icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
19. júl 2016

@smejka ja davam tiez jamieson kvapky

mnamkacik
19. júl 2016
stanka2612
20. júl 2016

Baby,takto sme uz "natlaceny" vo vanicke 😀

stanka2612
21. júl 2016

Inak baby,ste tu riesili tie kociky,tak aj ja som sa schvalne pozerala na tu moju sportovu cast a aj moja sa da dat do uplneho lahu,co som velmi prekvapena,bo nemam ziaden znackovy kocik...skusila som tam dat aj maleho,no este tam vyzeral taky malinky 😀 ale velmi sa mu to pacilo,bo vsetko videl po bokoch 😀

denca2d
21. júl 2016

@stanka2612 ja som to tiez skusala prehodit ale tiez sa mi v tom maly nepozdaval..este pockam mesiac a uvidime..este mame nejake to miesto vo vanicke

stanka2612
21. júl 2016

@denca2d ja tiez este vydrzim,no uvidim,dokedy,lebo maly coraz viac vo vanicke protestuje 😀

denca2d
21. júl 2016

@stanka2612 no moj je este ako tak spokojny..zabavi sa s hrackami..ked sme v parku tak sklopim striesku, rad pozera stromceky, tak toho zabavi🙂

mnamkacik
21. júl 2016

@denca2d presne ako my 😉

jarkajozo
21. júl 2016

Dnes som papal brokolicu velmi nam chutila ☺

stanka2612
21. júl 2016

@jarkajozo no zlaty je 🙂 mne by si brokolicu nemohla dat ani nahodou,neznasam ju 😀 😀 😀

mnamkacik
21. júl 2016

@jarkajozo sikulko...chlapciatko krasne...chuti ked mamka fajnotky vyvara

jarkajozo
21. júl 2016

@stanka2612 ani ja nemam rada ☺ no malemu chutilo velmi..
@mnamkacik no chuti chuti len zemiak nam neurobil dobre ☺

lenadka
21. júl 2016

@jarkajozo to všetko spapal? iba si ju uvarila a pomixovala, tú brokolicu? k tomu stretku ešte, prosím pridaj ma do skupiny, dík 🙂

pahu
21. júl 2016

@jarkajozo aj ja chcem stretko skupinu ;)

vierkal
22. júl 2016

@jarkajozo jeeeej brokolicu. ja som mu davala holubetkovy vyvar s mrkvoua zemacikom a miska mu bola malo

vierkal
22. júl 2016

@smejka moj pri vigantole grcal jak das

jarkajozo
22. júl 2016

@vierkal to je aky vyvar?
@lenadka ano uvarila a pomixovala spolu so zemiakom ☺ nemal vela ale zjedol by aj viac podla mna 😁 taky papkos on je

vierkal
22. júl 2016

@jarkajozo z holuba ja som na tom bola odchovana ako domaci holub nie ten co po namestiach lieta xixixixixi holubka som rozporciroval na 7 kuskou a to mu vyvarim pridam mrkvicku zemacik a necham uvarit hodim do mixera a mali len fukot. holubok je zdravi na klbiky

vierkal
22. júl 2016

@jarkajozo a kdechcete zorganizovat stretko

vierkal
22. júl 2016

@18lula4 davaj pozor kde ju kupujes a hlavne nie u tych indianoch. by si sa cudovala co to moze vsetko sposobit. ja som drobcovy uhackovala na rucicku s mojim vlasom.
stretla som sa z par zenami ze deti maju zle jak cert a vravim im odkail maju snurocku a ked dali dole a dali svoju uhackovanu co neni tazke deti ostali ako med tak bachaaaaaaaaaaaaa

jarkajozo
22. júl 2016

@vierkal dakujem ja mu asi urobim uz s domacej sliepocky od zemiacika nas boli brusko 😒 u nas holuby len na ulici 😁 tak zatial to vyzera na bojnice ☺ a k tej snurke ja som malemu dala vlasnorucne pletenu a super aj gabi aj stanka maju od nas

stanka2612
22. júl 2016

@vierkal @jarkajozo

Vy uz prikrmujete takto?a ako casto?a uz aj masko a vyvar?bo ja som chcela tiez od stvrteho mesiaca prikrmovat,no kazdy mi vravi,ze az od ukonceneho stvrteho a ja som chcela zacat uz buduci tyzden,ked bude zacinat stvrty mesiac...

jarkajozo
22. júl 2016

@stanka2612 ja este masko nie 🐓 no kazdu chvilku dam ☺ ale zeleninku aj jablcko uz mame za sebou ☺ stani mne dr aj kamoska povedali ze stvrty mesiac je ukonceny v ten den ked sa narodil ☺ a logicky je to tak ☺ cize my sme 16.7 ukoncili stvrty ☺ narodil sa 16.3 -16.4 ukoncil prvy 16.4-16.5 uk druhy 16.5-16.6 uk treti 16.6-16.7 uk stvrty ☺

18lula4
22. júl 2016

@stanka2612 Stani, mne zas hovorili ze ked 100% kojos, je lepsie pockat s prikrmom. Jarka nedojci, preto uz pekne prikrmuje. Ja tiez este pockam...

denca2d
22. júl 2016

@18lula4 ja tiez cakam..s kostovanim zacnem od 5teho a od 6teho normalne

jarkajozo
22. júl 2016

@jarkajozo ano presne ja nedojcim skus sa spytat dr kedy ti odporuci prikrmovat ☺ no samozrejme vsetko s mierov davam ☺

jarkajozo
22. júl 2016

@stanka2612 ja som debil sama seba som oznacila to patri tebe ☺

stanka2612
22. júl 2016

@18lula4 @denca2d @jarkajozo

Ved toto ze dr. Aj detska aj alergologicka mi vraveli,ze od stvrteho mesiaca nech zacnem kvoli tzv. Imunologickemu okienku,len som nevedela ze kedy je to ukoncene 😀 a ja tym,ze kojim,tak budem davat zo vsetkeho no trosku iba,tak lyzicku-dve...a iba raz denne- na obed 😉

jarkajozo
22. júl 2016

@stanka2612 aj ja davam raz denne no mne spapa aj 9lyziciek no nie plnych...najviac top je brokolica a jablko s hruskou ☺🍎

mnamkacik
22. júl 2016

@stanka2612 j som sa s Adamkovou pediatrickou hadala na poradni,,,bo do mna hucala ze mam mu zacat kupocat kasicky a ja. Jej ze nie ze aj so zeleninou a ovocim chcem zacat az od. Pol roka...a ona si furt len svoje a to myslim ze ma krasnu vahhu a je len na mojom mliecku