icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
6. sep 2016

To ako sa mu podari posadit a hlavne ze kde je vredy

stanka2612
6. sep 2016

@mnamkacik ak bude takto pekne napredovat,tak v 10 mesiacoch bude chodit 😉 ako znamej mala

denca2d
6. sep 2016

@mnamkacik tak ten je sikovny teda, klobuk dole, je to frajer😎

jarkajozo
6. sep 2016

@18lula4 nic mu nastastie nebolo :D inak babka by dostala po prstoch :D vies co vcera zjedol polku banana a dnes dvakrat plna plienka a bez problemov 🙂 zatial problem s bananom nebol 🙂

mnamkacik
6. sep 2016

@stanka2612 on lezi na chrbte potom sa otacat zacne -na jeden bok na druhy.... a nozicky si pritiahne k telu a ked neskonci na kolenach tak vacsinou jedna noha pod sebou a ako krtko sadnut sa mu podari sem tam mozno 3-4krat to iba od piatku....

ofinna85
6. sep 2016

@jarkajozo skusila som necinga nic ale slinta a rucicky zuje jedna radost.dne som kupila jantarove kamene ci ako sa to vola -nahrdelnik"na krk,ze by ti malo pomoct na zubky)tak uvidime

stanka2612
6. sep 2016

Baby aj vase deti tak pistia?normalne cely den je v poho,ale pisti strasne,normalne mi to uz asi aj zacina trosku vadit 😀

ofinna85
6. sep 2016

@stanka2612 ano aj moje.nielen pocas uspavania este aj v kresielku ked sa mu nevenujeme pisti.v aute detto)uz niekedy mu poviem uz bud ticho!!!)))))a to su len piscania.ten bude ukecanyyy al.spevak)

18lula4
6. sep 2016

@stanka2612 moja to nerobi😂

jarkajozo
6. sep 2016

@ofinna85 ano koralky su super ☺ my ich nemame ale vela pozitiv je nanich ..my zatial nepotrebujeme vystaci si aj s kusatkami...

@stanka2612 hihi par krat zapistalale skor od radosti ☺ ale ukecany je riadne ...mne skor lezie na nervx ked sa rozculuje a je na brusku...sak sam sa tam pretocil 😁 hihi furt som prinom aby som ho mohla otacat

jarkajozo
6. sep 2016

Mamky my sa uz olazime skor cuvame ...isla som si prezliect tricko a ptidem do obyvacky a on je mimo svojej podlozky ...a odvtedy je to zabava dostane sa kde chce

mnamkacik
6. sep 2016

@jarkajozo sikulko je Adamko ,,posielame pusky

lenadka
7. sep 2016

@stanka2612 no préésne, naučil sa pišťať a teraz piští a piští, už som mužovi hovorila, nech mi zoženie tie slúchadlá ako vo filme vesnička má stredisková.

lenadka
7. sep 2016

@jarkajozo aj ja ho zbieram už mimo deky, a tie sliny, strašne mu tečú, normálne nechápem, potom mu to tečie na parkety a on to ručičkami rozotiera, ach jaj 😅 a často robí, že dvihne ručičky aj nožičky a akoby pláva na suchu 🙂

lenadka
7. sep 2016

Dnes sme mali teda "super noc", baby darujem bábätko, pribalím výbavičku, dokúpim tabletky na spanie, potom keď som takáto rozbitá, nechcem ho ani vidieť ráno a chalan si teraz chrápe, no ja už som bola malú v škôlke zaniesť, nemôžem si to dospať ako on 😝 ani cez deň, musím navariť, dcéra mi dnes príde z Chorvátska-vybalovať, prať a poobede rodičko...

vierkal
7. sep 2016

mame 5 mesiacikov aj cosi , 7900g a 66 cm a jeden krasny zub dalsi uz ide cochvilka von. xixixxixi

stanka2612
7. sep 2016

@lenadka to je super,to ma robit je to Tzv.Lietadielko 🙂

stanka2612
7. sep 2016

@jarkajozo sikuliak krasny 👏😘

stanka2612
7. sep 2016

@lenadka 😀 😀 ale by ti chybalo to babatko 😉
Inak aj moj dnes v noci blbol,neviem,cim to bolo...

lenadka
7. sep 2016

@stanka2612 no neviem 😅 ja si obdobie "bábätko" neužívam vôbec, ani pri jednom dieťati, príliš som sa bála vždy o ne, nevedia povedať, čo ich bolí, čo im je a tie noci, od 1.5roka to pre mňa začína byť ono.

jarkajozo
7. sep 2016

@stanka2612 dnes kazdy vravel ze mal zlu noc aj my sme mali :(....vzdy sa prehadzoval akob si nevedel najst polohu mlicko nechcel a len sa vrtel a vrtel katastrofa ....

jarkajozo
7. sep 2016

mamky mohli by sme vas poprosit o jeden like pre nasho Adamka dakujeme velmi pekne :*
https://www.facebook.com/CINEMAXSLOVENSKO/photo...

18lula4
7. sep 2016

@jarkajozo
@lenadka
@stanka2612 my dnes super noc. Mala bola hore o polnoci-nahutala sa a spala do 9 😂

18lula4
7. sep 2016

Inak ked sme sa tu bavili o tom lepku, tak ja malej dam sem tam ozuzlat aj korku z chlebika 🙂

stanka2612
7. sep 2016

@18lula4 Luci,aj ja som dala az pokym mi tymi holymi dasnami z nej neodkusol...odvtedy nie 😀

stanka2612
7. sep 2016

@jarkajozo musim sa registrovat?ci ako to funguje?

denca2d
7. sep 2016

@jarkajozo rada by som dala like ale nie som na FB

denca2d
7. sep 2016

@18lula4 ja mojmu davam rohlik..a jak sa s nim vie on olizovat😂

denca2d
7. sep 2016

@lenadka my uz pekne 2 tyzdne mame take noci..strasne sa mu pokazilo spanie..verim ze ked vyjdu tie zubky tak sa to upravi..

jarkajozo
7. sep 2016

@stanka2612 nie nie netreba sa registrovat len kliknut na fotku dakujeme 😘

@denca2d nevadi aj tak dakujeme