Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik no ty mas teda doma sikuliaka 😉 mozno bude ako znamej dcera,ktora uz v osmich mesiacoch sa stavala a chodila
@stanka2612 kokos moja by v mojich rukach nikdy nezaspala 😀 a kedze je kludna a zaspi sama (sice manducu mam) manducu nepouzivam nech si nezvyka vsak by ma este pri starsom slahlo 😀 keby ju nemozem nikam polozit
@stanka2612
@mnamkacik sikula aj moj syn uz v pol roku sedel.sam a v 9 mesiacoch chodil 😀 do vsetkeho sa hnal , mala sa mi zda vo vsetkom.taka poholdnejsia , vsak ma.cas 😀
Veru sikulko ....my uz tapuskamme
@stanka2612
@mnamkacik naozaj kazde dieta je ine a vsetky su uzasne , vsak.su nase :-*
@mata0312
@stanka2612 veru kazde je vynimocne v niecom inom, vcera na plavani ked som videla jak sa cervikuje kamoskina dcera (o dva dni starsia od mojho) tak.som si pomyslela ze Adam je prispaty 🙂
Baby, malemu som dala pred hodinou a 20minutami som davala malemu cipok a mal 37,9
Teraz 38,1
@mnamkacik do 38.5 cez deň vôbec neriešim, len dám viac piť, ale ak je teplota kúsok nad 38 večer tak vtedy dávam čípok, alebo nurofen, zväčša čípok, nurofen sa ľahšie podáva polospiacemu bábu do pusinky v noci ako ho buntošiť rozbaľovaním a pchaním čípku.
Ale pekne mu klesá, bude fajn.
@mnamkacik veru chcela som ti to iste napisat,co Mata,no predbehla ma 😉 tiez mi dokina vravela o tom striedani cipkov...a aj zabal si urobila super 👍 drzim palce nech ma malinky pokojnu noc a rano nech ste uz bez teploty...drzte sa 😘
@stanka2612 moja je tiez pohodacka a lenivec po.tatovi 😀
@mata0312 este ze to mame na koho zvalit 😀 😀 😀
@stanka2612 svokra mi.hovorila ze.ani neplakal a riadne sa ani nehybal az s nim bola u dr ci je ok a ona to ze je len taky lenivy 😀 hehe keby vedel.co pisem.ma "zbije" 😀 😀 😀 mala.je cely on
@mata0312 😂😂😂😂😝
Ahojte trosku od temy)sa nam pocasie zhorsuje a ja mam dilemu do coho oblecem malinkeho kedze uz som vanicku vymenila za sportak.kt.nema nanoznik..ale v sportaku lezka nesedi este.
@ofinna85 ak mas trojkombinaciu alebo dvojkombinaciu,tak daj opat vanicku...a ak nemas,tak maleho oblec a prikry ho dekou
Doevcata, ako dlho mozem v mraznicke skladovat mliecko? Niekde pisu 3 mes.niekde 6. Idem na endokrin.a musim pre malu vybrat z mraziaku. Mam aprilove...
@18lula4 pol roka urcite 😉
ahojte baby tak uz mame po kiahniach este mame fliacky ale to uz je dobre.mame uz 7500g a 65cm mali sme dostat 2 ockovaciu latku ale az po 3 mesiacoch od kiahni.inac doktorka z nasej princeznej bola unesena v porovnani s chalanmi.mala sa mi uz zdviha na nohy.ked ju chytime za rucicky miesto sedenia sup hned na nozky.este sice nemame stabilitu v sedeni ale par sekund uz vydrzi.idu nam uz prve zubky slintame riadne prsty stale v puse.uz papame aj presnidavky mrkvicku varenu tak uz pomaly zaciname.ako sa vam baby dari a vasim drobcom som tu dlho nepisala.
@stanka2612 ano aj ma napadlo ze dam znova vanicku,este zakial sa tam zmesti)ale moc mi tam nechcr byt.

Nasho Adama uz nebavi prevalovanie....on sa mi v nedelu posadil v hupacke