Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 jasne kazdy pokrok sa rata 😉
@stanka2612 aj ja som na neho skrikla a o chvilu spal😊tak asi vedel ze robi zle potvora..potom mu to bolo luto tak som ho tu vyhladkavala 😂
@stanka2612 😂😂😂nevadiii👌ja take nepoznam vies to tie dievcata su ine😅
@mata0312 presne tak to len pretacat treba lebo nervacia po chvili a nevedia ako spat na chrbatik 😔
@jarkajozo ano klasicke male okruhle nenatrafila som na nejake specialne , davala som to aj dcerke a zubky ma krasne a uz ma skoro 17 nast, a kamoskine deti jedli cukriky a jedia denne ako to ja vravim tony a zubky maju tiez krasne , neivem na co m zalezi ze niektore deti maju zuby katastrofa a niektore nie a to jedi a cukriky a sladke xixixixi
@mata0312 aj \miškovi sa už darí pretočiť j naopak na chrbátik, ale stále mám pocit, že je to len náhoda, pri tých jeho nervíkoch ho šľahne na chrbát, ešte, že mu dávam deku na koberec a neudrie sa.
Baby dnes sme sa vážili a malý má 8kg! 😀 Dievky boli také drobátka 6 kilové v pol roku a on 5 mesačný má 8😀 tak sa vytešujem, lebo on aj papá krásne nie ako oni, bojovať s lyžičkami, zje plný avent pohárik zeleniny na obed, sám otvára pusu, teší sa na jedlo-jupí 🙂 inak večer krásne zaspáva, nemám problém, len sa stane, že o hodinu sa zobudí z revom akoby ho z kože drali, včera ho išiel muž utíšť-vraj pokúsim sa,povedal a fakt len pokúsil, lebo mohol sa aj na hlavu postaviť a hučadlo hučalo pol hodinu, kým som urobila večernú hygienu a šup za ním, zacítil maminu a hneď stíchol, len potom fikal ešte zo 15 minút, čo bol tak rozhučaný, v čom som iná? tak isto mu podám dudku, tak isto ho pohladkám...keby je hladný pochopím, že cicík mu chýbal, ale takto? 😀
@stanka2612 @denca2d ja ho tiež niekedy vyhreším, keď hučí a som pri ňom, len milostivému podám inú hračku akoby si predstavoval, alebo na pulte sa ide pretočiť keď ho idem prebaľovať, tak mu poviem rázne NONO, však by sa strieskal dolu a niekedy keď húka tak ho začnem napodobňovať len hlasnejšie-hneď stíchne a kuká a potom sa zasmejem na ňom aký je herec a on samo sebou tiež hneď úsmev od ucha k uchu. Už rozoznám ten plač, keď ho niečo bolí, chce sa mu spať od toho keď sa len jeduje.
Tak mame za sebou 2.ockovanie..spustili sme sirenu ale po opusteni ordinacie bol ako vyneneny..usmev od ucha k uchu..teraz zaspinkal..tak uvidime aka bude noc..hadam to dame tak ako prvy krat bez teploty..meria 66cm a vazi 8165g..i ked ta vaha sa mi nevidi..podla mna ma viac, len sa strasne vtrel..doktorka povedala ze je to riadny sibal..zhadzoval hracky, tahal ju za stetoskop a samozrejme plul😂ved podaktore ste to zazili v Bojniciach..
Uz mame prvy zubcek na svete.bez teplot sem tam mrzuta slintavka riadna vsetko do pusy a spanok bez problemov.a kazdym dnom pride este jeden hned vedla.
Aj mi uz papame presnidavky polievku s mrkvu rozmixovanu uz sme mali aj pribinacika sice sa hovori ze je od roka mala nemala bolesti ziadne papali sme uz aj krupicu.a um uz obmedzujeme.
Zienky nechcete niektora pre seba alebo deti supravu teplakovu?
@stanka2612 Aj nas je taky, ze by sa len nosil. 🙂 Vydrzi lezat, ale musim ho zabavat...
A ako ti spinka? Lebo ten nas ani spanku moc neda, za cely den maximalne dve hodiny, niekedy ani to.
@mnamkacik aku?nehodis foto?aj aj?mozno ano,ak by bola pekna 😉
@lucretia7 no podobne je na tom aj moj 😀 cez den da okolo desiatej pol hodinu,potom okolo druhej da pol hodinu,ale ked je na mojich rukach tak to da aj dve hodiny,len ja musim sediet na gauci a drzat ho,cize nic neurobim a bolia ma ruky,a potom okolo siestej pol hodina 😀 ale noc celkom fajn o deviatej ide spat,zaspi sam v postielke a zobudi sa okolo druhej,piatej a potom taha do rana,dnes sme vstavali o deviatej 🙂
@stanka2612 ten môj čvirik spával do 9.00 a teraz sa tvári už o 6.30-7.00, že sme dospali a veru aj, no vždy lepšie ako keď sa tak tvári o 5-5.30 ale to ho vždy ešte uspím na tú hodku-hodinku a pol, no bolo fajn keď spal až do 9.00, ale s tým je už asi koniec.
@lenadka no aj moj dnes rano o tej piatej sa zobudil A do siestej bol hore pri mne v posteli...ale potom som ho uhladkala na spanok preroze ja som sa na vstavanie o siestej necitila 😀 😀 a zaspal do tej deviatej 😀
My chodime s Adamkom plavat 2krat tyzdenne ,,,a uz sa krasne potapame a ideme aj sami popod vodu...
Dievcata dnesny den katastrofa maly urevany nic ho neukludnilo spal len v satke namne kocik dnes nevyuzity 😕 camilia ampulky nezabrali...furt si chyta uska...no brutal toto bol den horsi ako ked mal koliky....ahhh...som unavena vycerpana suca psychyatra...ked toto budu zuby mam sa naco tesit...chrbat mam po dnesku v prdeli
Ked mu chytim usko ho neboli no sopliky ma ale ani teplota ani kasel nic...ja uz neviem ze co dnes je zas taky 😓 psycho som uz

@18lula4 Luci,skusim uvidim 😀 len to iba vonku,bo fontanka vnutri uz par krat bola a skoncila aj na zavesoch 😀 😀