icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
29. jún 2016

@denca2d suhlasim mne sa to paci ☺ super napad na miesto

stanka2612
29. jún 2016

@18lula4 no ja som to vcera skusila za tie rucky a tiez este hlavicka prepadavala aj ked snaha o udrzanie tam bola 😀 ale tak mozno v tvojom pripade pre ten tazky porod dokina radsej pockala...inak podla mna to vobec nevadi, vela mamiciek dava cielene ockovat neskor...nic jej neutecie 😉

stanka2612
29. jún 2016

@denca2d @pahu @jarkajozo

Kludne moze byt je to pekne miesto,no nebude to pre vychodniarky prilis daleko?predsa len trenciansky kraj...co tak nejaky stred?napr banska bystrica? Ale v principe ja dojdem kamkolvek a kedykolvek nakolko ja urcite s tak malym babom nejdem tento rok na dovcu nikam,max tak na vikend niekde na slovensku

aber
29. jún 2016

@18lula4 keď bude na brusku, tak si bude precvičovať chrbtové svaly aj ruky, ináč budete rehabilitovať ako my, ja som veľmi málo dávala a tak sa my to vypomstilo

18lula4
29. jún 2016

@aber ja som ju praveze davala na brusko od 1 mesiaca a krasne drzi hlavicku. Aj neurologicka ukazala ako cvicit nozicky- iba taka klasika skrcit vystriet zabka, rucicky hore dole do bokov, vytahovat za rucicky a davat na brusko. Takze to jej ide fajn. Neviem no tazko povedat. Ale kamoska rodila zas predcasne o 3 tyzdne a zrovna dnes som ju stretla a povedala ze im tiez 2x presuvali ockovanie. Kazdopadne ju to neminie a este aj krv nam idu v septembri brat, to uz teraz som na prasky. Baby robili vasim drobcom kontrolne odbery od porodu?
@stanka2612

stanka2612
29. jún 2016

@18lula4 ja musim doniest najblizsie moč maleho na vysetrenie ale krv mu este nebrali,len z nozicky na taky papier na prvej poradni

denca2d
29. jún 2016

@18lula4 mojmu robili odber krvi len kvoli zltacke..aj to mu dopichala doktorka celke zapastie co sa do zili trafit nevedela..maly mal celu rucku modru..inak nic zatial..

gabuchah
29. jún 2016

@skarabubu ricinus kúpiš v lekárni a Costi predpisuje obvodak alebo pediater, ja zohnala na čierno od báb, aké rozbehla som laktaciu vďaka 2-3h idsavaniu...
Costi totiztonie sú vyhradené priamo na kojenie, precitaj i nich

gabuchah
29. jún 2016

Baby a načo ich nútiť na bruško dávať? Skúste najskôr na svoje brucho.. Moja nechcela a až teraz je s tým v pohoda.. Každé 👶 je iné, načítal ich nútiť sú to samostatné bytosti a to ze 😷 povie... To na slovo netreba počúvať, ved máte svoje inštinkty vyvinuté...
Ani o vigantole žiaden doktor neupozornil

18lula4
29. jún 2016

@stanka2612 ano to na ten papierok robia asi kazdemu ked ides na prvu poradnu, teda hned ked ta prepustia z porodnice..moc mame doniest az keby bola teplota nad 38st. inak ee
@denca2d krv sa berie zo zapastia? ja ze z hlavicky???

@gabuchah ano Gabi, presne toto som robila a aj robim. Aj ked grgame, dam si malu na svoje brucho a pochvilke krasne grgne, lenze podla lekarov to je malo, lebo si tym necvici rucky, potom sa doktori stazuju ze dieta v 3mes. nevie vybrat rucku spod brucha ked je na brusku a nevie sa samo drzat na laktoch a predlakti! slak ma ide trafit z ich tabuliek! a potom ta len posielaju kade tade 😠 😠

denca2d
Autor odpoveď zmazal
stanka2612
29. jún 2016

@denca2d wow jake vlasy 😍

18lula4
29. jún 2016

@denca2d kraaaasny😘

denca2d
29. jún 2016

@18lula4
@stanka2612 no ked som rodila tak doktorka nevravela ze vidim hlavicku ale vidim vlasy😆

jarkajozo
29. jún 2016

@stanka2612 premna s vychodu to daleko nieje za vami aj do bratislavy prideme ☺ aspon si urobime vylet s tatikom a adamenkom ☺

gabuchah
29. jún 2016

@denca2d Ten je úžasný 🙂 to má máloktoré mimi také páčo

gabuchah
29. jún 2016

@18lula4 lula, kašli na nich aj na ich tabuľky a celý hlúpy systém... Mne keď sa pýtala tak som povedala ze sa jej to zatiaľ nepáči a nebudem ju nútiť.. A hotovo.. Starší trebárs najskôr chodil až potom sa naučil po 4lozit... Malá bude mať 4a až teraz sa zdvihne na rucickach keď je na brušku... Ako môžu všetky deti zanormovat, nechápem... Ide ma urvat z toho...

