu z vodovodu tak som dnes kupila bazenik so strieskov a zajtra ked mi budu pluca vladat nafukam 😄 Adamko sa velmi rad kupka a v tom teple davam dva krat pred obednym spankom a pred vecernym do vanicky ☺ spinkame uz len v bodach s kratkym rukavom ..

nikussska123
24. jún 2016

Ahojte mamulky tak vasi drobcekovia uz len v kratkom body buskaju? A nozky maju tirz hole? Ja som dala mojej pyzamko ale chudatko asi jej v tom neni uz dobre len som sa bala aby jej zas nebolo zima v noci lebo sa odkopava ...

jarkajozo
25. jún 2016

@nikussska123 ano moj v kratkom body a pozozky kolienka a stehienka hole a prykrity dekou ked sa odkope hned prykrivam ...a ktomu mame uz aj vetrak celu noc otvoreny..budi sa casto ked mu je horuco

stanka2612
25. jún 2016

@jarkajozo aj my spime uz len v body s kratkymi rukavmi,no moj je zvyknuty spat na noc v perinke...vcera som skusala navolno a nevedel zaspat,dala som do perinky a hned tvrdy...no v tomto teple sa v nej poti chudak...

jarkajozo
25. jún 2016

@stanka2612 my do perinky nevojdeme uz dva mesiace 😆 este aj na krstinach ju vykopal 😄 horuco im je a teraz spinka len v peluske a taha uz dva a pol hodiny

denca2d
25. jún 2016

@jarkajozo boze ze 2 hodiny..take ja cez den nepoznam..moj ma budik nastaveny na 30 min😁

stanka2612
25. jún 2016

@denca2d aj moj 😉 no dnes prekvapuje trha rekordy,dava uz hodinu a stvrt,od pol druhej spi,uz bol na kasu,toto teplo mu nerobi dobre...

stanka2612
25. jún 2016

@jarkajozo aj moj uz odtial napoly trci,aj nohy mu uz z nej trcia,no vidis,zaspi mi iba v perinke na noc...vcera som skusala ten tenky spaci vak namiesto perinky a nic...prehadzoval sa az dokym som ho nedala do perinky a za pol minuty bol tuhy 😀

gabuchah
25. jún 2016

Baby aké dávate umelé mlieko? Ja stále odstrekujem, malá nechce ani hipp ani france lait, vypluva aj keď je hladná a už ju moc neoklamem ani v noci.. Nechcem prejsť na umelé, iba občas na dojrmenie.. Za 3hodiny vytiahnem cca 100vku a to je malo už pre ňu.. Tak rozmýšľam či skúsiť nutrilon alebo sunar premium

denca2d
25. jún 2016

@stanka2612 no to u mojho cez den nehrozi..max co dal bola hodinka🙂 teraz mu idu zubky tak je mrzuty furt..

jarkajozo
25. jún 2016

@denca2d my rano vstaneme okolo 8 po dvoch hodkach da 20min spanok potom o 12 da spanok trojhodinovi a ta zas po dvoch hodkach dvacat minutovku a tak kupeme a spat az do rana v noci sa mu budi az nad ranom cca o 4 a spi dalej po mliecku

@gabuchah ja som davala bebu nerobila dobre tak som presla na sunar premium len zbytocne drahy pisala som do sunaru na rozdiel medzi premium a comlex a tak som presla na complex a super

skarabubu
26. jún 2016

@jarkajozo Aj moj tak spí,kvoli tomu horku.Dnes v noci som mala celé okno otvorené.Aj tak bol hic.Dnes cez den som ho mala jen v bodinku a ponožky.Asi bude jak já nesnášet horka.

gabuchah
26. jún 2016

@jarkajozo a je medzi tým rozdiel?

mt5
26. jún 2016

@gabuchah Ahoj my sme prešli na Nutrilon1 a nemá s tým žiadny problém. Tiež už mám málo mliečka, zatiaľ si nevyberá papá aj z prsníka aj umelé ani bruško ju z neho nebolí. Skús ale každé dieťa je iné.

gabuchah
26. jún 2016

@mt5 vraj ten modrý nutrilon je sladký.. Nad ním som rozmýšľala... U nás niekto je problém s bruškom ale aby ho vôbec vypila - chuť asi a konzistencia... Tak odsavam každé 2-3hidiny a ideme na doraz.. Len je to fuška...
Ak mám málo, vyskúšaj moringu alebo ricinus comunis, ručnú je homeopatikum, nám pomohlo a teraz idem ešte Costi vyskúšať, vraj to je super na tvorbu, aké treba vždy všetky mlieko vytiahnuť

skarabubu
27. jún 2016

@gabuchah No viem aká je to fuška.Já odstrekujem od 3týdne.Moj nemohol u kojení dýchat,lebo má stridor.A už tež jedu na doraz s tím mliečkom.Včera som mu musela dát jednu dávku sunaru.Ale v stredu idem k doktorke a vypítam si recept na nutrilon AR.Zjistili mu silný reflux na gastru,zatím mu dávám Nutriton do mojho mliečka na zahuštěnie,ale pak bude jednodušší mu dávat ten AR Nutrilon.No doufám,že ho bude dobre znášat.

stanka2612
27. jún 2016

Baby ockovanie mame za sebou,nastastie,zatial je vsetko v poriadku,maly je pokojny,teploku nema,usmieva sa,tak verim,ze uz nic nepride,aj ked este su len styri hodiny od ockovania...

Inak ma uz tri mesiace,6300kg,67cm,velky chalan je z neho 😀

18lula4
27. jún 2016

@stanka2612 ach jo, nas to caka zajtra. Este ze sa trooosku ochladilo, budu to lepsie znasat☺ ako pokracujete na brusku? Vytahuje hned rucicku spod bruska ci este to trva? A kolkatky pouzivate plienky? My uz asi 3 tyzdne trojky, no este sa mi vzdy rano prekaka ( sranda ze len rano, nuz tazky naklad po noci 😂) tak som zvedava kolko budeme zajtra vazit.