icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
30. jún 2016

@stanka2612 ja som s babylove nebola spokojna..maly ich za hodinu precural..tak isto aj z lidlu..

denca2d
30. jún 2016

@stanka2612 ja mozem kedykolvek🙂

stanka2612
30. jún 2016

@denca2d tak potom neviem,bo pampers su cele nah...o 😀

stanka2612
30. jún 2016

@denca2d ja tiez 😀

skarabubu
30. jún 2016

Ahojte kočky chci se zeptat na reakce vašich drobcov na očkovánie..Včera malého očkovali do obou nožiček.Včera bol v poho a dnes to má červené a od rána teplotu 37,5 po odečtení.A celý den proplakal až před chvilkou zaspal.

denca2d
30. jún 2016

@stanka2612 tak ak sa stretneme dam ti vyskusat tie polske DADA..fakt su prijemne na dotyk a aj to zapinanie je super..stoja 8.5eur 64ks a 9.5eur 64ks..samozrejme plus postovne..ale ked objednam viac baleni tak je to fajn aj tak..ja uz ine nechcem😀 este minam nasilu sovickove z tesca..

denca2d
30. jún 2016

@skarabubu my sme nemali ani teplotu ani opuch..o mesiac nas caka dalsie ockovanie tak dufam ze opat to bude bez problemov..ja som mu tie miesta chladila takym vankusikom gelovym...mala som ho v mrazaku.. skus mu to natret octanovou mastou a s niecim mu to chlad..zajtra uz bude v poriadku uvidis..

18lula4
30. jún 2016

@stanka2612 tak to mas supeeer, prakticky darcek ste podostavali😆😎suhlas ze pampers nie su vobec take vynikajuce ako ich prezentuju. Skoda. Dalsi marketingovy tah. Tiez som pocula o tych z dm ze su super, minule som ich aj obzerala, no nakoniec som ich nevzala. Nevadi- nabuduce😄

denca2d
30. jún 2016

Dievcata aky sportovy kocik planujete kupit pripadne uz mate?lebo ja mam 3kombinaciu ale idem ju posunut kamoske, caka mimino v oktobri..tak chcem kupit nejaky poriadny kocik..poradte😊

skarabubu
30. jún 2016

@denca2d chladila som mu to kapesníkama,však doufám že zajtra bude dobre.

stanka2612
30. jún 2016

@denca2d super tesim sa a jasne,ze sa stretneme 🙂

18lula4
30. jún 2016

@denca2d kde ich kupujes? Citala som o nich recenzie a kazda mamicka ich chvali, tak by som vyskusala 🙂

stanka2612
30. jún 2016

@skarabubu my sme v ten den masli 38,3 a place,ale na druhy uz bolo vsetko ok 😀 drzim palce a ja som na vpichy davala octanovu mast

18lula4
30. jún 2016

@denca2d teda ktore dom chcela napisat kupujes? Tie s cervenym obalom premium?

denca2d
30. jún 2016

@18lula4 mam comfort plus a comfort premium..zobrala som si na skusku oboje..rozdiel je len ten ze jedny su hrubsie..takze kludne stacia tie tensie premium..tie sa vyrovnaju pampers prenium..kupujem ich od katuska_za ..ma sukromnu skupinu

gabuchah
30. jún 2016

@18lula4 Bella happy sú fajn, má ich máme, objednaj cez bambino viac a budeš mať poštovné zdarma,minule nám poslali darček hrkalku a naposledy 2vlhcene vreckovky.. A pampersy tam.vyjdú lacnejšie oveľa, iba kúsok drahšie ako happy

gabuchah
30. jún 2016

@skarabubu daj mu hlavne octanovku...
A ja by som.dávala aj od bolesti...celé telo ich boli a býva až opuch mozgu, prečo tak plačú.. Zajtra by malo byť lepšie.. Držte sa...
Pri chalanoch 8-9rokov dozadu mi tak poradili, na hrubo octan, gazu a odviazať...
Chudatko ☹
Stále niekedy váham že aj ja zaockujem ale keď vás čítam baby, všetko odvaha má prechádza... ☹

