Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 ja jem vsetko od konca sestonedelia a ziaden problem..postupne spm prihadzovala a maly si zvykol..citala som ze chut mlieka ovplivnuje to co zjes a potom si lahsie zvyka mimco na prikrmy lebo uz pozna ako tak tie chute..tak uvidime co je na tom pravdy..ja zacnem bud mesiac..
@stanka2612 daj si Lucia Repkovska,.no nie nie skolsky rok zacina tento rok az neviem 5? Ale 1 bydem mat taky pekny a lahko zapamatatelny datum😁
Baby,asi mix tych kvapiek,co nam naordinovali pomohol,lebo maly mi spinka v kociku na terase uz 2! Hodiny,to som az v soku 😀 asi chudak dospava tie kolikove dni a noci...
Baby prosim radte. V utorok ockujeme, mam cosi precitane, zatial mi to staci ;)
Lenze v stredu ideme do Tatier, ako sa mam pripravit? Kremiky, kvapky, pirulky?
@pahu my sme v ten den mali horucku,tu som mu zrazila pomocou cipku paralenoveho a na druhy den uz mal len zvysenu teplotu a na treti uz nic...na vpichy som mu dala octanovu mast a chladila som mu ich
@pahu ja pouzivam od teploty paralen100-capik,alebo sirup panadol.A prikladam na miesto ockovania alpove alebo liehove studene obklady.To,co poradila dr.Inak najhorsi bude utorok a noc ,potom by to malo byt v pohode.Aspon u nas bolo 🙂
@nikussska123 ten nas zaspava v naruci, s nosom pod pazuchou ;)
@pahu bobacik malicky jaky smejko ;)
@nikussska123 nas ano bez svojej plienocky nezaspinka😀
Dakujeeem za srdiecko🤗🤗🤗😏😚
Dievcata, je tu este niekto kto pouziva 2-ky plienky? Ostali mi nejake pampersky-darujem...
No to uz mate velke kocky a svalnacikov! 🙂 Moja bude mat 16.marca 4 mesiace a ma 5 kg a 62cm. Taky moj malicky drobcek. Ale je pravda, ze mala porodnu hmotnost 2.30 kg. Ale zato dzabota az- az, ustocka sa jej nazastavia. A na brusku sa uz poposuva po celej postielke. Chrbtove svalstvo ma velmi silne, az bol jej lekar prekvapeny. Papame kazde 4 hodinky a spinkame od 8. tyzdna celu noc. No parada.

@18lula4 ja skoro nic,stale mame totiz koliky 😒 obcas banan,raz na oslave som nedopatrenim zjedla na oslave jahodu a vyhadzal sa