icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
22. aug 2016

@lucretia7 my zaspavame ze lezim prinom spievam mu hladkam abo tlapem po zadocku ked je veky plac tak kocik 😀

stanka2612
22. aug 2016

@lucretia7 cez den iba kocik alebo moje ruky,ci manduca,inac nezaspi...ale vecer ho okupem nakojim,zaviniem do perinky ( vyzaduje ju od narodenia 😀 ) a spinka 🙂 zaspi v poho sam v postielke

stanka2612
22. aug 2016

Baby dnes mame za sebou druhe ockovanie.uz asi vedel,co ho caka,bo plakal uz v cakarni 😀 teraz spinka,uvidime,co bude ked sa zobudi... Inak vaha 7580g,dlzka 66cm

mata0312
autor
22. aug 2016

@stanka2612 drzime palce aby to bolo bez teplot 😉

denca2d
22. aug 2016

@stanka2612 drzim palce aby ste nedopadli ako my..maly ma uz tyzden bolave hrce na nozickach..natieram to octanovou mastou a furt to neodpucha..😢

@jarkajozo a tvoj maly ako s tym uskom??uz sa mu polepsilo?

stanka2612
22. aug 2016

@denca2d fuha,a s doktorkou si to nekonzultovala?co na to povedala?

denca2d
22. aug 2016

Este nie..ale stretla som ju na druhy den po ockovani a povedala mi ze je to normalne..ze nech mu to potietam ibalgin mastou..to som zatial nechcela..uvidim este den-dva a ak sa to nezlepsi tak tam skocim..aspon to uz nema cervene a horuce na dotyk..
@stanka2612

stanka2612
22. aug 2016

@denca2d boze chudatko malinke ☹ no moj je uz hore,ale zatial pohoda je pokojny a hra sa 🙂 nech nu to len vydrzi

jarkajozo
22. aug 2016

@denca2d my uz celkom fajn ☺ dnes nam vykukli spodne zubky tak ja uz neviem s coho to ma toto vsetko ☺ doktorka povedala ze dasienka ma pokijne a presiel vikend a sup zubky sa tlacia 😀 dnes nas mali ockovat no nejdeme pre istotu ☺ a vy ako sa mate? Maly hamsik pocuva?

stanka2612
22. aug 2016

@jarkajozo jej vy uz mate zubky?super,bude mat v puse otvarac na pivo 😀 😀 😀 ako to u nas nazvali 😀

stanka2612
22. aug 2016

@jarkajozo inak mozno to bolo vsetko dokopy,zubky,usko...preto take place a nepokoj

jarkajozo
22. aug 2016

@stanka2612 ja uz neviem s coho to bolo ☺ ale radsej som ockovanie prelozila istota 🙂 no to sa bude tatikovi pacit ked mu krpec otvori pivo 😁

jarkajozo
22. aug 2016

@stanka2612 este su take malinke vxkuknute no uz su tam 😁

stanka2612
22. aug 2016

@jarkajozto inak asi sa aj nam to tam pripravuje,maly ma odvcera kuse do bradavky...

denca2d
22. aug 2016

@stanka2612 nam to opuchlo druhy den po ockovani..prvy krat nemal nic a teraz toto..

@jarkajozo moj maly ma biele dasienko zo 2 mesiace a furt nic..jeden cas bol strasne nepokojny a az tak nervacil ked nieco daval do ust..a teraz mi pride ze sa to nejako ukludnilo..tak som zvedava kedy na mna zuby vyceri😆

jarkajozo
22. aug 2016

@denca2d my ich uz mame trosku vonku ☺

lenadka
22. aug 2016

@denca2d Teri to tak mala po druhom očkovaní a dosť dlho hrču na jednej nožičke, až ked sme išli na tretie očkovanie tesne pred tým jej to zmizlo.

