Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 objednaj si tú fľašu tu na koni v bazári máš nové nepoužité, zabalené za tretinu bežnej ceny 😉
@siska122 ten cumlík 0+ je ku každej tej fľaške automaticky, dokupujú sa potom tie z väčším prietokom, ja mám od tejto baby https://www.modrykonik.sk/market/dojcenske-potr...
@mata0312 tak to moj ani nahodou...ale aspon noci spi 😀
@stanka2612 ja som prisla na to ze musi mat svoju postielku a klud inak nespi cez den skoro vobec len svoje 15 minutove spanky...
@stanka2612 urcite aj v kamennom, aspon u nas maju v jednom detskom tuto znacku...
Ach dievcata, aj u vas tak leje? Tak dobre na spanie...dnes mi prisiel stahovaci pas, tak sa v nom promenadujem a celkom fajn je ☺
Dievcata moj sa este ani nepretaca a uz je akcny...a furt reve ako tur ked nie je na rukach...len ho dam dole a uz pisti...esteze mam manducu a aspon som navarila 😀
@stanka2612 jaj tak to moja ruky od malinka nemusi , najradsej by teraz uz sedela potvorka, lezat sa jej moc nechce ale.este sa prehra v postielke a na zemi na deke alebo je vo.vajicku alebo hojdacke 😀 pockaj ked sa zacne pretacat ake.nervy ked to nepojde.spat a to je moja kludas 😀
@mata0312 moja,dnes je zase jeho den 😀 doobedny spanok dve hodiny,co je skvele,len skoda,ze na mne v manduce,takze ani sadnut,krize v pazi,doteraz som ho nosila a teraz si zase spi...ale zase mne na rukach...asponze sedim na gauci 😀 😀 😀
@stanka2612 tvoj a moj si mozu ruky podat..tiez vresti furt..len by sa nosil..ziber manducu zajtra prosim..chcem si ju vyskusat lebo sa rozhodujem medzi dvoma nosicmi a manducu som este nevidela😆
@denca2d jasne urcite ju beriem ja uz bez nej nikam nechodim,bo uz aj v kociku niekedy protestuje 😀
@stanka2612 no to poznam..ja beriem aj satku aj nosic ved kocik odvezie😆

Baby aj vasi krpci tak vela spia? Moja bublina zaspala.o 16 a zobudila sa o 19 ked prisiel.drahy a si ju zobral do obyvky ze sa s nou pohra a ja som.isla dat.na poriadok starsieho, pridem.ked spal ze ju idem.okupat a ona ze o 20.00 zasa zaspala ☹ a verim ze potiahne do rana do 8 minimalne