Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612
@gabuchah dakujeme krasne spinkal aj papal teplota klesla a teraz uz ziadna nieje ☺ nam cipky doktorka neodporucala ze je este malinky tak uvidime zatial super dufam ze to tak ostane ☺ chladit si nozky nedal plakal sa zlakol studeneho ☺ v noci som mu nasilu davala vodicku pil po troske ☺ sikulka zvladol to a uz sme naspat v tom beznom stave usta sa mu nezavru 😄
Teraz je to úplne hrozné ísť s tými pidítkami von, hlavne ak tu nieje žiadny park a čo sme mali ulicu v dedine pri riečke kde boli vysadené vysoké ihličnany, tie pred 2 rokmi vyrúbali a prisámfakt tu nie je kde sa po tieni prejsť, všade úpek, ráno mi vstáva okolo 8-9.00 kým sa prebalíme, nakŕmime, pocvičíme je 10.00 čas ísť spať, ale dať ho von nehrozí vonku dusno, tak až poobede alebo neskoro večer keď by som už mala behať okolo starších-večera, sprcha...idem s ním von a baby sa učia samostatnosti 😅
@jarkajozo no verim ze mu bolo este aj teplo chudacikovi..my sme boli 7.6 na ockovani vtedy nebolo este nastastie tak teplo
@stanka2612 ja som si kupila v lekarni 2 geloce vankusiky..mala som ich v mrazaku a podchvilou som mu ich prikladala ale zabalene do plienky aby nemal sok z toho studeneho..
@stanka2612 my ockujeme v utorok 😋
@pahu my zvladame teplo tak ze pijeme kazdu hodinku, inak najradsej by bola mala hola😂😁 a v noci spime cca od 20.00 do 4.30( unava z tepla uplne totalne, cez den spava max.po hodke, potom prespi krasne celu noc. A od 5 potom do 8.30 krasne spi, potom uz pocvicime a vrhame sa do dalsieho horuceho dna. Chudiatka tie deticky sa az lepia...a v noci len body s kratkym rukavom ma😊
My tie tepla tiez zvladame len v nutri alebo v tieni na terske 🙂 castejsie mi pije z prsa,cca kazde dve hodky...dnes spal len pol hodinu doobeda a poobede hodinu a pol od jednej do pol tretej,tak som s nim isla k susede do bazena (on v tieni spal a my sme sa kupali) a samozrejme ze som skoncila cela spalena auuu 😀 tak sa natieram kremom po opalovani 😀 😀
@jarkajozo vidis a mne zasa na pohotovosti doktorka len tie paralenove cipky odporucala pri teplote...sranda 100 doktorov a kazdy inak vravi...
@stanka2612 sak toto ahh ja iz aj zufala budem kazdy daco ine no hlavne ze sa uz ma dobre a je to zase moj Adamko ☺ ....my to teplo znasame celkom dobre ideme von doobedu a potom ku veceru doktorka nam povedala ze ho mozem dat aj do bazenika ale vodu musim dat vzdy cerstvu a teplejsiu z vodovodu tak som dnes kupila bazenik so strieskov a zajtra ked mi budu pluca vladat nafukam 😄 Adamko sa velmi rad kupka a v tom teple davam dva krat pred obednym spankom a pred vecernym do vanicky ☺ spinkame uz len v bodach s kratkym rukavom ..
Ahojte mamulky tak vasi drobcekovia uz len v kratkom body buskaju? A nozky maju tirz hole? Ja som dala mojej pyzamko ale chudatko asi jej v tom neni uz dobre len som sa bala aby jej zas nebolo zima v noci lebo sa odkopava ...
@nikussska123 ano moj v kratkom body a pozozky kolienka a stehienka hole a prykrity dekou ked sa odkope hned prykrivam ...a ktomu mame uz aj vetrak celu noc otvoreny..budi sa casto ked mu je horuco
@jarkajozo aj my spime uz len v body s kratkymi rukavmi,no moj je zvyknuty spat na noc v perinke...vcera som skusala navolno a nevedel zaspat,dala som do perinky a hned tvrdy...no v tomto teple sa v nej poti chudak...
