icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
14. sep 2016

@jarkajozo my mame rovnaku ciapku aj bodycko...a este sa tusim aj podobaju ;)

mnamkacik
14. sep 2016

@nikussska123
@stanka2612
Tak my bojujeme... boli sme aj u DR vraj nam nemoze nic na to dat,,,
Odsavame aj 10krat za den ,maly mi uz sa trase len vysavac pocuje-odsavacku vytrhne mi z ruk....hrozny boj zvadzame...najhorsie je ze ani mi spat nechce za cely den mi spal dnes len hodinku dokopy (20minut +40min)
Davame nasivin nastriedacku s Libenarom a kavovu lyzicku sirupu na kaslik (domaci ihlicovy) bo uz druhy den kaslik

Ja nervozna on tiez, sami doma, doma ako po zhodeni bomby,,, tolko placu u nas posledne dni

Zubky su ako vo vytahu najprv ich bolo vidiet uplne na spodu dasna teraz uz uplne na vrchu ,ale este stale nie a nie vytrcit sa,,, v puse mame vkuse nieco

stanka2612
15. sep 2016

@mnamkacik boze,maly bojovnik ☹ nech mu to co najskor prejde bubakovi.a preco vam na kasel a soplik dr. Nic nemoze dat?ved je chory...

pahu
15. sep 2016

Babulky, kedy ste zacali s prvymi prikrmami u plne kojenych deticiek? A poradie ake ste dali?

nikussska123
15. sep 2016

@mnamkacik ja som bola s maličkú včera u doktorky a dala nám kvapku do nosteka pamycon 3x1 a kvapky fenistil na odpuchnutie sliznice a dnes si musím zaklopať je to lepšie aj sme lepšie spinkala... Čo som veľmi rada

alllexis13
15. sep 2016

@pahu nam dr.kazala asi 2tyzdne pred dovrsenim 5mesiaca,ze uz pomalicky mozeme zacat.Najskor mrkva,potom pridat zemiak,potom v roznych kombinaciach kalerab karfiol,brokolica,cuketa.....Novu zeleninu pridat vzdy az po dvoch dnoch-ci sa neobjavi alergia..Ked sa dobre rozpapa so zeleninou,potom skusat ovocie-banan,jablko,hruska,nektarinka,mango,slivka...citrusy zatial nie.V 6tich mesiacoch by uz mali papat aj mucne-piskota,cestovina a masko(kuracie,morcacie,kralicie)

mnamkacik
15. sep 2016

@pahu my asi 3-4 tyzdne dozadu mrkvu cca 3 dni a vzdy o trosku viacej, potom zemiak do mrkvy, potom cisty s olivakom zemiak, potom mrkvu s cukinou, potom, kalerab,petrzlen...ale vacsinou som mu nove davala s mrkvou, jablcko,hrusku,cviklu,dnes spenat do mrkvy petrzlenu kalerabu a trosky kuracinky

mnamkacik
15. sep 2016

@nikussska123 uz mi kamoska spominala fenistil, ale sa mi to nezdalo-ale vyskusam, davam mu na spanie nad postielku vlhku plienku s mentolovou mastickou

mnamkacik
15. sep 2016

@stanka2612 dakujem,,uz noc bola lepsia...aj cez den spi

mnamkacik
15. sep 2016

@stanka2612 Dakujem uz noc bola lepsia aj cez den spi uz druhykrat

skarabubu
15. sep 2016

Tak už máme 4 zubky a ještě dva se nám tlačia.Včera bola aj teplota.

lenadka
15. sep 2016

@skarabubu my máme dva 🙂 bez teploty s častejším kakaním. Ešte v piatok na poradni nič a v pondelok bol prvý a od včera máme dva 🙂

lenadka
15. sep 2016

@mnamkacik skoré uzdravenie a prečo by nemohol napr. sinupret? Ten je aj pre bábätká? a tiež dithiaden 1/4 večer pred spaním, uvoľní mu to dutiny a aj uspí.

lenadka
15. sep 2016

@mnamkacik hej alebo fenistil, to účinkuje rovnako ako dithiaden. Som rada, že je malému lepšie 🙂

denca2d
15. sep 2016

@mnamkacik jaj drzimm palce nech to coskoro prejde..chudatko male takto sa trapi😢 niekde som citala ce pokrajanu cibulu das napr na nocny stolik alebo pri postielku babatka..vraj to zabera na sopliky..sice to asi smrdi ale tak od zufalstva pomoct malemu by som skusila

denca2d
15. sep 2016

Som tu nejaky cas nebola a uz ste vsetci zubaty len my furt nic..som zvedava kedy sa to u nas ukaze..teraz sa tak posral az za usi..no uvidime rano..

denca2d
15. sep 2016

@pahu @jarkajozo body mame aj my z lidla😊 a ciapku mate odkial? Zboznujem hviezdy😂

denca2d
15. sep 2016

@pahu my sme zacali 5tym mesiacom..videla som ze prejavuje zaujem o jedlo tak som skusila..zacala som zeleninou..po mesiaci som dala ovocie..ak si zvykne tak dam potom masko..a lepok som este nedavala len rohlik olizuje obcas..

jarkajozo
15. sep 2016

@denca2d ano super je ta ciapocka ☺ vies co s h&m mame kupovala som par dni dozadu a maju tak kopec krasnych veciciek ☺

denca2d
15. sep 2016

No musim ist kuknut aj ja😉
@jarkajozo

18lula4
16. sep 2016

Dakujem za srdiecka 😚

denca2d
16. sep 2016

Boze som zufala..moj maly tak krasne papal prvy mesiac..teraz som zacala s ovocim a on sa zatal a nechce ani ovocie ani zeleninu..zatne usta na sto zamkov a nedostanem tam nic..zacne plakat a je vybavene..hadam je to len docasne, moznoze kvoli zubkom..ja neviem..asi mu par dni nic nebudem nukat..mliecko ale nastastie neodmieta..

stanka2612
16. sep 2016

@denca2d Deni aj moj to tak mal...za par dni by to malo prejst,skus mu robit opicky,ked sa na nich zasmeje,daj mu do pusy lyzicu,nam to pomohlo

denca2d
16. sep 2016

@stanka2612 uz som skusala..on sa strasne rozplace..inokedy mi aj prst zuzlal a teraz ani ten nestrcim do ust..zatne pery nepusti ma tam..dnes som si ale vsimla ked sa rehotal na tam riadne hrboly na spodnom dasienku..tak uvidime

mnamkacik
16. sep 2016

@lenadka no moja asi preto ze ta nasa pediatricka je p.... a nie doktorka a ktomu je poriadne sprosta,vzdy ked tam ideme k nej furt ma nasere...davam mu aj sirupik domaci a pomaha uz kasel slabne,,a fenistil tlmi aj sopliky... pri takej Dr si aj ja mozem pisat titul z mediciny pred meno B-)

mnamkacik
16. sep 2016

@denca2d diky, davam mu vlhku plienku z mentolovou mastou potretu nad postielku miesto baldachynu

mnamkacik
16. sep 2016

Maminky posielame usmev od nasho soploska

stanka2612
17. sep 2016

@mnamkacik ja mam nastastie super dokinu,no tiez som sa bala,aby som neskoncila u nejakej zlej...a nemozes ju zmenit?

stanka2612
17. sep 2016

@mnamkacik juuuuj chutniačik maly 😍😍😍😘

nikussska123
17. sep 2016

Mamicky tak už vieme prečo tie hnusné sopliky, bez mami ani na krok uz sa nám prerezal prvý zúbok .