icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
8. aug 2016

Dievcata kolko gramov prikrmu zjedia vasi drobcekovia?neviem kolko mam dat malemu..lebo on nema dna😂

18lula4
8. aug 2016

Taaak dievcata, my sa aktivne pretacame, najviac jej to ide na lavu stranu, nejak ju oblubuje, ze by to nieco znacilo? 😁vcera zaspala o 21.15 a o 23 som ju nasla pekne odfukovat na brusku...Inak ma vo zvyku papat okolo 2-3 a pred 9 nevstane..dnes vstala 9.25, ma byt po kom spachtoska😂😂😋 s prikrmami my este cakame, predsa len plne kojim. Ale vcera mi kamoska poradila...ked budem davat mrkvicku, uvarit a vidlickou popucit a dat do toho kvapku olivoveho oleja, ze to pusti toe omega 3 mastne kyseliny a ked jej nebude chutit tak do toho este cvrknut mojho mliecka a kasicka bude typy topy ☺☺ vyskuuusajte, znie to dobre😉

stanka2612
8. aug 2016

@denca2d no ja som zatial rada,ked spapa 5lyziciek...viac zatial nechce...ale kolko gramov to je?netusim,ale ak mu chuti,tak mu kludne daj si myslim 🙂

lenadka
8. aug 2016

@denca2d môj spapá od 50ml po 140ml podľa toho čo to je, mrkvička mu chutí aj vývar mäsový s mrkvičkou, kalerábom a brokolicou, ale napr. špenát-zemiak to zje málo len tých 50 ml, robím to redšie niečo ako hustá polievočka-ešte nie kaša.Pridávam do toho trošku mliečka tak mu to chutí viac.

denca2d
8. aug 2016

@lenadka moj dnes zjedol 60g..zjedol by aj viac ale papame este len tyzden tak nechcem prehanat...robim mu kasu..mixujem lebo popucene vidlickou mu az tak nebralo..
@18lula4 ja davam konopny olej ten je vraj pre deti najlepsi lebo ma najvyssi obsah omega 3 a 6..mliecko som mu tam nedavala chuti mu aj bez toho..riedim to troskou vody..zatial jedol mrkvu a zemiak...

lucretia7
8. aug 2016

@luciamic
@jarkajozo No uz len tie 4 mesiace vydrzat, kym zacnu lozit a budu sa vediet zabavit aspon trochu aj sami. ☺
U nas je pohoda iba ked spi, ale kedze spava len 40 minut vzdy, tak to nie je moc casto. 😜

lenadka
8. aug 2016

@denca2d mne teraz zjedol cca 80ml, som mu dala ten špenát-zemiak a nechutiló, tak som uvarila ešte mrkvičku pomixovala a dala do toho ten špenát + olej a zjedol viac, najviac mu chutí vývar+zeleninka, zatiaľ to jedol len z mliečkom bez mu to nešmakovalo, ale dávam ho čoraz menej už len jednu odmerku.

skarabubu
8. aug 2016

Kočky a odkedy ste začali přikrmovat?Moj má 4,5 mesiace a ještě sme nezačali.Doktorka mi hovorila že mám začat až od ukončeného 4mesiaca teda od 5 mesiace.

denca2d
8. aug 2016

@skarabubu moj je plne kojeny a zacala som od piateho mesiaca

denca2d
8. aug 2016

@lenadka zeleninu rozmixujes a zriedis vyvarom?ci ako mu to podavas?

stanka2612
8. aug 2016

@skarabubu my sme zacali od ukonceneho stvrteho mesiaca...inak aj tvoj uz ma urcite ukonceny stvrty mesiac

siska122
8. aug 2016

@skarabubu no ja skor ako od ukonceneho 5 mesiaca nezacnem. Mne je luto ju odtrhat od mm. Prvu som zacala az od ukonceneho 6 mesiaca, iba lepok som zacala od ukonceneho 5 mesiaca. A nic jej nechybalo.

lenadka
8. aug 2016

@denca2d nie, varím vývar v nedelu bez pridania soli, vegety, korenia, pridám len mäsko a zeleninu okrem zeleru a na ochutenie len ligurček, keď je zeleninka mäkká odoberiem vývar a zelninu čo chcem (mrkva, kaleráb, brokolica, karfiol-obmieňam) a potom pomixujem, mäsko ešte nedávam. A až potom ochutím, tak to varenie kúsok dlhšie trvá, ale mám uvarené naraz pre všetkých.

denca2d
8. aug 2016

@lenadka jasne tak to aj ja planujem..len moj papa len mrkvu a zemiak zatial..dalsiu zeleninu pridam pozajtra..len este sa musim rozhodnut ktoru😆

margarita
8. aug 2016

ja som zacala dnes zemiakom zo svokrinej zahradky, ze naj naj eko bio ake poznam 😀 a prve asi 4 lyzicky sa divne ksichtil, ale potom skoro zozral aj lyzicku a aj mna...ale jasne, ze este sa aj dotlacil mliekom az mi potom grcal o hodinu aj dve.

stanka2612
8. aug 2016

@lenadka @denca2d

Moj uz ma za sebou mrkvu,zemiak a cuketu 😀 ako dalsie asi pridam brokolicu 🙂 a masko a vajecny zltok dam asi tak o mesiac mozno aj neskor 🙂 ale pozitivum je,ze dnes uz papal s chutou a skoro vsetko zjedol

denca2d
8. aug 2016

@stanka2612 no vidis tak sa rozpapkal krpec☺maso chcem aj ja dat az po zelenine..to bude aj za mesiac kym to vsetko poskusame

stanka2612
8. aug 2016

@denca2d no musim sa na to spytat dokiny na najblizsej poradni...

stanka2612
8. aug 2016

@denca2d este po zelenine ja dam aj ovocie

denca2d
8. aug 2016

@stanka2612 ja mam nastastie kartu maleho doma..hned som listovala..my sme nemali nastastie tu sarzu..je to hrozne😢

stanka2612
8. aug 2016

@denca2d to ano,asi ma aj porazi,ak to maly dostal,ja som v tomto plne doverovala dokine...ale ak ju aj dostal,uzs tym nic nenarobim 😒 a to je to svinstvo,bohvie,kolko deti to dostalo...

margarita
8. aug 2016

@denca2d
ja nevidim nic hrozne na tom, co sa stalo v oktobri 2012 😉
netreba hned sirit paniku, staci pozriet datum uverejnenia clanku...

stanka2612
8. aug 2016

@margarita vidis,ty si aka pozorna 😀 to som si nevsimla,ja uz som tu panikarila,ze co ak... 😀 ale ja uz som taka...

denca2d
8. aug 2016

@margarita haha tak to som si nevsimla..ja som hned spanikarila..videla som to v skupine marcovky2016 a hned mi zle zostalo😅

jarkajozo
8. aug 2016

My sme uz mamali mrkvu,zemiak (bolelo brusko nafuklo ho), tekvicu,petrusku,kuraci vyvar bez maska, jablko,banan,a marhulkovu kasicku na noc,potom brokolicu, a zatial nam len sarapatu urobil zemiacik couz a to bol uplne ze bio ....tak skusim o par mesiacov zas ☺

18lula4
8. aug 2016

@stanka2612 ved to je clanok z r.2014😂

18lula4
8. aug 2016

@stanka2612 oprava z 2012😉

18lula4
8. aug 2016

@skarabubu
@siska122 my mame 4 mes.a 1 tyzden a este neplanujem prikrmovat....

stanka2612
9. aug 2016

@18lula4 uz som zistila 😁😁😁😁