@stanka2612 my do perinky nevojdeme uz dva mesiace 😆 este aj na krstinach ju vykopal 😄 horuco im je a teraz spinka len v peluske a taha uz dva a pol hodiny
@denca2d aj moj 😉 no dnes prekvapuje trha rekordy,dava uz hodinu a stvrt,od pol druhej spi,uz bol na kasu,toto teplo mu nerobi dobre...
@jarkajozo aj moj uz odtial napoly trci,aj nohy mu uz z nej trcia,no vidis,zaspi mi iba v perinke na noc...vcera som skusala ten tenky spaci vak namiesto perinky a nic...prehadzoval sa az dokym som ho nedala do perinky a za pol minuty bol tuhy 😀
Baby aké dávate umelé mlieko? Ja stále odstrekujem, malá nechce ani hipp ani france lait, vypluva aj keď je hladná a už ju moc neoklamem ani v noci.. Nechcem prejsť na umelé, iba občas na dojrmenie.. Za 3hodiny vytiahnem cca 100vku a to je malo už pre ňu.. Tak rozmýšľam či skúsiť nutrilon alebo sunar premium
@stanka2612 no to u mojho cez den nehrozi..max co dal bola hodinka🙂 teraz mu idu zubky tak je mrzuty furt..
@denca2d my rano vstaneme okolo 8 po dvoch hodkach da 20min spanok potom o 12 da spanok trojhodinovi a ta zas po dvoch hodkach dvacat minutovku a tak kupeme a spat az do rana v noci sa mu budi az nad ranom cca o 4 a spi dalej po mliecku
@gabuchah ja som davala bebu nerobila dobre tak som presla na sunar premium len zbytocne drahy pisala som do sunaru na rozdiel medzi premium a comlex a tak som presla na complex a super
@mt5 vraj ten modrý nutrilon je sladký.. Nad ním som rozmýšľala... U nás niekto je problém s bruškom ale aby ho vôbec vypila - chuť asi a konzistencia... Tak odsavam každé 2-3hidiny a ideme na doraz.. Len je to fuška...
Ak mám málo, vyskúšaj moringu alebo ricinus comunis, ručnú je homeopatikum, nám pomohlo a teraz idem ešte Costi vyskúšať, vraj to je super na tvorbu, aké treba vždy všetky mlieko vytiahnuť
@gabuchah No viem aká je to fuška.Já odstrekujem od 3týdne.Moj nemohol u kojení dýchat,lebo má stridor.A už tež jedu na doraz s tím mliečkom.Včera som mu musela dát jednu dávku sunaru.Ale v stredu idem k doktorke a vypítam si recept na nutrilon AR.Zjistili mu silný reflux na gastru,zatím mu dávám Nutriton do mojho mliečka na zahuštěnie,ale pak bude jednodušší mu dávat ten AR Nutrilon.No doufám,že ho bude dobre znášat.
Baby ockovanie mame za sebou,nastastie,zatial je vsetko v poriadku,maly je pokojny,teploku nema,usmieva sa,tak verim,ze uz nic nepride,aj ked este su len styri hodiny od ockovania...
Inak ma uz tri mesiace,6300kg,67cm,velky chalan je z neho 😀
@stanka2612 ach jo, nas to caka zajtra. Este ze sa trooosku ochladilo, budu to lepsie znasat☺ ako pokracujete na brusku? Vytahuje hned rucicku spod bruska ci este to trva? A kolkatky pouzivate plienky? My uz asi 3 tyzdne trojky, no este sa mi vzdy rano prekaka ( sranda ze len rano, nuz tazky naklad po noci 😂) tak som zvedava kolko budeme zajtra vazit.

@jarkajozo skus mu aj počas noci tekutiny dávať... Po cipku by mala teplota klesnúť aj bolesti...
Držím palce nech teplota klesne..
Inak, sa divím.. V takomto horku vonku očkovať? To pri následnej teplote moc asi nepomôže..
Zajtra bude lepšie 🙂