gabuchah
29. jún 2016

@18lula4 inak nám brala doktorka krv v mesiaci a zo zápästia automaticky

pahu
30. jún 2016

Nam nebrali krvicku vobec, ani na papierik. Len posledny den v porodnici z paty na screening ;)

jarkajozo
30. jún 2016

@pahu nam len cukor v porodnici dvakrat koli tomu ze bol velky ale inam tiez zatial u lekarky nic ani nespominala ze by trebalo hmmm...

18lula4
30. jún 2016

@pahu no ved z paty je na ten papierik na screening😆

18lula4
30. jún 2016

@gabuchah odkial myslis ze vezmu nam? Nk ja tam asi skolabujem za nu ak z hlavicky. Kamoska ma syna januaroveho a ked ho dala na brusko 2x jej odpadol. Tak mu brali krv z hlavicky a ze ma malo kyseliny listovej, berie lieky a v auguste ide na kontrolne odbery

18lula4
30. jún 2016

@stanka2612
@denca2d taaak dievcata, my uz rucicku spod bruska vyberame excelentne. Do minutky je rucka von😘

lenadka
30. jún 2016

@18lula4 ani môjho neočkovala, včera sme boli v poradni, presne pre toto, že trošku zaostáva v pasení, pästičky sú často pevne zovreté a nakláňa ho do jednej strany, tak sa vyjadrila, že by mu pomohli rehabilitácie a na tie potrebuje vyjadrenie od neurológa. No povedala, že jej sa zdá, že o čo sa narodil skôr tie tri týždne, že presne to sedí, že ak to odrátame, tak robí všetko ako má s mini nedostatkami, že nás len klame telom, lebo je velikánsky, váži 6830g a 66cm, teda už zdvojnásobil pôrodnú hmotnosť a svaly nestíhajú rastu. Poradňu nám dala až po neurológií, na ktorú mi dali najskorší termín 23.8.!!! takže ešte neskôr ako vám. 😝

18lula4
30. jún 2016

@lenadka vy este mate zovrete pasticky? My uz nie, to chvalila ze je ok, len ta hlavicka este prapadava. Oni si davaju zvlast pozor na tieto bud predterminove al.poterminove deti. Nic im neujde, dobre su..sikovne. My mame dilemu kolkatky plienky pouzivat kedze aj 2 aj 3 prekaka. Vyskusala som uz papmers vsetkeho druhu, zelene, oranzove, zlate. Dokovxa aj tescovacke a nic nesedi...z lidla su katastrofalne. Ake pouzivate vy?
@stanka2612
@denca2d

denca2d
30. jún 2016

@18lula4 ja pouzivam uz dlho vel.3 a mame DADA polske..su perfektne ako pampers len o polovicu lacnejsie..vraj ich vyraba ten isty zavod v polsku..objednavam ich tu cez konika

lenadka
30. jún 2016

@18lula4 už ich otvára tie pästičky, ale stačí malé rozčúlenie, alebo niečo čo sa mu nepáči, napr. obliekanie a je celý v kŕči, koľko krát mám problém mu ich umyť čo ich zatne a basta, plienky máme 3-ky už dlhšie, bella happy mi zatiaľ ani raz neprekakal, precikal 2x ale to mal do rána do 5-tej tú plienku a tak zvláštne ju precikal že hore na páse??? 2x takto a neviem tomu prísť na koreň ako sa mu toto podarilo 😀 aj tesco sovičkové3-ky sú v pohode, lidlové a dm-kové nás hlboko sklamali.

18lula4
30. jún 2016

@lenadka tesco sovickove su super ale prekaka, byskusam tie bella happy😊

stanka2612
30. jún 2016

@18lula4 ja pozivam pampers ale nie som spokojna,len my sme ich vela podostavali,ja som od narodenia maleho plienky este nekupila 😀 ale ked dominam,chcem vyskusat babylove z dm,vraj su super

stanka2612
30. jún 2016

@jarkajozo tak potom mozu byt aj tie Bojnice 🙂 este najst vhodny termin