Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dnes sme boli po dvoch mesiacoch na poradni.Vážime 8228kg a meriame 71cm.Doktorka,že aký macek? 😕
@skarabubu veru valibuk 😀 👍 moj ma 7640g a 66cm
@stanka2612 zelený panák alza, to sa hrá a ako ide tá reklama ide si hlavu vykrútiť 😀
@katariso devat kil? Ty vole 😅 😕 😀 to musi byt riadny chlapisko
@stanka2612 riadne chlapisko
@stanka2612
@katariso
@skarabubu no aj my sme velky mame 9,5kg achh je co nosit...obliekame uz 74 ...bude sranda ked bude starsi 😃 to asi na panske oddelenie budeme chodit
Moja sa narodila s 2640g a teraz 5,5mes má niečo cez 8kg 😉
Mamičky neviete čo to mohlo byť mojej malej.Minulý týždeň stále plakala aj v noci.Cumlík nechcela len plienku si tisla do úst a plakala.Myslela som,že zúbky tak som jej ďasienka natierala aj teplotu mala.A už tretí deň je dobre všetko je ok.
@jarkajozo ty koki,dalsia chlapina 😀 👍😘
Inak aj moj dnes v noci super,este spi 😀😀😀😀👍👍👍👍 len ja uz som sa zobudila,ze som vyspata uz 😀
@stanka2612 ste aj nam do Košice poslali vanok spania a tak o hodku zaspal zas a spi doteraz a ja uz mam vsetko porobene ked sa zobudi sa mozem venonat len a len jemu ☺ dugam ze taka noc nebola naposledy 😀...juj tak aj Luky nechal vyspat maminku super tesime sa 😍
@jarkajozo veru aj ja v to dufam a najviac dufam,ze zase casom zacne spavat vo svojej postielke,bo spavam v takych polohach o ktorych som bola presvedcena,ze neexistuju 😀
Veru super ti nasi chlapi,ze nas vybuvat nechali 🙌💕
Aj u nás bola "super" noc. Malý spal so zobudením o jednej a potom ja zas o tretej hore, išla som na WC a napiť sa a vtedy začala stredná dcéra vracať a sme dospali, vracia doteraz chúďatko moje. Malý vstal o 4.30, ale to som ho asi ja zobudila, však od tretej u nás ruch. Potom spal do 7.30. Malý mal mať dnes očkovanie, ja sa ho teraz bojím dať, lebo s Terezkou sa ľúbia ako kone a večer sa bláznili, chichotali, bozkávali, krpaňa jedla buchty na pare a malý mal kakao na bodíkoch na čele, ručičkách, tak asi tak nejak, môžem čakať či aj on nezačne 😝
šiesta choroba čo to je ?
Dievcata trosku sme svadbovali vcera maly ukazkovo vydrzal do pol tretej spat v sale...prisli sme domov spal odparkovala som kocik plac...dala mlieko do postielky a spal do osmej rana 👶 no teraz nam to vsetko vratil 😐 nie a nie zaspat zaspal a o hodinu neskutocny plac utisili sme po pol hodine zaspal a zase no neviem co s nim je ☹ sumar dnesneho dna bol s tatikom vonkua nieco adamka postipalo do stehienka to by sa dalo ako tak este no potom dla som uz za nimi pridem a maly v ruke keksik od kavy jeho kamoska matka dala mojmu jest a on jak neme teliatko kukal jak sa zacal dusit to uz si uvedomil co spachal buchala som ho po chrbatiku nastastie pomohlo no schytal to vinnik! Celeho ho ovracal tak mu treba ☺ tak skoro s malym asi von nepojde 😀

@stanka2612 Aj ten moj kuká telku-malý maniak.