Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo to ti zavidim 🙂 uzivajte si,ja to stastie nemam moj lukas vodu neznasa,kupanie je boj...
@aber dakujem,zajtra dojde laktacna uz som teraz volala s nou tak dufam,ze poradi...a tie veci nakupim 😉
@stanka2612 Adam tiez zo zaciatku rev vo vode a teraz plac ked s nej musi von :D robime mu smiesky a srandy a on sa clupka kupeme ho uz vo vani tak spliecha vsade vodu ze cela poste bola mokra...mozno keby si skusila teraz v horucavach mozno by chcel treba vyskusat 🙂 fajne sa osviezil a uz teraz sam zaspinkal vedla mna na gauci :D taze zase veget :D keby sa tu dala vytvorit udalost a vsetky by sme pozvali na stretko bo kazdu zvlast volat abo tu dat esch dajake prehliadnu neviem ako to najlepsie urobit
@aber nikoho známeho na rehabke namám, sama som tam chodila aj so staršou dcérou sme chodili vojtovku cvičiť, ale doba sa mení, vtedy malé dieťa do 1r. vopchali prednostne aj kedy mala čakáreň prasknúť, teraz otras, ja len dúfam, že tá neurologička zavolá skôr ako sľúbila, že sa jej niekto odhlási. Inak krpec robí neuveriteľné pokroky, dnes si sám dal rúčky dopredu a pekne sa dvíhal, asi stačí len často dávať, väčšinu dňa je na zemi na deke a pechrí sa...
Ahojte mamulky 🙂 pouzivate uz sportaky? Mame sice este vanicku ale zachvilu sa v nej uz nevystrieme :D tak rozmyslam ze uz prehodim sportak len sa mi to zda skoro ...
@stanka2612 stanka, ja stále odsavam a čo brutálne pomáha je.ricinus communis 5ch,homeopatikum, sú to také guľôčky malé, 5guliciek 3x za deň cmulas...
Potom som.mala moringu, tiež vraj dobrá na mlieko, 3x3 denne. A senovka s benediktom v kombinácii kapsule sú tiež prechvalene..
V týchto trplach sa aj.mne znižuje tvorba... Vyskúšaj, všetko toto sa môže kombinovať...
Potom sú ešte tabletky Costi, prečítajte keď budeš mať čas
@stanka2612 skús costi.
@stanka2612 ja uz tyzden uzivam senovku..maly zvysil naroky v tychto teplach a do 24h od uzitia som mala prsia naliate..beriem 3 x 3 tabletky..
@domi_nika13 vies co kupis to v obchodoch s detskymi vecami je tam viac tych podloziek je to penove skus kuk aj na nete ja som to kupovala este ked som bola tehu ☺
@nikussska123 ahoj my uz viac ako mesiac pouzivame sportak mame korytkove sedenie taze je super ☺ maly vo vanicke byt nechcel chcel pozerat okolo seba dho trvalo kym som nato prisla preco place vo vanicke ...vajicko urcite nedavaj daj sportak a do uplneho lahu alebo trosku vysie ale nie do sedu ☺
@jarkajozo ja vobec netusim ako sa tu robi udalost...
@nikussska123 mame rovnake oblecko 🙂 My sme ho dostali, ale este nevyskusali ... Fesandu z nej mas 😉
@siska122 ;) my sme taktiez dostali tak nosime 🙂 mame tolko veciciek a to som nekupovala vobec nic este :D kolko krat idem do obchodu a obzeram tam tue vecicky ale ked si spomeniem kolko toho mame v skrini tak idem dalej ;) dakujeme krasne je to nasa princezna
@nikussska123 perfektna je 😉 ved toto, ze pomaly ma viac veci ako ja 😀 A o starsej dcere ani nehovorim 😛
@jarkajozo @nikussska123 @skarabubu
Krasne mate deticky 😘😘😘
Baby mam otazku,zelena stolica je priznak hladu?bo vsetci vravia ze ano a laktacna mi vravela,ze to je preto,lebo mlieko preslo rychlo traviacim traktom...tak teraz neviem 😒 lebo ma take aj vcera aj dnes...teraz navecer som ho dokrmila aj UM a zjedol...

@stanka2612 kúp si senovku a pi veľmi veľa vody a veľa čajov na kojenie, ono ti mliečko netečie prúdom a to mu vadí aj mne to robila lebo som mala málo mlieka a ak máš možnosť zavolaj si laktacnu