Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 , 18lula4 juj to jaka nahoda 😀 tento vikend ideme na dalsiu no o 19.00 pride moja mamka po maleho taze si to uzijeme viacej ☺ a dakujeme kras e ☺ ja neviem co ho postipala no katastrofa vcera 😐a o noci ani nehovorim strasne sme plakali ☹ ale dnes klop klop je lepsie
@jarkajozo moj mal noc super,ale doobeda som ho uspala vonku v kociku a po minute spanku ho zobudil sused s motorovou pilou 😒 takze teraz je mrchavy...
@jarkajozo inak,aj ja som si myslela ze super,maleho strazi brat,mozem sa zabavit a aj tak som bola myslienkami pri malom 😀
@jarkajozo
@stanka2612 my dnes ja neviem co mame ( asi svadbu dospavame alebo rozhadzany rezim) ale stale spime! Vcera zaspala o 20.30, potom este sa pomrvila, dala som jej cucnut a od 22.00 sa nezobudila do 7.30. To sa napapala, hygiena, prebali a spala zas od 8.45 do 11.30 a potom zas od 13.00 a spi este stale. A to sme vnutri lebo vonku na tom hici by nespala tolko. Ale pojdeme von poobede okolo 4 ak bude milady uz hore 😂som zvedava co bude robit v noci....
Dnes sme boli na očkovaní, tak držte palce, nech nemá vysokú teplotu, partizánik môj, sa tu plazí s mrazeným hráškom na nožičkách 😀
@18lula4 kokos,nechce ta tvoja dat nieco zo spanku tomu mojmu?a ja by som konecne vyplela zahradku plnu buriny 😀
@stanka2612 😂a uz sme vonku a zas spi. Posielam trosku spanku do BA 😉
Nestaatna som ,,,nieco sme schytali vcerajsiu noc uz nikdy nechcem zazit moj drobec,,,ledva dychal-sople ,cely zahlieneny :'( dychcal pusinkou,,,na chrbate ani na boku ani na brusku nechcel spat. Az na mne,,,
@mnamkacik ☹ pupak maly...prajeme skore uzdravenie 🍀🍀🍀
@18lula4 diki uvidime 😉
@stanka2612 Adamko je statocnejsi ako ja.... hrozne ked ako mama som nemozna
@mnamkacik ale prosim ta vobec nie si nemozna mama 😉 pre Adamka si ta najlepsia,preto si ta vybral 😉 urcite mu vzdy chces len to najlepsie 😘
@stanka2612 vies ako som vcera s nim sucitila, ked nevedel dychat nostekom, iba puskou dychal aj to ho dusilo.... nevedl buvat nakoniec zaspal na mojej hrudi na brusku moj bobak....
Dakujem za pekne slova zohriali ma pri srdiecku,,, :-*
@mnamkacik ja verim,ze nase deticky si nas za maminky vybrali,lebo vedeli,ze ich budeme lubit najviac na svete 🙂 ved su to nase zlaticka 💜💜💜
Inak ako dnes?je malemu lepsie?
My dnes katastrofa plac plac plac potom spanok a zase plac plac plac a zase spanok...a to iste az do teraz nato aky je smejko tak sa smial len vo vanicke ☹ a teraz ani mlieko nechcel a zase plac a spanok ☹ dala som mu gelik na dasienka tak drzte palce aby spal ja som uz vycerpana po dnesku
@jarkajozo neskusala si lyzicku,ci nahodou necinka?nam tiez takto vychadzali oba dolniaky naraz
@mnamkacik jako so soplikmi bojujete? Náš to chytilo dnes :( som z toho nešťastná ani spinkat nevie chrobacik môj maličký... Neviem či nepôjdem s ňou zajtra ku doktorke...
Mamulky máte nejaké recepty starej matere na tie nešťastné doplnky?
@katariso
@stanka2612 uz mame prve dva dolne vonku a tie vysli v pohode tak neviem no uz...ci sa uz rezu horne? Uvidime ale noc bola super ☺ dala som mu na noc gelik a az o 5 sa zobudil na mlieko
Jej, baby vy ste tu aktívne jak draci 🙂)) asi by mi trvalo dlhšie ako jeden obedný spánok precitať to kvantum co ste popísali... idem sa poopytovať, ze ako sa mate, ako drobci vaši...tu posledne čítam že už aj zúbky majú niektorí chrústi 🙂 My stále bezzubý úsmev... asi 2 týždne sa začína dávať na 4 a drdndá riťkou, prípadne robí jógové pozície :DDD aj vidím, že by sa rád pohol, ale ešte neprišiel na to ako..🙂 Fotka asi spred 3 týždňov...musím zas vyprázdniť mobil....aj vy máte nonstop plnú pamäť?:D:D:D:D:D:D
@dailla107 jaky fesak 😍 tu ciapku mas odkial,je super
@jarkajozo a ako dnes maly?
@dailla107 a aj sikovneho ho mas 👍 moj sa len na brusko pretaca,je to strasny lenochod no aj tak ho milujem 💜💜💜
@stanka2612 my tiez len na brusko. Aj tak spi ceeely den a celu noc.
@dailla107 jejo pokladik maly 😍
@stanka2612 dakujeme dnes bol uzastny a tak s nim mamka nabehla do dracika a kupila mu hracku to bolo radosti 😁 davam gelik a normalne vidim ze ked mu ho nanasam tak si to uziva asi to bude dalsi dolny zub...inak ked dobre vidim mas uz sportak? Krasny je Lukasko 😘
@jarkajozo hej uz hej 😀 mam ho v uplnom lahu a super,lebo z neho vidi a vydrzi v nom dlhe prechadzky...vo vanicke uz protestoval 😀

@jarkajozo krasna nastajlovana rodinka 😘