Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@nikussska123
@stanka2612
Tak my bojujeme... boli sme aj u DR vraj nam nemoze nic na to dat,,,
Odsavame aj 10krat za den ,maly mi uz sa trase len vysavac pocuje-odsavacku vytrhne mi z ruk....hrozny boj zvadzame...najhorsie je ze ani mi spat nechce za cely den mi spal dnes len hodinku dokopy (20minut +40min)
Davame nasivin nastriedacku s Libenarom a kavovu lyzicku sirupu na kaslik (domaci ihlicovy) bo uz druhy den kaslik
Ja nervozna on tiez, sami doma, doma ako po zhodeni bomby,,, tolko placu u nas posledne dni
Zubky su ako vo vytahu najprv ich bolo vidiet uplne na spodu dasna teraz uz uplne na vrchu ,ale este stale nie a nie vytrcit sa,,, v puse mame vkuse nieco
@mnamkacik boze,maly bojovnik ☹ nech mu to co najskor prejde bubakovi.a preco vam na kasel a soplik dr. Nic nemoze dat?ved je chory...
Babulky, kedy ste zacali s prvymi prikrmami u plne kojenych deticiek? A poradie ake ste dali?
@mnamkacik ja som bola s maličkú včera u doktorky a dala nám kvapku do nosteka pamycon 3x1 a kvapky fenistil na odpuchnutie sliznice a dnes si musím zaklopať je to lepšie aj sme lepšie spinkala... Čo som veľmi rada
@pahu nam dr.kazala asi 2tyzdne pred dovrsenim 5mesiaca,ze uz pomalicky mozeme zacat.Najskor mrkva,potom pridat zemiak,potom v roznych kombinaciach kalerab karfiol,brokolica,cuketa.....Novu zeleninu pridat vzdy az po dvoch dnoch-ci sa neobjavi alergia..Ked sa dobre rozpapa so zeleninou,potom skusat ovocie-banan,jablko,hruska,nektarinka,mango,slivka...citrusy zatial nie.V 6tich mesiacoch by uz mali papat aj mucne-piskota,cestovina a masko(kuracie,morcacie,kralicie)
@pahu my asi 3-4 tyzdne dozadu mrkvu cca 3 dni a vzdy o trosku viacej, potom zemiak do mrkvy, potom cisty s olivakom zemiak, potom mrkvu s cukinou, potom, kalerab,petrzlen...ale vacsinou som mu nove davala s mrkvou, jablcko,hrusku,cviklu,dnes spenat do mrkvy petrzlenu kalerabu a trosky kuracinky
@nikussska123 uz mi kamoska spominala fenistil, ale sa mi to nezdalo-ale vyskusam, davam mu na spanie nad postielku vlhku plienku s mentolovou mastickou
@stanka2612 dakujem,,uz noc bola lepsia...aj cez den spi
@stanka2612 Dakujem uz noc bola lepsia aj cez den spi uz druhykrat
Tak už máme 4 zubky a ještě dva se nám tlačia.Včera bola aj teplota.
Som tu nejaky cas nebola a uz ste vsetci zubaty len my furt nic..som zvedava kedy sa to u nas ukaze..teraz sa tak posral az za usi..no uvidime rano..
Dakujem za srdiecka 😚
Boze som zufala..moj maly tak krasne papal prvy mesiac..teraz som zacala s ovocim a on sa zatal a nechce ani ovocie ani zeleninu..zatne usta na sto zamkov a nedostanem tam nic..zacne plakat a je vybavene..hadam je to len docasne, moznoze kvoli zubkom..ja neviem..asi mu par dni nic nebudem nukat..mliecko ale nastastie neodmieta..
@denca2d Deni aj moj to tak mal...za par dni by to malo prejst,skus mu robit opicky,ked sa na nich zasmeje,daj mu do pusy lyzicu,nam to pomohlo
@stanka2612 uz som skusala..on sa strasne rozplace..inokedy mi aj prst zuzlal a teraz ani ten nestrcim do ust..zatne pery nepusti ma tam..dnes som si ale vsimla ked sa rehotal na tam riadne hrboly na spodnom dasienku..tak uvidime
@lenadka no moja asi preto ze ta nasa pediatricka je p.... a nie doktorka a ktomu je poriadne sprosta,vzdy ked tam ideme k nej furt ma nasere...davam mu aj sirupik domaci a pomaha uz kasel slabne,,a fenistil tlmi aj sopliky... pri takej Dr si aj ja mozem pisat titul z mediciny pred meno B-)
@mnamkacik ja mam nastastie super dokinu,no tiez som sa bala,aby som neskoncila u nejakej zlej...a nemozes ju zmenit?
@mnamkacik juuuuj chutniačik maly 😍😍😍😘
Mamicky tak už vieme prečo tie hnusné sopliky, bez mami ani na krok uz sa nám prerezal prvý zúbok .

@jarkajozo my mame rovnaku ciapku aj bodycko...a este sa tusim aj podobaju ;)