Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik ak bude takto pekne napredovat,tak v 10 mesiacoch bude chodit 😉 ako znamej mala
@stanka2612 on lezi na chrbte potom sa otacat zacne -na jeden bok na druhy.... a nozicky si pritiahne k telu a ked neskonci na kolenach tak vacsinou jedna noha pod sebou a ako krtko sadnut sa mu podari sem tam mozno 3-4krat to iba od piatku....
Baby aj vase deti tak pistia?normalne cely den je v poho,ale pisti strasne,normalne mi to uz asi aj zacina trosku vadit 😀
@stanka2612 ano aj moje.nielen pocas uspavania este aj v kresielku ked sa mu nevenujeme pisti.v aute detto)uz niekedy mu poviem uz bud ticho!!!)))))a to su len piscania.ten bude ukecanyyy al.spevak)
@stanka2612 moja to nerobi😂
@ofinna85 ano koralky su super ☺ my ich nemame ale vela pozitiv je nanich ..my zatial nepotrebujeme vystaci si aj s kusatkami...
@stanka2612 hihi par krat zapistalale skor od radosti ☺ ale ukecany je riadne ...mne skor lezie na nervx ked sa rozculuje a je na brusku...sak sam sa tam pretocil 😁 hihi furt som prinom aby som ho mohla otacat
@stanka2612 no préésne, naučil sa pišťať a teraz piští a piští, už som mužovi hovorila, nech mi zoženie tie slúchadlá ako vo filme vesnička má stredisková.
Dnes sme mali teda "super noc", baby darujem bábätko, pribalím výbavičku, dokúpim tabletky na spanie, potom keď som takáto rozbitá, nechcem ho ani vidieť ráno a chalan si teraz chrápe, no ja už som bola malú v škôlke zaniesť, nemôžem si to dospať ako on 😝 ani cez deň, musím navariť, dcéra mi dnes príde z Chorvátska-vybalovať, prať a poobede rodičko...
@lenadka to je super,to ma robit je to Tzv.Lietadielko 🙂
@jarkajozo sikuliak krasny 👏😘
@lenadka 😀 😀 ale by ti chybalo to babatko 😉
Inak aj moj dnes v noci blbol,neviem,cim to bolo...
@stanka2612 no neviem 😅 ja si obdobie "bábätko" neužívam vôbec, ani pri jednom dieťati, príliš som sa bála vždy o ne, nevedia povedať, čo ich bolí, čo im je a tie noci, od 1.5roka to pre mňa začína byť ono.
@stanka2612 dnes kazdy vravel ze mal zlu noc aj my sme mali :(....vzdy sa prehadzoval akob si nevedel najst polohu mlicko nechcel a len sa vrtel a vrtel katastrofa ....
mamky mohli by sme vas poprosit o jeden like pre nasho Adamka dakujeme velmi pekne :*
https://www.facebook.com/CINEMAXSLOVENSKO/photo...
@jarkajozo
@lenadka
@stanka2612 my dnes super noc. Mala bola hore o polnoci-nahutala sa a spala do 9 😂
Inak ked sme sa tu bavili o tom lepku, tak ja malej dam sem tam ozuzlat aj korku z chlebika 🙂
@18lula4 Luci,aj ja som dala az pokym mi tymi holymi dasnami z nej neodkusol...odvtedy nie 😀
@jarkajozo musim sa registrovat?ci ako to funguje?
@stanka2612 nie nie netreba sa registrovat len kliknut na fotku dakujeme 😘
@denca2d nevadi aj tak dakujeme

To ako sa mu podari posadit a hlavne ze kde je vredy