icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
11. júl 2016

@denca2d no mne sa tak rozhýbal odkedy býva na zemi na deke a za hračkami na bok som ho dávala, naťahoval za nimi rúčky a ja som mu pomáhala ked bol naboku panvový klb som potlačila k zemi jemne aby sa prevrátil, netrvalo dlho otáčal sa nabok sám a od včera aj na bruško.zrkdielko je dobrá motivácia napr.

lucretia7
11. júl 2016

Baby kaslite na otacanie, kamoskina mala sa nepretacala vobec a uz ako 10-mesacna chodila. Nas sa tocil ani nie v 3 mesiacoch a chodit zacal az po roku. Druhy sa uz tiez toci par tyzdnov, ale nic to neznamena, len ze nechcd lezat na chrbte. :-😀

lucretia7
11. júl 2016

Inak maminky, co mate take menej vypapkane deticky, ako vam spia? Lebo nas je torz chudsi a casto sa budi, cez den spi len po 30-minut. Detocky, co maju viac kilo sa mi zda, ze spavaju uz takmer celu noc.

1234lubka
12. júl 2016

@stanka2612 aha...no je možné že som zle prečítala....pri martinkovy som študovala vsetko možné...teraz nič len čo sem tam mrknem na nete alebo "po pamäti"

1234lubka
12. júl 2016

Joj mne tak ide na nervy to ranné svetlo....predtým keď sme mali spálňu v detskej tak tam ráno tak nepalilo..teraz prd z toho že žalúzie zatiahnuté...aj malý sa skoro zobudí....aaaale zvykneme hkavne že máme mini spalnicku a deti detskú izbu

vierkal
12. júl 2016

@lucretia7 no moj drobec spi furt vecer o pol deviatej zalahne a zobudi sa o 4tej napapa a spi dalej do osmej potom sa vyhrame ideme na nakup sa prejst po dedine sem tam podriemka a potom poobednajsi spanok mame od 13 tej cca a ako kedy niekedy tri hodinky podriemka a ja s nim 🙂)))

stanka2612
12. júl 2016

@lucretia7 joj moj tiez spi cez den 2x pol hodinu,potom okolo stvrtej ked idem na prechadzku tak da aj dve hodky v kociku,no musim sa s nim prechadzat 😀 a vecer ide spat o pol desiatej a spi az do stvrtej,potom sa napapa a spi do osmej az deviatej,ako kedy...a obcas potiahne aj do desiatej 😀

yogalita
12. júl 2016

@lucretia7 Moja ma 4 mesiace a 5kg. Stiahne tak 130ml 5xdenne. A spinka celu noc uz od 8 tyzdna. A prespi cele doobedu a vacsinu poobedia. Ale ked je hore tak sa jej ustocka nezastavia, tolko blaboce. Pretaca sa hore dole a je strasne zvedava. Podla mna prave preto ze je pomensia tak dobre spinka. Potrebuje na to menej energie. Ale je pravda ze ja vobec nekojim ani som s tym nezacala. Je od narodenia na UM ktore asi viac zasyti. Aj starsia dcerka bola presne ako ona. Malicka, cula odchovana na UM a spinkala velmi dlho. A obidve su strasne spokojne deticky.

lucretia7
12. júl 2016

Tak to mate super. Mne maly spi cez den len polhodinovky. V noci sa budieval kazde 3 hodiny, ale odkedy sme ockovani, budi sa aj kazdych 20 minut. Uz je to mesiac. Tak som myslela, ci to nemoze byt hladom, ale papat nechce. 😏

nikussska123
13. júl 2016

Ahojte mamulky 🙂 ako sa Vam dari? My sme boli dnes na druhej kontrole s nozkami a uz mame jadierka a vsetko v poriadku 🙂 a dnes sme sa uz aj prevalili z chrbatika na brusko cestujeme uz po celej posteli samu ju uz nemozen nechat lezkynu moju 🙂

clovek123
13. júl 2016

Tak ja sa chystam ku doktorovi az o tyzden ale mne je zle od rana do vecera zatial nevraciam len ma natahuje ako zabku. Termin mam 16.3

denca2d
13. júl 2016

@clovek123 nepomylila si si skupinu🙂 inak si mi pripomenula rok dozadu..ja som mala tiez termin 16.3..no nakoniec sa maly vypytal 3.3:-)

ofinna85
13. júl 2016

@nikussska123 ahoj no mi mame tak isto doma cestovatela po postielke)neuveritelne ako sa on dopracuje k posunu z vankusa az na konec postielky)nozka nad mantinelom)dokopana som pocas prebalovania to aj ine deti robia?)))

