Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 nevadí, veď chalanovy dáš šiltovku košeľu a ryfle a netaky frajer😋😋😋😋😋 neboj druhe bude dievcatko
@stanka2612 tiez si myslim kedze mam aj chlapca aj dievca mozem porovnat 😀 a teraz ked.je vacsi je to.uplne ine je nenarocny da kratase a tricko a je 😉
@1234lubka nas sa tiez este len na bok prevaluje 😀
@1234lubka náš sa dnes definitívne naučil vedome prevracať na bruško, ale vie to len do jednej strany zatiaľ, keď chce byť na brušku už vie čo spraviť a začína sa mu tak páčiť viac ako na chrbátiku a to doteraz na brušku nebol rád. Doteraz sa prevracal s pomocou, ale dnes už sám asi 6x.
@lenadka vidis a ty si sa bala, ze zle pasie ... kazde dieta je inak sikovne a tvoje aj je sikovne 😉 podla mna si sa zbitocne trapila tym pasenim, ved nic netreba silit 😉 moja sa zatisl len taha, este ma tazku ritku, aj ked v poradni sa so slabou doktorkinou pomocou tiez prevratila, ale sama este nevie...
@stanka2612 hlavne že robia pokroky, Martin bol zozaciatku oproti rovesníkom spomalenejsi, ale nakoniec sa rozbehol....tesne pred prvym rokom začal chodit. Detičky vedia samy comaju robiť☺ do pol roka to zvládne😂
@1234lubka jasne,ja nic nesilim,ani nestresujem 😀 kazde dietatko je individualne a ked som kuk tabulky,tak trojmesacny sa ma vediet len na bok otocit,cize "normy" splna 😀
@stanka2612 hej? Len na bok? Pošli link ja som práveže pozerala že na konci 3 mesiaca sa má prevaliť na bruško...
Taaak dievcata, my sme sa vcera zacali pekne pritahovat, hlavicka nam uz neprepadava dozadu a dnes...to ide excelentne. Iba poviem hopa a uz sa aj taha🤗a ked ju zas polozim lahnut, normale sa urazi😂sa jej paci asi to pritahovanie😚a to nam stacilo iba dobre pomasirovat po kupani klbiky, krcik, zahybceky-co tam po akych Vojtovkach a pod.😁
Ja teda to prevalovanie až tak vôbec neriešim a už vôbec nesledujem tabuľky, každé dieťa vie čo má robiť.. A s váhou sme na tom tiež poslabsie a pritom malá je akurát 🙂 4mesiace aj týždeň a máme 6,5kg 🙂 už to neriešim, papá koľko jej stačí a koľko chce.. Keď dám viac, vyvrati.. Tak načo 🙂
ahojte baby, neviete mi prosím vás odporučiť dovolenku na slovensku s 5 mesačným babatkom? potrebujeme hlavne asfaltky na kočikovanie... tatry sme už vyskušali, to bolo super len trošku daleko... dakujem a pekný večer všetkým
Mám o prácu naviac, keď ho nechám na deke na zemi a idem si čosi urobiť, že sa prebaví, tak áno prebaví, za chvíľku je na brušku, pár minút ho to baví a potom sa bud nechtiac prekoprcne naspäť, vtedy ok, za iný pohľad ale ak sa mu nedá tak spustí a tak ho chodím obracať a dávať s5 na deku, už ju nebudem prekladať na polovicu potrebuje väčšiu pri jeho cestovaní 😀
@1234lubka to som citala u dokiny v ordinacii a v takej knizke,co nam davali v porodnici...Vola sa to mama a ja,od narodenia po jeden rok...doslova sa tam pise: niektore deti sa dokazu otocit koncom tretieho mesiaca z lahu na chrbte do lahu na boku 🙂

@mata0312 paradis si svoju fesandu 😊