lenadka
22. aug 2016

Ten môj červíček jedovatý, tak nervačí na tej deke, potom sa ukľudní a zas nervíky, no už sa z deky prepravuje, zbieram ho z podlahy každú chvíľu s5 na deku, všetko oslintané, ogrckané, lebo naje sa ako bača, kým je v poháriku pusinu otvára, potom sa za tým výdatne nakojil, už som oči otvárala, že chlapče ty nemáš dno a potom mi tu ogrckáva čo môže, vrátane mmňa 😀 zajtra ideme na neurológiu, som zvedavá čo mi Dr. povie, na to pretáčanie len do jednej strany a vykrúca sa tiež do jednej strany.

denca2d
22. aug 2016

@lenadka ved to je hadam normalne ze sa najprv pretaca len na jednu stranu nie?moj sa sice vie uz pretocit ale nejako to nevyuziva..som si myslela ze mebudem nic ine robit len ho pretacat na chrbatik..ale kdezeee jemu sa nejako nechce..pretoci sa tak 2-3x za den a je spokojny🙂 lenivec maly..

lucretia7
22. aug 2016

@lenadka Podla mna je to ok, ked sa dieta oblubuje pretacat na jednu stranu. To robia skoro vsetky. Kde mu to lepsie ide, tam sa toci. 😀

lucretia7
22. aug 2016

@jarkajozo A ma dudu tvoj drobec? Lebo mne by na posteli nezaspal, keby nemal nieco v ustach. Bud cicik alebo aspon duda musi byt. 😝

lucretia7
22. aug 2016

@stanka2612 Ako sa ti zmesti do perinky? To mu aj nohy trcia, ci nie? 😀

stanka2612
22. aug 2016

@lucretia7 ano aj ruky aj nohy...suseda povedala ze ked kupim latku,usije mi vacsiu 😲 😀

lenadka
22. aug 2016

@denca2d @lucretia7 tu skôr ide o to, že on to doprava skoro vôbec nevie, iba s pomocou, aj ked všetky hračky sú vpravo, radšej sa otočí doľava a poto mako hodinové ručičky, prerúčkuje k hračkám a keď leží na chrbátiku tak mu stáča hlavičku doprava, čiže mi robí také "C" celý je vykrútený ako luk, už menej ako býval, ale stále to tam je. V podstate nás Dr. na tú neuro poslala, lebo sa nepretáčal, no kým sme prišli na rad, to je už pasé, ale ked sme objednaný nech ho kukne.

jarkajozo
22. aug 2016

@lucretia7 mame cumlik ☺ no furt sa zobudi tym ze si ho vyberie s pusinky...ahh tak spime tak ze jeden dudel drzi a dalsi na v puse 👣

mnamkacik
22. aug 2016

Som nestastna,,,,tri noci nepokojne maly spi,,,mrnci,place-dnes uz od 17:00 nervy, plac,,mrzuty....stale si cimsi drhne dasienko horne a plac -camilia 0bodov, teplotka ide hore 37,5,,,,po kupani zabral cipok,,tak chudatko aj zaspal od 16-21 nic nespal,,,,teraz papal ale umrncany,,,,a este ze CALGEL zabera aspon chvilkami "hodil usmev ako som mu ho dala na dasienko"

mata0312
autor
23. aug 2016

@lenadka aj mala to robila ze sa tocila do toho luku, robila to ked sa zacala ucit to pretacanie,

Aj my ideme dnes na neurologiu koli tej klucnej kosti tak drzte palce nech nemusime ist na tie rehabilitacie 😉

Ja tu mam stalle nekaje deti naviac tak nestiham ani citat riadne 😀 najskor sestrin maly a vcera som zaviezla dom , draheho synovca 😉
@mnamkacik myslis ze tak tazko znasa zubky?

mata0312
autor
23. aug 2016

@lucretia7 moja sa tiez asi mesiac tocila len do jednej, teraz uz vie aj na druhu ale.stale oblubuje tu jednu 😉

mata0312
autor
23. aug 2016

@mata0312 chcela som oznacit
@lenadka

aber
23. aug 2016

@lucretia7 jajj to praveze nie je dobre až tak, že sa pretaca len na jednu stranu to znamena, že tu druhu má slabsiu. My presne preto cvicime, ja by som to dr spomenula