18lula4
14. júl 2016

@ofinna85 Ano, to iste, hlavne ked mi kopne do tej rany po CR.😂

stanka2612
14. júl 2016

@ofinna85 ano aj moj kope vsetko aj mna aj pri prebalovani,kojeni...ale zlate to je take male kopanceky 😀

stanka2612
14. júl 2016

@clovek123 tak ti drzim palce a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 a tusim si si pomylila skupinu 😀 my vsetky tu uz mame po 😀 😀

ofinna85
14. júl 2016

@stanka2612 no Zlate""dokopana)nahanam ho s plienkou prebalim a nato sa pekne krasne po...re)))napapa a po..erie)))ako to je take krasne materske)))

1234lubka
14. júl 2016

No tak na poradni sme vážili 6665g, čiže 660 pribral, čo som ho sama merala tak 62-63cm 😊 dostali sme ďaľšie očkovanie a zoznam na prvé prikrmy...že už je na mne či začnem zajtra či o mesiac či od 6 mesiaca....a ďalšia poradňa až o 2 mesiace

1234lubka
14. júl 2016

@clovek123 hi hi moja my sme rok 2016😁😁 asi si hľadala marcovky 2017 😊😊

stanka2612
14. júl 2016

@ofinna85 bud rada ze kaka,co by som ja za to dala...my s tym mame velke problemy...ale to s tou plienkou poznam,ak sa moj vykadi,tiez len do cistej plienky 😀 😀

stanka2612
14. júl 2016

@1234lubka skoda,ze nevazil 6666g 😀 ta patka to kazi...inak mate krasne miery aj vahu 😉 a kedy chces zacat s prikrmami?

stanka2612
14. júl 2016

@ofinna85 inak k tomu kopaniu...moj muz si ked sme vsetci v posteli lahne tak aby ho maly kopkal do chrbta 😉 vravi,ze je to super masaz 😀 😀 😀

denca2d
14. júl 2016

@ofinna85 moj maly okrem kopaciek dava aj pastou do tvare🙂

jarkajozo
14. júl 2016

Museli sme kupit 😊 neviem ci to odcudzujete ale nam to pomohlo kazdy jeden kupel vo vanicke bol plac a boj ...no teraz? Radost s kupkania smiech napustili sme plnu vanu vody a maly si to uzival pretacal sa na brusko a spät na chrbatik 😊 aby voda nevysla nazmar kupal sa s tatikom 😊 predsa to je vela vody 😊 ..a k tomu kopkaniu kopeme aj my a skriabeme stipeme a mame stoho radost a tahanie vlasov je top zabava 😊 ale aj tak ho lubim o par rokov ma bude od seba odstrkovat tak teraz si to uzivam azdy jeho dotyk hoc bolestivy

ofinna85
14. júl 2016

@stanka2612 ano kaka.presli sme aj si aj tyzden zelenou stolicou,par dni nekakaní ,a niekedy ako snes dnes den ze aj 10 plienok))co jedno prebalovanie 3 plienky)

gabuchah
14. júl 2016

@jarkajozo my sme včera prvý krát, malej je ešte veľký a chcela ho hrýzť, ale plávala fakt jak rybička, úplne šťastná 🙂

1234lubka
15. júl 2016

@stanka2612 možno mal toľko len tá váha ukazovala na tisiciny len 0 alebo 5😂😂 neviem ale určite najskôr po 5mesiaci. Veď to ešte také malé kurcatko😁😁😁 vy ste ako dopadli z kojenim vlastne? Ustála si to či nakoniec um?

jarkajozo
15. júl 2016

@gabuchah velky jej je? Mne sa zdal ze mu je uzi okolo krku no da sa roztahovat 😊 velka vana bola top unas 😃 na jaku vekovu kategoriu mas? My mame od narodwnia do 24mesiacov

gabuchah
15. júl 2016

@jarkajozo no my sme ho ešte zuzovali, možno preto sa jej pretacal a tam kde má byť briadka bolo kúsok líca 🙂 a bradu stále dávala pod to, som.sa bála že si vody logne 😀
Má máme úplne ten istý len žltý, od nula do 24m aj keď sú dva údaje a.na krabica je do 3rokov 😀 u nás to tiež bodovalo, som s malou vyliezla do vane, veď vody treba a s mojou váhou sa ešte voda naddvihla takže fakt si poplavala 🙂 škoda že nemáme rohovú
A tak malá je drobná, možno preto sa mi zdal veľký, iba necháme ako to môže byť od narodenia 🙂

jarkajozo
15. júl 2016

@gabuchah suoer vec a jozef este potom vosiel do tej vody a sa tiez okupal 😃 vela vody tam treba no co uz teraz boli preplatky a teraz budu nedoplatky 😊 no co prenich neurobime