aber
30. jún 2016

@lenadka budete určite cvičiť, ak máš niekoho známeho na rehabilitácii utekaj, tam, my sme najpr mali rehabilitáciu a keď sme cvičili, tak som išla na neurológiu

yogalita
30. jún 2016

@skarabubu My ockovanie oddialime. Aj prvu dcerku som dala zaockovat prvy krat az na 8 mesiacov a znasala to dobre. Zili sme chvilu v Japonsku a tam sa zacina ockovat az po dovrseni 2. roku. Potom sa organizmus s tym svinsvom co je vo vakcinach vysporiada lepsie. Nie som proti zakladnemu ockovaniu, ale zdielam nazor ze ockovat deticky uz v 3. mesiaci je skoro. My si aj teraz pockame, kym druha dcerka bude mat aspon 8 mesiacov.

18lula4
1. júl 2016

@denca2d dakujeeem😊

18lula4
1. júl 2016

@denca2d vyborne, este je aj zo Ziliny ako aj ja😅napisala som jej postu, uvidime ako sa dohodneme 😚

akdalv333
1. júl 2016

@denca2d a aku si mala trojkombinaciu?

denca2d
1. júl 2016

@akdalv333 camarelo..ale tu znacku uz nechcem..lubi sa mi concord wanderer..

jarkajozo
1. júl 2016

@denca2d skus kuknut britax abo valco snap su super vhodne od narodenia my uz sme v sportaku no na jesen kupujem jeden s tych dvoch ☺

stanka2612
1. júl 2016

@aber prosim ta,napises mi nieco viac o tom odmietani mlieka?uz som zufala,maly mi nechce pit moje mlieko,uz som aj odsala ze dam flasku a ani to...vcera mal uz aj zelenu stolicu...snazim sa mu davat casto ale nic nezabera,trochu cucne a hotovo ☹

akdalv333
1. júl 2016

@denca2d ja mam trojkombinaciu ale mozem vrelo odporucit, Britax go next ;) pokukaj ;)

denca2d
1. júl 2016

@akdalv333
@jarkajozo pozerala som aj tie britax..je to dobra znacka?ja chcem hlavne nafukovacie kolesa..

jarkajozo
1. júl 2016

@denca2d britax ma nafukovacie kolesa ☺ a britax je super znacka velmi kvalitne kociky ...

akdalv333
1. júl 2016

@denca2d sestra ho ma a pouziva ho este stale a maly ma 2,5 roka... Cize dlzka sportaku je super a to je z tych vacsich deti.. Tak na jej odporucanie a co som aj poskusala som si jednoznacne vybrala britax aj ja.. Nafukovacie ma zadne a predne ma gumene(to sa mi paci, lebo po velmi hrbolatom naklonim kocik na zadne a ked chcem aby maleho trosku "hrkalo" tak chodime normalne), ale hlavne co sa mi paci vyborne odpruzenie.. Nechapem preco je vacsina kocikov bez odpruzenia, osobne si neviem predstavit byt bez 🙂 popozeraj vlastnosti este ale sportak ma uzasne predlzenu striesku aj teraz na leto, rucka sa da dobre sklapat cize sa bez problemov dostanes k dietatu, nemusis sa naklanat cez rucku, lahko sa sportak cely da zlozit... Atd... Aby som len nechvalila, co mozno je trosku minus je ze madlo sa neda odoponut len jedna strana ale treba odopnut cele a ako niektore mamicky riesia tak sa neda dat do uplneho lahu.. Mne to neprekaza, kedze maly v nom spi bud kratko alebo vobec 🙂 takze zalezi na tvojich prioritach ;) drzim palce pri vybere ;)

pahu
1. júl 2016

@denca2d ja mam jane slalom pro ;) nafukovacie kolesa, terenny je urcite. Tento vikend sme boli na ture v lese a krpec v nom pekne spinkal. Vyhoda je aj, ze je lahucky ;)