Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Inak baby,ste tu riesili tie kociky,tak aj ja som sa schvalne pozerala na tu moju sportovu cast a aj moja sa da dat do uplneho lahu,co som velmi prekvapena,bo nemam ziaden znackovy kocik...skusila som tam dat aj maleho,no este tam vyzeral taky malinky 😀 ale velmi sa mu to pacilo,bo vsetko videl po bokoch 😀
@stanka2612 ja som to tiez skusala prehodit ale tiez sa mi v tom maly nepozdaval..este pockam mesiac a uvidime..este mame nejake to miesto vo vanicke
@denca2d ja tiez este vydrzim,no uvidim,dokedy,lebo maly coraz viac vo vanicke protestuje 😀
@stanka2612 no moj je este ako tak spokojny..zabavi sa s hrackami..ked sme v parku tak sklopim striesku, rad pozera stromceky, tak toho zabavi🙂
@jarkajozo no zlaty je 🙂 mne by si brokolicu nemohla dat ani nahodou,neznasam ju 😀 😀 😀
@stanka2612 ani ja nemam rada ☺ no malemu chutilo velmi..
@mnamkacik no chuti chuti len zemiak nam neurobil dobre ☺
@18lula4 davaj pozor kde ju kupujes a hlavne nie u tych indianoch. by si sa cudovala co to moze vsetko sposobit. ja som drobcovy uhackovala na rucicku s mojim vlasom.
stretla som sa z par zenami ze deti maju zle jak cert a vravim im odkail maju snurocku a ked dali dole a dali svoju uhackovanu co neni tazke deti ostali ako med tak bachaaaaaaaaaaaaa
@stanka2612 ja este masko nie 🐓 no kazdu chvilku dam ☺ ale zeleninku aj jablcko uz mame za sebou ☺ stani mne dr aj kamoska povedali ze stvrty mesiac je ukonceny v ten den ked sa narodil ☺ a logicky je to tak ☺ cize my sme 16.7 ukoncili stvrty ☺ narodil sa 16.3 -16.4 ukoncil prvy 16.4-16.5 uk druhy 16.5-16.6 uk treti 16.6-16.7 uk stvrty ☺
@stanka2612 Stani, mne zas hovorili ze ked 100% kojos, je lepsie pockat s prikrmom. Jarka nedojci, preto uz pekne prikrmuje. Ja tiez este pockam...
@stanka2612 ja som debil sama seba som oznacila to patri tebe ☺
@stanka2612 aj ja davam raz denne no mne spapa aj 9lyziciek no nie plnych...najviac top je brokolica a jablko s hruskou ☺🍎
@stanka2612 j som sa s Adamkovou pediatrickou hadala na poradni,,,bo do mna hucala ze mam mu zacat kupocat kasicky a ja. Jej ze nie ze aj so zeleninou a ovocim chcem zacat az od. Pol roka...a ona si furt len svoje a to myslim ze ma krasnu vahhu a je len na mojom mliecku

@smejka ja davam tiez jamieson kvapky