Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 je super vidis aka.sikula 😉
@stanka2612 aj.my zjeme prikrmu strasne malo, moc.jej to.nechuti 😀
Môj spapá ako kedy, ale som zistila, že ako ochutnal sladučkú broskynku-ha už zakaždým čaká takú dobrotu a zelenika mu odvtedy tak nešmakuje, napr. včera som mu dala kupovanú výživu, lebo broskyne čo mám sú ešte tvrdé a jabĺčka mám len zelené delíciusy tiež nič moc a už mu tak nešmaklo.
@siska122 my sme boli na poradni minulu stredu a tiez sa ma doktorka pytala ci kojim, ja ze ano ze dobre. Vobec nic ze by som mala zacat prikrmovat...no dnes som dala prvykrat detsky cajik a celkom chutil. Zacala pit s nadsenim, potom taky ten pohlad ze fuj, potom zas pila, potom fuj a takto. Isto nieco odpila 😊😉🙄
@mata0312 praveze vcera sa pochlapil 😀 som zvedava,ako dnes 😉
@18lula4 a chce pit z flasky?bo moj ani za svet 😒
@18lula4
@stanka2612 presne to iste som sa chcela opytat... 😀 Moja starsia sa vobec s flasky nenaucila. Pri marcovej som este neskusala ... a aku flasku pouzivas?
Inak dávate už krpcom masko? Matusik už jedol všetko zo zoznamu a okrem karfiolu a špenátu...neviem či u skúsiť masko či počkať...či už skúsiť na večer kašičku z ovocím či ešte nie...papá pekne co sa veľmi teším...uvidíme do kedy..aj Martin pekne papal..do roka..
@1234lubka ja som este nedala,my este mame dost zo zeleniny,potom ovocie a az potom chcem dat maso a zltok
@siska122 ja som aj avent,aj suavinèx aj normalnu,aj antikolikovu...ziadnu nechcel...
@stanka2612
@siska122 praveze v pohode chce pit z flasky, pouzivam aventovu, ale myslim ze keby som dala hoc aku tak pije. Lebo aj v nemocnici pila z tej ich sklenenej...
Mäsko som tiež ešte nedala a malého dokrmujem z fľaše tommee tippee-vraj napodobňuje prsník a fakt tá 1-tka má strašne malý prietok, že sa namaká kým to mlieko z nej vytiahne, napriek tomu sa menej spotí ako keď ťahá moje mlieko-tak to musí byť ešte väčšia makačka 😅 😝.
Aj vaši sa tak pri kojení potia? môj ešte že vlasy nemá, úplné kropaje, pod hlavičku mu dávam plienku a ked sa kojí aj zaspí tak mu hlávku utieram, niekedy sa ani nečudujem, že v tom teple nechcel piť-ked sa mal takto dopotiť 😅
@stanka2612 kamoska mala tak malu do roka jej ziadnu flasu nezobrala do ust ...ked su starsie uz sa to tazsie uci a hlavnee ked len kojis 😉
@mata0312 ved toto,asi sa budem spoliehat,ze bude pit zo "sosacika" ci akonazvat ten dierkovany "vrchnak"
@stanka2612 vsak zatial netreba a casom.sa.nauci pit.z takych ako pises 😉 len sa od neho nemozes pohnut 😉
@stanka2612
@mata0312 no moja iba z toho pila a a su flase z ktorych voda netecie, napr. Avent ich tiez ma ... A moja z toho okrem vody nic z toho nevypila, cajuk nechcela a mlieko jej zachutilo az ked mala 2,5roka a to som ju kojila len 15 mesiacov. A aj vodu mi zacala 0riadne pit az vtedy, ked som ju uplne odstavila od mm, inak vzdy len cucla zo sosakovej flase...
@stanka2612 ja uvidim...možno v nedeľu začnem 😊
@1234lubka vy ste starsi,podla mna v pohode mozes 😉
@stanka2612 kdesi som ju videla a nespomeniem.si kde 😀

@18lula4 my mame rovnako. Zuzka je spokojna a som stastna ze mam mlieko, tak to treba vyuzit 😉 A co mam pamiere od doktorky, tak tiez tam je pisane, ze plnokojene deti, ak pekne priberaju, tak netreba sor ako 6 mesacne. Ved mlieko je pre nich najlepsie a moja veru pekne pribera ... ma 4m1t a 7kg 😀 Prva bola drobec, som pizerala papiere a ta 7 kg mala v 8 mesiacoch 😀 A tiez bola cisto kojena do ukonceneho 6 mesiaca a naozaj na nic nema alergiu, aspon zatial a chora bola len 2x a to ma 3 roky.